аналогов климатроник - проблем!
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
аналогов климатроник - проблем!
Колеги здравейте,много добро и полезно форумче сте направили,но имам сериозен проблем с климатроника(с врътките) , като запаля колата лампичките на бутона на климатика , бутона на подгряване на задното стъкло и бутона на въртене на въздха свеетват и гаснат когато си поискат, а и климатика и другите работи на тоя панел не работят, само парното. Разглобих таблото и намерих една платка под запалката, която регулира (според мен) действията на горния панел. има ли възможност това да е от платката и откъде мога да си я купя, или да я отнеса на жичкаджия да я провери. Помагайте защото наистина се побърках.
- Бибо
- Emotionally Unstable
-
- Кара: Convertible
bedich каза:
--------------------------------------------------------------------------------
Климатроника също е проблемен...Аз имах ядове с него,защото ми прекъсваше.Ту работи,ту спира.Решението е да се свали и да се прегледат платките.При мен беше от това,че при захранването някой си е играл и не е запоил като хората,друг приятел имаше проблем с кондензаторче.Един голям съвет.Ако ви се случи занесете платката при ел.техник,който сте сигурни,че ще си свърши работата,защото е много пипкава и много скъпа!
--------------------------------------------------------------------------------
Климатроника също е проблемен...Аз имах ядове с него,защото ми прекъсваше.Ту работи,ту спира.Решението е да се свали и да се прегледат платките.При мен беше от това,че при захранването някой си е играл и не е запоил като хората,друг приятел имаше проблем с кондензаторче.Един голям съвет.Ако ви се случи занесете платката при ел.техник,който сте сигурни,че ще си свърши работата,защото е много пипкава и много скъпа!

- cucko
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530d touring
Е на моята още го няма този проблем но ако се случи ще го имам в предвид!
Блягодаря ви все пак...полезна е темата!
Блягодаря ви все пак...полезна е темата!
6 мнения
• Страница 1 от 1