СПЕШНО !!!!!!!! ПОМОГНЕТЕ МИ МОЛЯ!!!!!!!!!!!!!

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 20 Апр 2008, 14:01

Пичове, имам нулева техническа компетенция, обаче даже на мен ми е ясно, че:
1. Прекалено гъста смес рано мокри свещите, не се запалва и колата гасне, с което се спира притока на гориво.
2. На място, докато се случи това, в най - лошият случай ще се изхабят няколкостотин грама гориво, а не да се напълни двулитров двигател + тръби + въздушен филтър.
3. Ако се спре притока на въздух през въздушният филтър(поема бензин) колата пак ще загасне.
.... и още може да се каже по случая. Дали ще да е държал 40 минути ключа на старт без да може да запали?

Не виждам що се оставяте на тоя младеж да ви прави на калдаринки с първия си пост. Или може би с "първия" си пост?

Да опише слчая точно, тогава м помагайте. Той ви написа една тема преди няколко дни и ви гледа сеира.
Случаят му е твърде невероятен, трябва да са отказали всички системи, а някои д са тръгнали наобратно...

Потребител
Аватар

Мнение от kosmos 320 » 20 Апр 2008, 19:40

Първо не си правя маитап с Вас това не е шега !!!!!!!!!!!Мислех че Все на някои се е случвало такъв проблем и би могъл да ми помогне с информация . Това което ми се случи с колата не го намирам за маитап !!!
Единственото в което съм сигурен че купето не се е напълнило с бензин и че инжекцията не се изключи даже след като не е на контакт !!!!!!
В момента чакам само да стане понеделник за да ида на маистор и да видя последствията и наи вече причината !!! Се пак ако някои има идея какво е да ми пише !!!

Потребител
Аватар

Мнение от kosmos 320 » 20 Апр 2008, 19:54

значи двигатреля е пълен а не улят когато вдигнх нивела се чуваше какк се пълни мотора и започна да капе от кутията на филтъра бензинн .А инжекцията не спря докато не махнах клемите на акумолатора ! :!:

Потребител
Аватар

Мнение от kosmos 320 » 20 Апр 2008, 20:02

Другото което е че докато се пълнеше двигателя когато се включи на контакт оборотомера се побърка както и стрелката за температурата!!!!!!!
Обадих се на маистор и тои ми каза да не я паля в никакъв случаи и да чакам до понеделник за да я погледне !!! Ако все още не ми вярвате след като си разреша проблема ще Ви опиша абсолитно всеки детаил по ремонта !!!!!!!!!!!!!

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Мнение от b00st » 20 Апр 2008, 22:49

:shock:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Митко Ганчев » 20 Апр 2008, 23:19

Единственото дето се сещам е, някоя дюза да седи отворена....
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е30 м20б20 90г
Мечтае да кара: е30 с38турбо

Мнение от BMWRACING » 21 Апр 2008, 3:05

ми можеби нещо компа се е бьгнал,щом таблото се побарква,и от там може да ти прави тая беля с бензина,ама нз сьс сигорнос :shock:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от bbekov » 21 Апр 2008, 13:48

По-скоро ел. инсталацията яката се е уплела нещо.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 21 Апр 2008, 14:13

Бъгнало се е таблото, стартера, бензиновата помпа и дюзите и разни клапани явно седят отворени в неправилната посока.

Да не спорим, извинявам се за острия тон, след като си убеден че е точн отова проблема. Едно е сигурно. Ни оттука не можем да ти помогнем. ВОди на диагностика и ако искаш сподели като ти я оправят какво точно й беше. Каквати и идея да ти дадем оттук, не можеш да я оправиш сам и без диагностика.

Поздрави!

Потребител
Аватар

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Мнение от kosmos 320 » 22 Апр 2008, 22:57

пичове открих си проблема !!!!!!!!!!!!!!!!!
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
всичко е било от компютъра !!!!!! :idea: :idea: :idea: :idea: :idea:
дал е на къссо и е изгорял в следстжие на което е подал грешен сигнал към помпата и я е оствил влючена а всички клапани отворени !!
при което цялото количество бензин влиза в двигателя и съответно кадето може та чак до въздушния филтър !!!!!!!!!
Смених го както и маслото и филтрите и в момента всичко е наред само трябва да мина пак на преглед след седмица за всеки случай !!!!!!!!!!!!!
Проблема с компа е от окислесние и може да се избегне само с едно простичко почистване със спрей !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :winky: :winky: :winky:

Потребител
Аватар

Мнение от kosmos 320 » 22 Апр 2008, 23:02

О Т Н О В О С Ъ М Н А П Ъ Т Я !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
:P :P :P :P :P :P

Потребител
Аватар

Мнение от kosmos 320 » 22 Апр 2008, 23:03

АКО ИМА НЕЩО ПИТАЙТЕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!
:?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:

кандидат ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: BMW Е36 318 М40
Е36 325 М50
Е30 320 М50

Мнение от BOOKER » 22 Апр 2008, 23:14

А бе баш всички клапани да са отворени трудна работа,сигурно става въпрос за дюзите ама няма да спорим важно че се е оправила таратайката!

Предишна

Назад към E36