Скарцане на корите
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
Скарцане на корите
Здравеите колеги имам следният проблем. Корите на всичките врати скарцат че даже и похлопват зверски пробвах с какво ли не да ги пооправя липсваха кочета купих и сложисх но все тая. Даите савет как да ги оправя.
кори
аз моя проблем го реших по този начин--Преди да свалиш кората вземаш един молив и очертаваш цялата кора ,сваляш и вземаш двойно залепващо тиксо ,от ефтиното за 2лв . с ширина 1см. но преди това изтриваш хубаво с ъс спирт от вътрешната страна на очертанието и лепиш пак от вътре на очертанието ,махаш другия защитен слой на тиксото и слагаш кората и ти гарантирам резултат......... 

.
да бладодаря ти много колега ще пробжам с двоино залепващо. Щипките сам ги сменил но няма резултатат.
- MadChicken
- Legendary
-
- Кара: G30 530iX LCI, F25 30iX
Re: кори
krasi_bmw написа:аз моя проблем го реших по този начин--Преди да свалиш кората вземаш един молив и очертаваш цялата кора ,сваляш и вземаш двойно залепващо тиксо ,от ефтиното за 2лв . с ширина 1см. но преди това изтриваш хубаво с ъс спирт от вътрешната страна на очертанието и лепиш пак от вътре на очертанието ,махаш другия защитен слой на тиксото и слагаш кората и ти гарантирам резултат.........
Идеята е интересна, но според мен ефектът ще е по-голям ако се използват гумени уплътнения за прозорци, понеже двойнозалепвашото не е достатъчно дебело.
- emiche
- младши ентусиаст
-
- Кара: го шано
- Мечтае да кара: още по-шано
- Детайли за колата: Излъскан сток
Re: кори
MadChicken написа:krasi_bmw написа:аз моя проблем го реших по този начин--Преди да свалиш кората вземаш един молив и очертаваш цялата кора ,сваляш и вземаш двойно залепващо тиксо ,от ефтиното за 2лв . с ширина 1см. но преди това изтриваш хубаво с ъс спирт от вътрешната страна на очертанието и лепиш пак от вътре на очертанието ,махаш другия защитен слой на тиксото и слагаш кората и ти гарантирам резултат.........
Идеята е интересна, но според мен ефектът ще е по-голям ако се използват гумени уплътнения за прозорци, понеже двойнозалепвашото не е достатъчно дебело.

6 мнения
• Страница 1 от 1