Настройване на обороти
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
33 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- batkoto
- младши ентусиаст
-
Настройване на обороти
Колеги, знам, че е това, което ме интересува го имаше в някаква тема, но наистена не мога да я намеря, а я търся доста време. Имаше някакъв начин да се вдигнат малко оборотите. Чистих си преди зимата моторчето за оборотите, стабилизираха се! Обаче стоят към 600-700. Като натискам леко гастта и ги дигна до към 800-50-900 в купето всякакви вибрации изчезват. Та въпроса ми е как да си ги вдигна оборотите или моторчето ми просто е за смяна?
- stann69
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Rover Mini Mayfair,1.3,53cc
Извини ме колега че не е по темата ама къде се намира това моторче та да се здрависам с него.
При мен го прави рядко,но като я вкарам в обороти и се оправя.
Мерси предварително
При мен го прави рядко,но като я вкарам в обороти и се оправя.
Мерси предварително

- petio_bmw 318is
- ентусиаст
-
- Кара: M42 POWER
- Nikito_nn
- ентусиаст
-
- Кара: му се с шпер
Здрасти Stann, приятелю при теб това моторче най-вероятно не е като на колегата,щото твойта е 98 година и е с новия мотор.Мойта е 97 и аз като го търсих така и не го намерих, а гледах от на един приятел дето неговата е 94 и останах в пълен шах
.Питах един майстор и той ми го показа ама незнам дали изобщо може да се почиства.Намира се отстрани на смукателния колектор от към предницата, абе като отвориш капака е точно срещу теб. Не е като на по старите с маркучи,а е само с един кабел който влиза в него.Мисля, че и твоето трябва да е такова, обаче нека някой който знае повече да каже дали изобщо се почиства като на другите. 

- stann69
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Rover Mini Mayfair,1.3,53cc
- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
- Кара: Хилядолетен сокол
ААА, чистят се със спрей за карбуратори, всички се чистят, ако не го чистите отивате за нов а той е над 200 лв.
- BoqnZubarev
- Левскарче
-
- Кара: 02` E46 320d
- Детайли за колата: Баничарка
NikiNikolov написа:ААА, чистят се със спрей за карбуратори, всички се чистят, ако не го чистите отивате за нов а той е над 200 лв.
Извинявам се предварително, че пиша в темата на колегата, но я кажете на М43, къде се намира това стъпково моторче и как изглежда и как точно се почиства?

- nParMaTuK
- младши ентусиаст
-
booovd написа:NikiNikolov написа:ААА, чистят се със спрей за карбуратори, всички се чистят, ако не го чистите отивате за нов а той е над 200 лв.
Извинявам се предварително, че пиша в темата на колегата, но я кажете на М43, къде се намира това стъпково моторче и как изглежда и как точно се почиства?
Едно кръгло цилиндрично с 2 маркуча на него и една букса

Чисти се с раздвижващ спрей от типа на WD40, докато не падне всичката гняс и не почне да се движи съвсем свободно търкаленцето вътре

- BoqnZubarev
- Левскарче
-
nParMaTuK написа:Едно кръгло цилиндрично с 2 маркуча на него и една буксаВзима въздух някъде между дросела и дебитомера и го пуска в смукателния колектор, при затворен дросел...
Чисти се с раздвижващ спрей от типа на WD40, докато не падне всичката гняс и не почне да се движи съвсем свободно търкаленцето вътре
Мерси колега. Утре ще извърша процедурата по почистването

- BoqnZubarev
- Левскарче
-
nParMaTuK написа:Похвали се после има ли ефект
Задължително след това ще пиша. Дано да има ефект и мененето на обороти да е от това моторче, че вече почвам да се нервя

- batkoto
- младши ентусиаст
-
petio_bmw 318is написа:от жилото се регулират оборотите има една врътка ще я видиш и ще си ги вдигнеш
Благодаря! Все пак имаше ефект явно. От цяла тема един написа това, което ми трябваше, но явно и други ще си свършат някаква работа! Аз съм доволен.
Леко и безаварийно!
batkoto написа:petio_bmw 318is написа:от жилото се регулират оборотите има една врътка ще я видиш и ще си ги вдигнеш
Благодаря! Все пак имаше ефект явно. От цяла тема един написа това, което ми трябваше, но явно и други ще си свършат някаква работа! Аз съм доволен.
Леко и безаварийно!
Двамата сте пичове ,но така не се решава проблема ,а се закрепва положението

0898578595
- batkoto
- младши ентусиаст
-
mityooo написа:batkoto написа:petio_bmw 318is написа:от жилото се регулират оборотите има една врътка ще я видиш и ще си ги вдигнеш
Леко и безаварийно!
Двамата сте пичове ,но така не се решава проблема ,а се закрепва положениетоЩом на кола с инжекцион регугираме оборотите с опъване на жилото то просто сме я "втасали"
![]()
Не специалисти ,а
направо сме богове
Как става де? И защо тогава я има тази врътка на жилото? И защо въобще сме с жила в такъв случай?
- theraven_nz
- младши ентусиаст
-
- Кара: F15

Ей тая врътка я развърташ малко при запален двигател и си регулираш оборотите. Сума глупости се изписаха за няма нищо.
---
33 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3