помощ за м42
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
помощ за м42
колеги помогнете
смених свещи,филтри,наливам само бензин 98октана и пак неще да пали сутрин когато е студено като хората,трябва да въртя повече от веднъж.ходих на диагностика но не откриха някакви грешки,всичко било ок.
казаха ми че е от менте бензин
според мен не е така защото с един приятел зареждаме от едно и също място,а той пали с чукването пък аз
дайте идеи от какво друго може да е

казаха ми че е от менте бензин

Както го описваш по-скоро изглежда, че пада налягането в горивопровода и въртиш по няколко пъти докато вдигне налягане.
Като дадеш контакт (без да въртиш на стартер) чува ли се помпата да заработи за малко?
Пробвай сутрин като е студена да дадеш 2-3 пъти контакт без да въртиш на стартер (все едно, че подгряваш дизел) и чак след това да опиташ да запалиш . Ако е от налягането и помпата върти на контакт би трябвало да е от налягането
Друг варианта е да е запущена цедката на самата помпа, но това би трябвало малко или много да се отрази и на работата на загрял двигател.
Като дадеш контакт (без да въртиш на стартер) чува ли се помпата да заработи за малко?
Пробвай сутрин като е студена да дадеш 2-3 пъти контакт без да въртиш на стартер (все едно, че подгряваш дизел) и чак след това да опиташ да запалиш . Ако е от налягането и помпата върти на контакт би трябвало да е от налягането
Друг варианта е да е запущена цедката на самата помпа, но това би трябвало малко или много да се отрази и на работата на загрял двигател.
- димитър_81
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 318is;Е36 328i;Е46 330i;E60 530d
и аз имам същия проблем ходих на сервиз БМВ и нищо смених свещите същата работ двигателя ми е М44 ако откриеш от какво е пиши като е студен двигателя при мен се чува някакво чаткане все едно реле
- bobreti
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320д
- Мечтае да кара: M550d
- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
- Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини
MuPa` написа:Свещи...
sabi1984 написа:колеги помогнетесмених свещи,филтри,наливам само бензин 98октана и пак неще да пали сутрин когато е студено като хората,трябва да въртя повече от веднъж.ходих на диагностика но не откриха някакви грешки,всичко било ок.
казаха ми че е от менте бензинспоред мен не е така защото с един приятел зареждаме от едно и също място,а той пали с чукването пък аз
![]()
Четеш ли преди да пишеш ?
I'm slowly drifting

10 мнения
• Страница 1 от 1