ЧЕРЕН ПУШЕК ЗАШТО Е ТАКА
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- turbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: МПС-та
- Мечтае да кара: самолет
Gand написа:Уф и на мене зе да ми припушва, ама някакъв сивкав дим - нито черен нито бял като при изгоряла гарнитура... След малко голямата пушилка утихва ама като отворя вратата и някаква смрад от ауспуха (не на развалени яйца) се носи. Количката е от няколко дни само и не съм я карал почти, нито водил на диагностика.. 318 ТДС. Пу, дано не е нещо сериозно.
Абе т'ва синкавото не е на добре... Да не мирише на изгорело масло? Миризмата е малко като на изгорела гума...

БМВ на газ не може ли? Ето тук ти прочети и отново помисли!
552 к.с. GAS POWERED
Video -> AC Schnitzer GP3.10; Video -> AC Schnitzer GP3.10 "There are days in your life..."

Video -> AC Schnitzer GP3.10; Video -> AC Schnitzer GP3.10 "There are days in your life..."
- Garribaldi
- ентусиаст
-
- Кара: 'Е36'
- Мечтае да кара: e92 m3
Garribaldi написа:
А за сивкавия.... може да гори масло ...![]()
Добре, ако наистина гори масло, каква е процедурата за отстраняване на проблема? От какъв ремонт има нужда.
Извинявам се, че впрягам вятъра без да съм водил на диагностика, ама ми е интересно и ще съм благодарен ако някой си направи труда да отговори..

- semk@t@
- Потребител
-
- Кара: E46 320 DA 01
- Мечтае да кара: Най-лютия дизел
маи дюзите трябва да погледнеш.Gand написа:Уф и на мене зе да ми припушва, ама някакъв сивкав дим - нито черен нито бял като при изгоряла гарнитура... След малко голямата пушилка утихва ама като отворя вратата и някаква смрад от ауспуха (не на развалени яйца) се носи. Количката е от няколко дни само и не съм я карал почти, нито водил на диагностика.. 318 ТДС. Пу, дано не е нещо сериозно.
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2