нагревател джам????

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 03 Ное 2007, 14:53

Ми сигурно си се объркал щото не съм им отговорил с цитати да се знае кое за кого е.
Но на автора на темата също е нормално на запален мотор ,щом цъкнеш копчето за нагревателя да ти мръднат малко оборотите.
Това се получава,защото нагревателя е много як консуматор,същото може да се случи със парното директно на 4-та степен ;)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от nandrolon » 03 Ное 2007, 20:55

vld написа:Ми сигурно си се объркал щото не съм им отговорил с цитати да се знае кое за кого е.
Но на автора на темата също е нормално на запален мотор ,щом цъкнеш копчето за нагревателя да ти мръднат малко оборотите.
Това се получава,защото нагревателя е много як консуматор,същото може да се случи със парното директно на 4-та степен ;)

:bchug:

мерси на всички ви за мненията

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 04 Ное 2007, 1:59

vld написа:Aбе...

Напоследък се убеждавам,че единствения,който не е наред в тоя форум си ти бате...я мисли логично бе...качи се в някое ново бмв,щом твърдиш,че си се качвал в много...запали го,пък после пусни фаровете,ако ти намалее силата на светлината на борда,климата и т.н.,ела ми се обади и имаш каса бира от мен...незнам как да ти го обясня по-просто...ако карам без фарове няма даме заслепява таблото,пък видиш ли ако ги пусна,немеца го е сметнал че ще ме заслепява силата на таблото...всички големи спецове станахте по тоя форум,а половината от вас незнаят къде им е термостата на колата... :evil:
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 04 Ное 2007, 23:39

Домързя ме да чета всички заяждания, но наистина при запалване на фаровете, осветлението на уредите се приглушава. И това е "екстра", която имат повечето автомобили от 20 г. насам... ;)
Never mistake motion for action...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: на 1,6 бара
Мечтае да кара: 911

Мнение от bmwdriver » 05 Ное 2007, 22:18

Променете си тона,иначе заключвам.

Марто,имай малко уважение.Най малкото щото Владо е доста по-голям от
теб и са му ясни доста повече неща :!:
'91 Е36 32?i 24V- тия с детските болести и многото екстри 8)
Изображение
Driver's Racing Team
KBDremap

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW X5, Е60, Е30
Мечтае да кара: с талон
Детайли за колата: БМВ

Мнение от Se7ven » 09 Ное 2007, 18:35

Така, :!: това се нарича Даймер и даже го има и на CD-тата, когато се запалят светлините приглушава светенето. Има го и в Е-36 със сигурност :!:

Предишна

Назад към E36