неработещи уреди
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- neonman
- младши ентусиаст
-
- Кара: е46
неработещи уреди
Здравеите .
Днес както си карах и оборотомера спря да ми показва обороти......
изгасих , запалих и спряха вси4ки уреди със стрелки да работят
колата работи нормално , лампите по таблото светят , НО ВСИЧКИ стрелкови уреди не тръгват
можетели да ми дадете идеи от какво е ????
ако ли не - кажете свестен ЕЛ сервиз , където да отида ....в Сф.!
мерси
Днес както си карах и оборотомера спря да ми показва обороти......
изгасих , запалих и спряха вси4ки уреди със стрелки да работят

колата работи нормално , лампите по таблото светят , НО ВСИЧКИ стрелкови уреди не тръгват

можетели да ми дадете идеи от какво е ????
ако ли не - кажете свестен ЕЛ сервиз , където да отида ....в Сф.!
мерси
..
трябва маистор по тоците колега вероятно. има един тест на колометража по принцип. ще опитам да ти го обясня.. натискаш копчето за анулиране постоянно!!!.после даваш контакт, и след това връщаш за момент ключа до краи назад да угасне всичко и после веднага на онази позиция където ти светят само изминатите километри на ел. дисплея. ако успееш да го направиш почват да излизат данни от компа.. на колко реални километра ти е колата, после последна наи висока скорост и тн. в един момет ще се тестват всички уреди..срелките ще идат до краи и ще се върнат. но ме съмнява ше таблото ти ще изгори на веднъж така... по верятно е да е друг проблема...
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
Начи първо проблема ти е проблем на повечето е36-ти..таблото се пре*бава,купуваш си ново/втора ръка и проблема се решава..засега лек не съм чул да е измислен...за теста на таблото - цъкаш копчето за нулиране на километража и го задържаш,вкарваш ключа и въртиш на първи(1) контакт и след тфа чакаш и гледаш дали ти работят уредите...
п.с. на дисплея ще ти пише разни цифри - всичко е сервизна информация,такава за оригиналните километри няма
п.с. на дисплея ще ти пише разни цифри - всичко е сервизна информация,такава за оригиналните километри няма

.
абе при мен излизаше преди на едно 250 000 на колиметража.. а там на теста 360 000 . това не е ли някакво инфо от компа направо за километрите? какво значат тогава тези неща?
- ///MapTo
-
-
това са сервизни данни...не ги помня наизуст,но 4тото или 5тото беше последните 5 знака от вин-а...
дишай спокойно,на Е36 няма как да разбереш реалните километри

- BiTurbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: '04 BMW 330i // '96 BMW 320i
- Мечтае да кара: '96 BMW M3
///MapTo написа:това са сервизни данни...не ги помня наизуст,но 4тото или 5тото беше последните 5 знака от вин-а...

също така показва и версията на софт-а, разни неща като колко оборота прави едно колело при изминаването на 1 км и някви такива глупост....... Реалните километри няма как да се разберат от там......

за повече инфо за трика с таблото:
http://forum.bmwpower-bg.net/viewtopic.php?t=2124
- neonman
- младши ентусиаст
-
благодаря , момчета , ама тва цифровото дисплеиче и то не работи
свалях го , отварях го ...не видях некви видимо изгорели работи ...........HELP

- neonman
- младши ентусиаст
-
благодаря , момчета , ама тва цифровото дисплеиче и то не работи

- ///MapTo
-
-
Взимай друго табло...ще платиш 80-100лв за него...ако тръгнеш да ремонтираш това ще ти излезе по-скъпо по електричари,повярвай ми
Единственото условие като търсиш такова втора ръка е то да бъде от същата кола като твоята...
примерно караш 320 - търсиш от 6 цилиндрово бензиново
ако караш 318ис - търсиш 4 цилиндрово бензиново
Успех и пиши какво е станало

Единственото условие като търсиш такова втора ръка е то да бъде от същата кола като твоята...
примерно караш 320 - търсиш от 6 цилиндрово бензиново
ако караш 318ис - търсиш 4 цилиндрово бензиново

Успех и пиши какво е станало
Здравейте,
ако ти се занимава колега пробвай това
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=54763.
Някои колеги май бяха писали че се е оправило. Все пак нищо няма да загубиш освен време
Незнам каква ти е колата, но като купуваш друго табло, както колегата е писал гледай да е същото като твоето иначе може да се нуждае от препрограмиране(най добре е да се пробва преди покупка). Ако си с дизел пък мога да ти предложа това http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=92573
Поздрави
ако ти се занимава колега пробвай това
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=54763.
Някои колеги май бяха писали че се е оправило. Все пак нищо няма да загубиш освен време

Незнам каква ти е колата, но като купуваш друго табло, както колегата е писал гледай да е същото като твоето иначе може да се нуждае от препрограмиране(най добре е да се пробва преди покупка). Ако си с дизел пък мога да ти предложа това http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=92573
Поздрави
- neonman
- младши ентусиаст
-
ужас
.....
купих си друго табло , сложих го и...........кара 50 км
Е*АСИ МАМАТА , кажете кво да правя - явно е в друго повредата 

купих си друго табло , сложих го и...........кара 50 км

- neonman
- младши ентусиаст
-
- MOPKOB
- Правопис Мастър
-
- Кара: X5
Welcome to the team!
И аз съм със същия проблем, вече трето табло така! И за сега си карам така . Септември може и да стигна до Дару да го погледнат. За сега нямам идея защо и как се прецака .
И аз съм със същия проблем, вече трето табло така! И за сега си карам така . Септември може и да стигна до Дару да го погледнат. За сега нямам идея защо и как се прецака .

И при мен стана подобна цигания.
Преди малко докато си сменях крушката на задния габарит без да искам дадох на късо 2 писти. Препуши леко, никакви видими поражения.
Резултат: Нямам мигачи, нямам светкавица на дългите (иначе мога да пусна дълги), не ми светят лампите на климатика, всички останали светят. Изчезнаха долните лампи които са сервизните за маслото и имам скоростомер само, без оборотомер, без темп., без бензиномер...
Ебаси, дано да са бушони. Свалих таблото, огледах, никога не е разглобявано, със стикерите си е... поне вече знам колко лесно се сваля...
Oправих го:
Бушон 23 ако не се лъжа, 5А, той беше изгорял. После всичко си дойде на мястото: и мигачи, и оборотомер, бензиномер и т.н. Даже погледнах една тема по-нагоре, колегата май има същия проблем.
Преди малко докато си сменях крушката на задния габарит без да искам дадох на късо 2 писти. Препуши леко, никакви видими поражения.
Резултат: Нямам мигачи, нямам светкавица на дългите (иначе мога да пусна дълги), не ми светят лампите на климатика, всички останали светят. Изчезнаха долните лампи които са сервизните за маслото и имам скоростомер само, без оборотомер, без темп., без бензиномер...
Ебаси, дано да са бушони. Свалих таблото, огледах, никога не е разглобявано, със стикерите си е... поне вече знам колко лесно се сваля...
Oправих го:
Бушон 23 ако не се лъжа, 5А, той беше изгорял. После всичко си дойде на мястото: и мигачи, и оборотомер, бензиномер и т.н. Даже погледнах една тема по-нагоре, колегата май има същия проблем.
- neonman
- младши ентусиаст
-
е*и му мамата .... сложих си 3-тото табло , тръгнах да търся маистор
да решава проблема и.....след 3 км изгоря и ТРЕТОТО табло
вече ми идва да плача
кажете де да я карам ...в камор ли къде ли ...ма там като слушам маи не им се занимава с дърти кочини като нашите
даите съвет къде да я карам , МОЛЯ ВИ
да решава проблема и.....след 3 км изгоря и ТРЕТОТО табло

вече ми идва да плача

кажете де да я карам ...в камор ли къде ли ...ма там като слушам маи не им се занимава с дърти кочини като нашите

даите съвет къде да я карам , МОЛЯ ВИ

18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2