Неще и неще да пали топла...ФИЛМА ПРОДЪЛЖАВА!!!
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
71 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- Nasko_325TD
- старши ентусиаст
-
- Кара: E38 740i idividual
- Мечтае да кара: безаварийно
- Детайли за колата: Нормнална!
l-s написа:Колега без да те плаша ама квото и да направиш май няма да збъркаш
Хахахах,а остави тея мераци!Той майстора,ако е майстор ще знае точно от къде е!

- Nasko_325TD
- старши ентусиаст
-
Mollov написа:Nasko_325TD написа:Е добре,аз от къде да знам кое да ремонтирам!?
Ми хората са ти дали инфо при кой да отидеш, че да ти каже какво да ремонтираш.... от нас тук какво точно очакваш - да ти кажем къде точно е проблема и дори да го оправим ли? Вземи се в ръце и направи това, което ти се казва... от това повече не знам какво искаш да постигнеш... дадена ти е информация за съответните хора, при които да отидеш.. ходи да ти видят колата...
Ок,ще се консултирам и с тях!

- St.Dilov
- младши ентусиаст
-
- Кара: 318 TDS touring
Колкото по скоро, толкова по добре NaskoNasko_325TD написа:Mollov написа:Nasko_325TD написа:Е добре,аз от къде да знам кое да ремонтирам!?
Ми хората са ти дали инфо при кой да отидеш, че да ти каже какво да ремонтираш.... от нас тук какво точно очакваш - да ти кажем къде точно е проблема и дори да го оправим ли? Вземи се в ръце и направи това, което ти се казва... от това повече не знам какво искаш да постигнеш... дадена ти е информация за съответните хора, при които да отидеш.. ходи да ти видят колата...
Ок,ще се консултирам и с тях!

- Magnus
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е30...
Колега,най-вероятно проблема ти е от ГНП-то.Почисти хубаво помпата,така,че ако сълзи гориво по нея някаде да можеш да го видиш.Запали колата и я изчакай да загрее,и гледай дали по помпата някаде има протекло гориво.Няма да е много,така че гледай хубаво!Ако беше от друго,щеше да пали трудно и веднага след като я загасиш,щом пали трудно само ако я изчакаш когато е загряла,то проблема ти е от горивото,и по точно някаде близко до мотора.
- kalobrana
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Квото намери
Правил сам няколко такива.
Проблема е от разтегната верига, при топъл двг тя се разтяга повече и помпата няма предварение и трудно пали
Или подмяна или даване на аванс [временно],щот на студено мн.трака и вдига разхода малко
Проблема е от разтегната верига, при топъл двг тя се разтяга повече и помпата няма предварение и трудно пали
Или подмяна или даване на аванс [временно],щот на студено мн.трака и вдига разхода малко
Бирата е доказателство че Бог съществува!
- Nasko_325TD
- старши ентусиаст
-
Ама тя не трака.Ще проверя за течове по помпата!И на мен ми се струва че има недостиг на гориво или гълта въздух от някъде,понеже като и подам газ и пали. 

- sebulba1
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e36 325tds touring,e46 328ci...
- Мечтае да кара: МИГ–29
- Детайли за колата: И двете с чип...
само да попитам... Колега,ти въобще ремонтираш ли нещо по тази кола или просто само си пишеш тук във форума? На улицата вече дете да попиташ защо пали трудно тд\тдс топло-ще ти отговори. Щом твоито като му подадеш газ пали,тогава така си го пали...
- kobrata55
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e39 520
колега ако имаш въздух в системата решението е едно,възвратен клапан които се слага преди горивния филтър.Аз имах същия проблем и така го реших,сега като е топла пак трябва малко да завъртиш но това е нормално и не слушаи хората тук те си нямат и идея
- St.Dilov
- младши ентусиаст
-
- Кара: 318 TDS touring
Браво Ти откри топлата водаkobrata55 написа:колега ако имаш въздух в системата решението е едно,възвратен клапан които се слага преди горивния филтър.Аз имах същия проблем и така го реших,сега като е топла пак трябва малко да завъртиш но това е нормално и не слушаи хората тук те си нямат и идея

- stony1
- старши ентусиаст
-
- Кара: E38 750iL, 740i, 728i, E39 523i
- Мечтае да кара: Е31 и BMW 507
- Детайли за колата: E36 Limousine limited edition designed by Stony Style Corporation (SS Co). For more details follow the link: http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 8&t=179527
kobrata55 написа:колега ако имаш въздух в системата решението е едно,възвратен клапан които се слага преди горивния филтър.Аз имах същия проблем и така го реших,сега като е топла пак трябва малко да завъртиш но това е нормално и не слушаи хората тук те си нямат и идея
Колега, ама ти си много отворен. От къде си сигурен хората в този форум от какво разбират?
И да ти обясня нещо, нищо, че ние от форума си нямаме идея, клапанът са казва НЕВЪЗВРАТЕН, защото пропуска горивото само в едната посока. И след като има въздух в системата, сега е момента да сподеиш с неразбиращите от къде се появява, защото клапана не позволява на горивото да се връща в резервоара, а не да не влиза въздъх в системата и поне на моята кола си го има заводски.
До колегата Nasko_325TD, продавай на части и си купи друга.
Българския вариант:
1. Изваждаме предпазителя;
2. Подменяме го с чисто нов, който сме купили минути преди манипулацията;
3. Тестваме дали всичко работи;
4. Ако всичко работи, значи е били изгорял старият предпазител;
5. Ако системата пак не работи, започваме да псуваме и да пускаме теми във форума;
6. Колеги от форума дават съвети, а ние все повече и повече питаме;
7. Изминава една седмица и проблемът все още не е решен;
8. Случайно срещаме познат, който има някаква представа от "тоци" и той ни помага;
9. Пишем във форума (в повечето случаи нищо не пишем), че проблемът е решен с помощта на приятел;
10. Това се повтаря при всеки проблем, възникнал по колата.
1. Изваждаме предпазителя;
2. Подменяме го с чисто нов, който сме купили минути преди манипулацията;
3. Тестваме дали всичко работи;
4. Ако всичко работи, значи е били изгорял старият предпазител;
5. Ако системата пак не работи, започваме да псуваме и да пускаме теми във форума;
6. Колеги от форума дават съвети, а ние все повече и повече питаме;
7. Изминава една седмица и проблемът все още не е решен;
8. Случайно срещаме познат, който има някаква представа от "тоци" и той ни помага;
9. Пишем във форума (в повечето случаи нищо не пишем), че проблемът е решен с помощта на приятел;
10. Това се повтаря при всеки проблем, възникнал по колата.
за проблема
Пич земай си една 318и и си карай живота и всичко ще ти е по лесно.колата е бензинова....дизела е за тракторите на полето.
- renene
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E91 325xi
Най вероятно смуче въздух,затова палиш трудно обаче нема да я оправиш като щракаш пред компа-отиваш на майстор или сам се опряваш,според възможностите си 

диагностика 0899937450
- Nasko_325TD
- старши ентусиаст
-
renene написа:Най вероятно смуче въздух,затова палиш трудно обаче нема да я оправиш като щракаш пред компа-отиваш на майстор или сам се опряваш,според възможностите си
Е там е работата,че бях по майстори и на диагностики ходих!Ама на всяка различно показва.Ей тоя филм къв е незнам!?

Като я оправя ще пиша от какво е било!

- Nasko_325TD
- старши ентусиаст
-
Re: за проблема
MuTaKa^^^ написа:Пич земай си една 318и и си карай живота и всичко ще ти е по лесно.колата е бензинова....дизела е за тракторите на полето.
Ми незнам колега за тракторите и полето,ама на старта ша та лапне за секунди тоя мой трактор!

Всеки си има предпочитания каква кола да кара бензинова или дизелова!
Nasko_325TD написа:renene написа:Най вероятно смуче въздух,затова палиш трудно обаче нема да я оправиш като щракаш пред компа-отиваш на майстор или сам се опряваш,според възможностите си
Е там е работата,че бях по майстори и на диагностики ходих!Ама на всяка различно показва.Ей тоя филм къв е незнам!?![]()
Като я оправя ще пиша от какво е било!
колега ходил ли при васко и радо във дизел сервиза под надлез родопи
71 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5