рязко подаване на газ отново + видео РЕШЕН
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
70 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
Мойта след като и изчистих стъпковото моторче почна да се изстрелва на секундата с докосването на газта. Вече почна даже да ми харесва как върви Shocked
Каде ходи да го чистиш?
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- bmw 318 is
- младши ентусиаст
-
Бре те всички бмв-та са с тоз проблем !!Даже незнам дали е проблем или просто си е така
Като настъпиш педала то докато поеме въздух и отиди тва време
След това на високи обороти вече няма проблем,тя колата е наела и само превключваш докат препатка
Тва заглъхване при рязко подаване на газта е от засмукания от двигателя въздух и се едно не му достига такъв и глъхне аз поне така си го обеснявам.Заслушаи се около филтърната кутия .Незнам с един спортен филтър дали ще има файда
Като сменниш маслото по принцип е добре и да се сменят тези филтри.Успех и да споделиш ако има някаква промяна от към вървеж 

bmw 318 is написа:Бре те всички бмв-та са с тоз проблем !!Даже незнам дали е проблем или просто си е такаКато настъпиш педала то докато поеме въздух и отиди тва време
След това на високи обороти вече няма проблем,тя колата е наела и само превключваш докат препатка
Тва заглъхване при рязко подаване на газта е от засмукания от двигателя въздух и се едно не му достига такъв и глъхне аз поне така си го обеснявам.Заслушаи се около филтърната кутия .Незнам с един спортен филтър дали ще има файда
Като сменниш маслото по принцип е добре и да се сменят тези филтри.Успех и да споделиш ако има някаква промяна от към вървеж
това е вярно че всички бмв та имат закаснение при старт но това е фабрично това са мерки да запази мотора
- bmw 318 is
- младши ентусиаст
-
може и така да е
защото като натиснеш педала има малко ход ама мотора пак се форсира да речем до 3000 об ,и след този ход бързо се развърта при рязко натискане на педала.Явно за тва е цялата работа

- petio_bmw 318is
- ентусиаст
-
- Кара: M42 POWER
проблем е колега ,изобщо нетрябва да се зачудва като и подадеш рязко газ.Явно имам някакъв малък проблем(мръсен датчик на кол.вал,филтри както ти си писал,дърпа въздух,окислени букси,запушени гърнета и др.)при мен имаше една окислена букса и след като я почистих колата спря да се чуди като настъпя педалаbmw 318 is написа:Бре те всички бмв-та са с тоз проблем !!Даже незнам дали е проблем или просто си е такаКато настъпиш педала то докато поеме въздух и отиди тва време

- 6apa
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E38 740
- 6apa
- кандидат ентусиаст
-
Колеги отново се появи проблема, погледнах свещите идеални са, почвам да се чудя да не е някоя бобина да е сдала багажа.Има те ли някаква идея да ли може от бобина да забива муцуната при смачкване на педала на газта. 

- stambo_81dg
- старши ентусиаст
-
- Кара: Х5
- ///M3
- младши ентусиаст
-
- Кара: '02 BMW E46 330i
6apa написа:Колеги отново се появи проблема, погледнах свещите идеални са
Те и моите бяха добре като "ги погледнаха", ама с едни Бош и работата заспа

- ned_gm28
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 520 I Touring
- Детайли за колата: 2.2 i ; 170 PS ; 09.2003
tattoos написа:bmw 318 is написа:Бре те всички бмв-та са с тоз проблем !!Даже незнам дали е проблем или просто си е такаКато настъпиш педала то докато поеме въздух и отиди тва време
това е вярно че всички бмв та имат закаснение при старт но това е фабрично това са мерки да запази мотора
Стига моля ви се бе хора

- OTLICHNIKA-83
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: КАРУЦА
- Мечтае да кара: ФАИТОН
с какъв мотор е колатаtsb_bg написа:Колега провери дали от някъде наистина не влиза въздух в повече (напр. гофрирания маркуч)
ЖИВЕИ ТАКА ЧЕ КОГАТО УМРЕШ И ДЯВОЛА ДА ТИ ЗАПАЛИ СВЕЩ
- 6apa
- кандидат ентусиаст
-
Мотора е с М50Б20 ванос при смачкването на педала се чува едно засмукване на въздух и понякога се чува нещо като почукване от смукателните колектори няма детонации поне не ми се е случвало. А дали може да гарнитурите на колекторите? огледал съм всички маркучи здрави са.
70 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5