Монтиране на ейнджъл айс на фарове без вътрешни стъкла
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- g_dobreff
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 530I M sport
- Мечтае да кара: //M5
- Детайли за колата: Saloon Manual Transmission
Монтиране на ейнджъл айс на фарове без вътрешни стъкла
Здравейте, колеги,
интересува ме дали е възможно да се монтира ейнджъл айс на фарове Бош с пъпките, при положение че съм извадил вътрешните стъкла, защото бяха прегоряли и ако е възможно, как точно става номера?
Благодаря предварително.
интересува ме дали е възможно да се монтира ейнджъл айс на фарове Бош с пъпките, при положение че съм извадил вътрешните стъкла, защото бяха прегоряли и ако е възможно, как точно става номера?
Благодаря предварително.
- anton mutafchiev
- ентусиаст
-
- Кара: всичко що е с гуми
Re: Монтиране на ейнджъл айс на фарове без вътрешни стъкла
ами разглоби ги и виж по някав начи да се захванат на пластмасата дето са били стъклата
- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
Ти хубаво си тунинговал фаровете като си махнал прегорелите стъкла,ама тия фарове как светят без тях ,не ми се говори ...
Иначе слагай ринговете както си се монтират обикновено и от вътре слагай по няколко капки силикон или поксипол или там квото ти е под ръка . Друг начин няма ...
И по-добре си купи нови фарове,че тва е малоумщина без вътрешни стъкла на рефлекторен фар да караш...Перфектни Хели от компакт по 60-70 лв комплекта има из форума ,да не говорим ,че чат-пат изпадат бошове с лупа за 100-120лв комплекта .

Иначе слагай ринговете както си се монтират обикновено и от вътре слагай по няколко капки силикон или поксипол или там квото ти е под ръка . Друг начин няма ...
И по-добре си купи нови фарове,че тва е малоумщина без вътрешни стъкла на рефлекторен фар да караш...Перфектни Хели от компакт по 60-70 лв комплекта има из форума ,да не говорим ,че чат-пат изпадат бошове с лупа за 100-120лв комплекта .

- bmwinio
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46 328CI
Колега ти лесно ще сложиш ейнджъл айс, ама ми е чудно как караш така без стъкла, светлината изобщо разпръсква ли се... Купувай нови фарове и си сложи ейнджълите и ще си перфектен 

- Monoid
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW ///M335i
Колеги вие хубаво казвате на човека да си купува нови фарове ,а знаете ли въобще как светят фаровете без тези стъкла ?
Единственото нещо по-хубаво от шведската тройка е БАВАРСКАТА тройка.
Are you ///M Enough?
Авточасти AutoPower.BG
Are you ///M Enough?
Авточасти AutoPower.BG
- plradev
- старши ентусиаст
-
Monoid написа:Колеги вие хубаво казвате на човека да си купува нови фарове ,а знаете ли въобще как светят фаровете без тези стъкла ?
ДА, много добре знам как светят рефлекторни фарове бош без вътрешните стъкла

- Monoid
- младши ентусиаст
-
Taка , не искам да превръщам темата в спор колега , но мойте извинения не си прав , това че светлината е концентрирано в един лъч право напред е така , но това че не осветяват настрани фаровете въобще не е вярно ! Фаровете ми са бош с 55вата ксенон на 5к келвина с лупа без ограничителнителните стъкла. След махането на тези стъкла фаровете ми започнаха да светят много по надалеч от порядъка на още 10-20 метра и осветяването не е само напред ами и отстрани всичко се вижда перфектно ! И точно през ноща няма смисъл да говорим кое по добре осветява 

Последна промяна Monoid на 18 Юли 2011, 14:05, променена общо 1 път
Are you ///M Enough?
Авточасти AutoPower.BG
Are you ///M Enough?
Авточасти AutoPower.BG
Е той човека ти говори за фар с рефлектор, не с лупа...
- Monoid
- младши ентусиаст
-
Няма значение дали е с лупа или без лупа е46 без лупи да не би да не свети ?
Are you ///M Enough?
Авточасти AutoPower.BG
Are you ///M Enough?
Авточасти AutoPower.BG
Напротив, има...
На е46 рефлектора е конструиран с такава форма, за да не му трябват разпръскващи светлината стъкла
На е46 рефлектора е конструиран с такава форма, за да не му трябват разпръскващи светлината стъкла

- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
- Кара: E38 735i
Ако фара е с лупа няма яд, но ако е само рефлектор няма да разпръсква без стъклото!
Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!
- Vasko_BP
- ентусиаст
-
- Кара: 92' E30 M40 cabrio
- Мечтае да кара: E30 M3
По темата: Колегата би трябвало да се постарае да ги направи като хората с тези стъкла. Какъв е смисъла да си слагаш ейнджъл айс без да са ти като хората фаровете.
за колегата с ксенона на лупите седи добре, но на рефлекторен фар е ужасно с ксенон пък камоли без вътрешните стъкла. 

- plradev
- старши ентусиаст
-
Monoid написа:Taка , не искам да превръщам темата в спор колега , но мойте извинения не си прав , това че светлината е концентрирано в един лъч право напред е така , но това че не осветяват настрани фаровете въобще не е вярно ! Фаровете ми са бош с 55вата ксенон на 5к келвина с лупа без ограничителнителните стъкла. След махането на тези стъкла фаровете ми започнаха да светят много по надалеч от порядъка на още 10-20 метра и осветяването не е само напред ами и отстрани всичко се вижда перфектно ! И точно през ноща няма смисъл да говорим кое по добре осветява
За прожекторен фар (тоя с лупата) ,вътрешното отразително стъкло не играе роля за отсичането на светлината и снопообразуването

Но рефлекторния БОШ на Е36,без да има вътрешно стъкло ,което да пречупи светлината пред рефлектора ,не е фар ,а фенер ...
Monoid написа:Няма значение дали е с лупа или без лупа е46 без лупи да не би да не свети ?
И тук е момента да спреш с разсъжденията относно фаровете с лупа,без лупа и рефлекторните на е46, преди да напишеш още някоя глупост

Нищо лично към теб ,колега ,но има още какво да понаучиш за фаровете и устройството им

- g_dobreff
- кандидат ентусиаст
-
plradev написа:Ти хубаво си тунинговал фаровете като си махнал прегорелите стъкла,ама тия фарове как светят без тях ,не ми се говори ...![]()
Махнах стъклата за пробата. Видях един колега който е без стъкла обаче фаровете му са с лупа. При мен ефекта беше слаба светлина.
ПП пак съм със нагорелите стъкла

- g_dobreff
- кандидат ентусиаст
-
само информативно дап попитам възможно ли е да се сложат лупи на фарове без лупи??
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2