Алармата ми е нек'ва измислена!
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- keith_flint69
- кандидат ентусиаст
-
Алармата ми е нек'ва измислена!
Кажете някой няма ли случайно инсталиран такъв боклук в колата са и той да ми даде опътване и схеми за тая аларма, щото прерових нета, ама за тая марка нищо няма ебаси, тия по-куца марка аларма не можаха ли да сложат да им ...... маиката!
Схемите и опътването ми трябват, защото с тая аларма имам ред проблеми:
1. Заключва се след запалване на двигателя и искам да намеря комбинациите за препрограмиране, че си имам само едно дистанционно и един ключ и заключат ли се вътре трябва да влизам с взлом! (по принцип няма как да стане при тази функция, ама точно от това, че няма как да стане ме е най-страх).
2. Искам да открия къде в БГ ги продават и слагат тия боклуци на въпросната фирма, защото искам да си извадя още едно дистанционно и
3. така или иначе съм разглобил половината кола, поне ако алармата има тая функция да направя да ми затваря джамовете и шибидаха
Аре Вие сте, давайте мнения! 10х
Схемите и опътването ми трябват, защото с тая аларма имам ред проблеми:
1. Заключва се след запалване на двигателя и искам да намеря комбинациите за препрограмиране, че си имам само едно дистанционно и един ключ и заключат ли се вътре трябва да влизам с взлом! (по принцип няма как да стане при тази функция, ама точно от това, че няма как да стане ме е най-страх).
2. Искам да открия къде в БГ ги продават и слагат тия боклуци на въпросната фирма, защото искам да си извадя още едно дистанционно и
3. така или иначе съм разглобил половината кола, поне ако алармата има тая функция да направя да ми затваря джамовете и шибидаха
Аре Вие сте, давайте мнения! 10х
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
Моя съвет е да отидеш при някой алармаджия да ти погледне алармата...100% ще може да я препрограмира,а относно това за вдигането на прозорците и шибедаха трябва да имаш комфорт модул,щото иначе ако ще и с аларма за 2 бона да си 

- Herman
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW e36 320I
- Мечтае да кара: BMW e92 M3
///MapTo написа:Моя съвет е да отидеш при някой алармаджия да ти погледне алармата...100% ще може да я препрограмира,а относно това за вдигането на прозорците и шибедаха трябва да имаш комфорт модул,щото иначе ако ще и с аларма за 2 бона да си

- ~Мишо~
- старши ентусиаст
-
- Кара: видимо доволен
- Мечтае да кара: само за удоволствие...
- Детайли за колата: E36 318i - Вярната!
E30 316i - Непокорната
ML 400 CDI - Мецанко
Някъкъв модел няма ли тая аларма,че само с това M&S няма да стане,некви букви номерация...Аз имах проблем с моята и да ти кажа дори и на фирмения сайт я нямаше,намерих схема в един руски форум,(те са голяма работа) и си я програмирах...За алармаджий просто забрави,те знаят 2 модела и тях слагат
викаха ми - "За 100лв ше и сменим модула и ше имаш 2 дистанционни..." Ама 

- Вот такая жизнь, эх, несправедливая!... Я вам обещаю, проживу её красиво я!
Чукане в рейката - отстраняване
Семерина на коляновия вал (предна) - подмяна
Отстраняване теч на масло от филтърната кутия + смяна лагери на генератор
Стартер М43 малко снимки как излиза на светло...
Резервоар и бензиномери - общо устройство
Чукане в рейката - отстраняване
Семерина на коляновия вал (предна) - подмяна
Отстраняване теч на масло от филтърната кутия + смяна лагери на генератор
Стартер М43 малко снимки как излиза на светло...
Резервоар и бензиномери - общо устройство
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Herman написа:///MapTo написа:Моя съвет е да отидеш при някой алармаджия да ти погледне алармата...100% ще може да я препрограмира,а относно това за вдигането на прозорците и шибедаха трябва да имаш комфорт модул,щото иначе ако ще и с аларма за 2 бона да си
впрочем моята аларма поддържа опцията за джамовете имам комфорт модул ама там е работата че не са вързани... пипкава ли рабора е вързването ...
Ми не е трудно, има тема със снимки къде точно да я вържеш към комфорт модула за да вдига и стъклата.
П.С.Виж тук: http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=16668
Wizard написа:Няма никакъв проблем да напрвиш така, че алармата да ти затваря стъклата при включване, но няма да стане само с програмирането на дългия импулс /стандартната дължина на импулса който алармата подава на централното на колата е 0.7 секунди, а дулгия който ти трябва на теб е 20 сек. Виж в описанието на алармата как се програмира да е толкова./ Трябва да стигнеш до модула за управление на централното и стъклата, /намира се зад жабката - черен с три букси на него/
след това откачаш жълтата букса и иа разглобяваш - ще видиш че pin-овете са номерирани, а на теб ти трябва 17тия, най вероятно няма да има кабелче на него така че ще трябва да сложиш. Когато подадеш и задържиш "+" на този pin стъклата започват да се затварят /тук връзваш заключващия импулс от алармата/.
Много хора не знаят но BMW поддържа двойно заключване на вратите, така че да не могат да се отворят с нищо освен с централното, а ти така и така ще разглобяваш там можеш да си вържеш и него - просто трябва заключващия импулс да го подадеш и на бяло/червения кабел. Абе най-добре отрежи управлението на централното от алармата където са ти го вързали и връзваш заключването на бяло/червения и на 17 pin /като ги разделяш с диоди/, а отключването на червено/синия.
Успех!

- Herman
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW e36 320I
- Мечтае да кара: BMW e92 M3
- keith_flint69
- кандидат ентусиаст
-
Ако това на снимката е комфорт модула - това го имам с трите букси. Обаче къде да търся какъв е точно модела на тая глупава аларма - да разглобя ли кутийката дето съм я показал на снимките и да търя вътре дали няма някакъв номер или каквоvld написа:Herman написа:///MapTo написа:Моя съвет е да отидеш при някой алармаджия да ти погледне алармата...100% ще може да я препрограмира,а относно това за вдигането на прозорците и шибедаха трябва да имаш комфорт модул,щото иначе ако ще и с аларма за 2 бона да си
впрочем моята аларма поддържа опцията за джамовете имам комфорт модул ама там е работата че не са вързани... пипкава ли рабора е вързването ...
Ми не е трудно, има тема със снимки къде точно да я вържеш към комфорт модула за да вдига и стъклата.
П.С.Виж тук: http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=16668Wizard написа:Няма никакъв проблем да напрвиш така, че алармата да ти затваря стъклата при включване, но няма да стане само с програмирането на дългия импулс /стандартната дължина на импулса който алармата подава на централното на колата е 0.7 секунди, а дулгия който ти трябва на теб е 20 сек. Виж в описанието на алармата как се програмира да е толкова./ Трябва да стигнеш до модула за управление на централното и стъклата, /намира се зад жабката - черен с три букси на него/
след това откачаш жълтата букса и иа разглобяваш - ще видиш че pin-овете са номерирани, а на теб ти трябва 17тия, най вероятно няма да има кабелче на него така че ще трябва да сложиш. Когато подадеш и задържиш "+" на този pin стъклата започват да се затварят /тук връзваш заключващия импулс от алармата/.
Много хора не знаят но BMW поддържа двойно заключване на вратите, така че да не могат да се отворят с нищо освен с централното, а ти така и така ще разглобяваш там можеш да си вържеш и него - просто трябва заключващия импулс да го подадеш и на бяло/червения кабел. Абе най-добре отрежи управлението на централното от алармата където са ти го вързали и връзваш заключването на бяло/червения и на 17 pin /като ги разделяш с диоди/, а отключването на червено/синия.
Успех!

Колега ако иска6 6те ти дам номера на тоя дето ми слага на мен алармата много съм доволен и дори ми нарави прозорците да се затварят. Ако иска6 маила ми е georgiev84@gmail.com пи6и и 6те ти дам тел.
9 мнения
• Страница 1 от 1