Централно заключване проблем е36
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- silverstone
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E90 320i N46 седан
- Мечтае да кара: чисто ново BMW
- Детайли за колата: E 36 седан 9/1997г т.син 320i M52B20
Е 36 кабриолет 7/1996 сив M52B23
Е 90 седан 7.2006 сив 320i N46
Централно заключване проблем е36
здравейте.
Искам да се посъветвам с вас относно един проблем който се появи наскоро. Откакто имам колата /2 мес/ забелязвам , че при заключване с копчето от ключа понякога шоф.врата не се заключва и се налага или да отключа и пак да заключа или с ключа да прибера палчето. Обаче в последно време взе да става все по често това, а и понякога не се и отключва сама. Имам усещане че машинката няма сила да избута палчето
. Дайте съвет , това е само на предна лява врата всички други са ОК. Дали да търся някъде лоша връзка /контакт/ или машинката се е скапала. Колата е Е36 седан 9/1997 . Благодаря.
Искам да се посъветвам с вас относно един проблем който се появи наскоро. Откакто имам колата /2 мес/ забелязвам , че при заключване с копчето от ключа понякога шоф.врата не се заключва и се налага или да отключа и пак да заключа или с ключа да прибера палчето. Обаче в последно време взе да става все по често това, а и понякога не се и отключва сама. Имам усещане че машинката няма сила да избута палчето

- D.Uzunov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 320i Touring
- Детайли за колата: 95г. M 52 B (20 6 S3) Vanos
Re: Централно заключване проблем е36
Като твоя проблем е само че е на задна врата --> viewtopic.php?t=67724
- stormrider
- младши ентусиаст
-
- Кара: БМВ М44Б19
- Мечтае да кара: Imperial Tie Fighter
- Детайли за колата: Стара баба с тояжка
Най-напред си провери кабелния сноп в багажника ,да не се скъсал някой кабел.
С много любов към децата!
- gsi_leo
- младши ентусиаст
-
- Кара: LX62314
- Мечтае да кара: e31 860
- Детайли за колата: Бърза,Мощна,Вечна
проблема идва от механизма на шофьорската врата,водача на колонката,сломено моторче на централното
-0896965069-Сашо
...готов да помогне всекиму...
...готов да помогне всекиму...
- silverstone
- кандидат ентусиаст
-
благодаря.При първият малко по слунчев ден , ще сваля тази машинка и хубаво ще я ревизирам , ако се наложи ще я респектирам 

- ///M Rider
- младши ентусиаст
-
- Кара: вече мечтата си !
- Мечтае да кара: Dodge Charger R/T 1969
- Детайли за колата: R/T HEMI + ///M3+ ///Alpina
При мен този проблем се появява ,когато е по-студено ,обаче от дясната страна . Не заключва и не отключва със алармата . От ключът заключва някой път ,а някой път само отключва. Както споменах само при по-студеното време . 

Ако съзреш на огледалото за задно виждане четири фара и два бъбрека одбий в дясно и се наслади на хулигана!
"Drat! And Double Drat!"

- baitun
- ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е36
- Мечтае да кара: Е46 М3
///M Rider написа:При мен този проблем се появява ,когато е по-студено ,обаче от дясната страна . Не заключва и не отключва със алармата . От ключът заключва някой път ,а някой път само отключва. Както споменах само при по-студеното време .
И при мен го прави от време на време само когато е студено
Същата работа колеги: от едно известно време предната дясна врата не се отключва и заключва с алармата, а когато отвътре задействам ключето механично, централното сработва. Пробвам пак с алармата - пак не става 

- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Има много теми за машинките на централното, просто като поостареят се започва с такива проблеми. Всякакви ремонти са временно решение, в общи линии.
Never mistake motion for action...
- Biogame
- старши ентусиаст
-
- Кара: E61 530d ; E46 330ci convertible
- Мечтае да кара: Всичко що е BMW
- Детайли за колата: E61 3.0d ++
E46 3.0i ++
А става ли да си купя машинка от някой колега от форума и направо да я сложа на мястото на моята,че и при мен не се отключва пасажерската врата?
Преди няколко месеца сменях дръжката,сглобих всичко и след няколко седмици се започна и това с вратата.
Преди няколко месеца сменях дръжката,сглобих всичко и след няколко седмици се започна и това с вратата.

- bavaretca_tns
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Основно на запад и по писти.
погледни в раздел продавам може и да има, ако не отиди до някоя морга
- silverstone
- кандидат ентусиаст
-
опитах, разглобих,имаше някаква затвърдена смазка , почистих и смазах с фина машина грес- върнах обратно - пак не сработи. На другия ден след като я беше нагряло слънцето - проработи като все едно нищо не й е имало. Oтключва/заключва ОК зарадвах се. Последва захладняване на времето - отново спря да отключва, само заключва.
Не ми се разглобява пак, едва ли ще имам същият късмет да не счупя нито една щипка на кората. Ще си я карам така. Явно в по- хладно време не й се работи 

- no.breaks
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е36 М43
Здравейте колеги и при мен проблема беше същия и го правеше когато беше по-хладно, така в продължение на около година ту отключваше ту не. На следващ етап спря дори и от вътре с палчетата. Свалих машинката прегледах бутоните (моята беше с два) и така я пробвах чистих презапойх бутоните и резултата беше същия (има подробна и хубава тема със снимки във форума) . Намерих колега от форума взех неговите машинки и се оправи всичко
. Забравих да спомена, че първо проверих кабелите и дали стига ток до машинките, защото при мен предна дясна, задна дясна и за резервоара се развалиха и си мислех първо, че е от тока.

- Драгослав
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46XI / W164
Снопа с кабели на задния капак(при лявата панта). При мен понякога заключваше само задните врати,понякога всички без шофьорската и ми изгаряше бушона за централното. Изолацията на кабелите за които казах се напуква и пада и централното си прави каквото поиска.
- silverstone
- кандидат ентусиаст
-
Демек да видя снопа с кабели около пантата на задния капак? Отам ли минава тока за предна лява врата? Защото забелязвам , че преди палчето леко помръдваше когато се закл/откл а сега не помръдва изобщо. Все ми се струва че е от токове някъде. Ама като до сега съм имал голф и нищо не разбирам още от тия самолети....
А и тая машинка да са я мислили повече, на по неудобно място нямаше как да я пъхнат.

17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2