Are you ///M enough...?

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше E36 320 Coupe

Мнение от Totogada » 24 Фев 2009, 18:07

Честито колега.
Със здраве да си караш колицата. :D
Мечтан автомобил 8)
Изображение
R.I.P. Champion 1968 – 2007 Colin McRae

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: и се радва на живота...
Мечтае да кара: по немските аутобани....

Мнение от D_reamcatche_R » 24 Фев 2009, 22:07

Честито!!! Жестока е колата... Никога не съм се качвал в такова бижу, но ми е мокър сън отдавна. Със здраве да си я карате и само победи!!! :have one:
Презрението трябва да се изразходва икономично, защото има много нуждаещи се.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от bojanov-is » 24 Фев 2009, 22:56

Колата найстина изглежда страхотно :winky: Да ти е честита колега и само хубави моменти с нея.. ;)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: от малък
Мечтае да кара: Безаварийно

Мнение от C8699HX » 25 Фев 2009, 2:21

Все още не мога да си го представя как ще си купя М3 и ще я правя за писта ?!?!?!?! :kuku: Нещо ми се струва,че не можете да оцените каква кола ще съсипете ;) Тва не е нито жигула нито опел или пък хонда,а е бмв при това М3! :evil:
ИзображениеИзображение

Любовника
Аватар
Кара: Е30 90' 320i convertible, E61 530d

Мнение от BMW lover » 25 Фев 2009, 2:36

Чакай малко ся, ти кой беше, онзи който ги създаде тия коли ли?
Имаш ли понятие за какво се говори в тази и другата тема или просто пак имаме време за губене и демонстрираме че сме Е36 "фенове" ?
Кога последно се качи на такава кола за да питаш дали имат представа какво били унищожавали ?
Откога това какво мислиш ти трябва да вълнува тях ?

Отговори ня един от въпросите и ще ти уредя кръгче с тоя унищожената кола - " кат стане " :winky:
Бъди такъв какъвто си - купи си BMW !!! ;)
Изображение

Obergruppenführer
Аватар
Кара: Е 36

Мнение от MOGY » 25 Фев 2009, 3:06

Е и аз съм от тези Е36 фенове но не съм на мнението на колегата!За мен по добра съдба за една кола от това да и набиеш асмалъка(както му викаме по нашия край на слагането на ролбара)няма!Просто са малко хората които могат да разберат ква е тръпката да сложиш каската да седнеш в "коритото" заобиколен от тия тръби,без никви изулации,термо,шумо и тем подобни,и как след някоя друга обиколка вътре става 50градуса и така мога да пиша до утре......
За мен лично 36цата е наи добрата 3ка не искам да убеждавам никой в това или да споря това си е мое лично мнение.За мен модела е изключително балансиран,и с отлично поведение на пътя.А ///М не съм карал но просто си представям там как седят нещата!Така че за това което сте се захванали мисля че по добра основа от този автомобил (с оглет и на цената му,и на цените на някои части)няма!И съм далеч от мисълта че съсипвте и едва ли не се подигравате с модела!Винаги ми е било мечта да стегна една 36ца за състезание та дори и 2.5 и не съм се и отказал така че много ви се радвм защото ви е осъществявате една моя мечта.С интерес ще следя развитието на темата и успех в начинанието!!!Много поздрави на Росен roko видях го някаде на снимките :mhihi: сигурно и той помага с квото може
П.С.Не е по темата но ми дойде на акъла.Няма да забравя първата с 36ца,свалих и тавана до го тапицирам,извдих го аз навън влязох в колата поглеждам голите ламарини на тавана и се ухилих като малко дете просто си представих как минават тръбите на Х горе :twisted: ,10мин. седях вътре като под хипноза
ИзображениеИзображениеИзображение
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
100% етнически НЕ толерантен!

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: по улици без дупки
Детайли за колата: E36 m50b20
E36 M52B28
E39 M52B28

Мнение от Mecho » 25 Фев 2009, 10:24

Страхотна е колега честито :D
Изображение

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 25 Фев 2009, 11:32

Не желая препирни в темата :cop: Идеята й не е относно дали е съсипана една М3-ка или не, така че се въздържайте от подобни коментари и "въпроси" :idea:

The Ultimate Driver
The Ultimate Driver
Аватар
Кара: хората да се учат с ProDrive.bg
Мечтае да кара: BMW ///M, Ferrari, Porsche, Land Rover
Детайли за колата: 2003-2005 - '90 BMW E30 318is
2005-2006 - '97 Audi A4 2,6 Avant
2006-2008 - '90 BMW E30 325i Cabrio
2008-2009 - '98 BMW Z3 Roadster
2009-2009 - '96 BMW E34 525tds Touring
2009-2011 - '96 BMW M3 Evo Race Car
2009- - '92 BMW E36 320i
2011- - '98 BMW E36 323Ci

Мнение от DrivinGGoD » 25 Фев 2009, 12:25

Като се замисля самите BMW М GMBH колко такива и други М3ки са съсипали за участия по разни пистови състезания, като се сетя и че всичката слава на М моделите идва точно от тези състезания и постиженията на колите в тях никак не ми е гузно че правим това с тази кола защото историята на BMW M ( от Motorsport ако някой не знае от къде идва) започва точно от пистите... Така че мисля че няма по-подходящо място от пистата за тези коли...

А колегата MOGY доста точно описа усещането да си заобиколен от метал, тръби, да си обгърнат от състезателната седалка, да си стиснат в каската и гащеризона и да знаеш че единствената ти цел е да се слееш с машината и да си бърз... Всеки път като се замисля за това нещо и настръхвам... Пожелавам го на всеки...

Митаче, не се ядосвай... Много малко хора знаят какво е точно това усещане както ти знаеш... Точно за това не могат да ни разберат... Важното е че ние си знаем :winky: :winky: :winky:
------------------------------------------------------
Are you ///M enough?... - DrivinGGoD's Blog
There's one thing you won't like about your BMW and that's that at some point you'll have to get out!
"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин застанеш пред него и се боиш да го отключиш."-Walter Röhrl
Happiness is not around the corner. Happiness is the corner.
Изображение

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 25 Фев 2009, 13:14

Саше евала, че знаете как да си харчите парите :)
А за разсипия и дума неможе да става, по добре ли е някой да я разчасти :idea:
Или пък да седи в нечий гараж и да се изкарва само за събора :?:
Тези коли са създадени за да се карат ,а тази по всичко личи , че ще се кара мъжката :D :) ;)
Повод за гордост е това и трябва да се радваме, че ще има представител и от този модел по българските писти :!: :!: :!:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: харабийската
Мечтае да кара: Е36 М3 Cabrio, E93 M3
Детайли за колата: Пълно шукаритети!

Мнение от Richmond » 25 Фев 2009, 15:30

Дано, вече видим една М-ка да се кара както трябва, а не всичките да са изложбени.Само лилавата се кара горе долу както трябва, всичко друго, си ги пазят за внуците...За това Успех и на събора ще я изкарвате ли .... ?
Изображение

кавалер-монтьор
кавалер-монтьор
Аватар
Кара: леки BMW-та :):):)
Мечтае да кара: Ferrari F12 Berlinetta

Мнение от gazzzar » 25 Фев 2009, 15:36

Richmond написа:Дано, вече видим една М-ка да се кара както трябва, а не всичките да са изложбени.Само лилавата се кара горе долу както трябва, всичко друго, си ги пазят за внуците...За това Успех и на събора ще я изкарвате ли .... ?

Ами, да надявам се че ще я докараме на събора ;)
ВСЕКИ ИСТИНСКИ BMW ЕНТУСИАСТ РАНО ИЛИ КЪСНО СИ КУПУВА Е30 ///M3.... 8) 8) 8)
Изображение
"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna

младши ентусиаст
Аватар
Кара: На криво
Мечтае да кара: Още по-на криво

Мнение от Изрода » 25 Фев 2009, 18:07

Колеги ,евала за ентусиазма :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown:

Тоя подфорум стана пълна боза,и от известно време дори не го отварям,но като видях ваща тема и проект-направо настръхнах.Евала,със интерес ще я следя,защото и на мен това ми е в кръвта ,но просто нямам възможност да се реализирам-финансова и със място(живея в панелка),както и да е.Със нетърпение чакам следващите снимки и продължението на работата по количката.Искренно ви желая успех :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes:
Пичове направо ми напълнихте душата :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown:
Изображение Изображение Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ИНТЕРЕСНО!
Мечтае да кара: в гр.Толбухин :)
Детайли за колата: В клуба на 20+

Мнение от mladi » 25 Фев 2009, 18:58

Поздрави за проекта на момчетата и от мен!!!Дано всичко да върви по мед и масло,че накрая да има утвърдена е36-ца с М-ков мотор,който да удря шамари на всички ''бегачки'' (хлопели,рендета... :no: ) по правите писти и завои!!!Нека да има и такива хора дето си пазят М-ките за внуците аз не виждам нищо лошо в това,пък и ето колегите как са намерили тази колекционерска М3-ка!!!УСПЕХ момчета ;)
ISTINSKI PRIATEL E NE TOZI,KOITO TI BARSHE SALZITE,A TOZI KOITO NE TE KARA DA PLACHESH!
В КАКЪВ СВЯТ ЖИВЕЕМ,ЩОМ ДА ВЪРНЕШ НЕЩО,КОЕТО НЕ ТИ ПРЕНАДЛЕЖИ Е ГОЛЯМ ПОДВИГ?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: '94 Opel Corsa B

Мнение от стан » 25 Фев 2009, 19:00

DrivinGGoD написа:Не смятам че има нещо жалко... Мястото на М колите е на пистата... Много малко са хората които ги карат като хората а ние ще правим точно това :winky: Крайно време беше да има един истински М автомобил по родните трасета и не се съмнявайте че тази кола ще бъде направена както трябва и няма да е осквернена по какъвто и да е начин... А и ще я караме както трябва да се кара едно М3...

Много ясно, аз малко с ирония го казах. По-щастлива М от тая едва ли в България има, нищо че е изкормена :mhihi: :mhihi: При това е доста хубав цвят.

ПредишнаСледваща

Назад към E36