нагревател джам????
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Ми сигурно си се объркал щото не съм им отговорил с цитати да се знае кое за кого е.
Но на автора на темата също е нормално на запален мотор ,щом цъкнеш копчето за нагревателя да ти мръднат малко оборотите.
Това се получава,защото нагревателя е много як консуматор,същото може да се случи със парното директно на 4-та степен
Но на автора на темата също е нормално на запален мотор ,щом цъкнеш копчето за нагревателя да ти мръднат малко оборотите.
Това се получава,защото нагревателя е много як консуматор,същото може да се случи със парното директно на 4-та степен

vld написа:Ми сигурно си се объркал щото не съм им отговорил с цитати да се знае кое за кого е.

мерси на всички ви за мненията
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
vld написа:Aбе...
Напоследък се убеждавам,че единствения,който не е наред в тоя форум си ти бате...я мисли логично бе...качи се в някое ново бмв,щом твърдиш,че си се качвал в много...запали го,пък после пусни фаровете,ако ти намалее силата на светлината на борда,климата и т.н.,ела ми се обади и имаш каса бира от мен...незнам как да ти го обясня по-просто...ако карам без фарове няма даме заслепява таблото,пък видиш ли ако ги пусна,немеца го е сметнал че ще ме заслепява силата на таблото...всички големи спецове станахте по тоя форум,а половината от вас незнаят къде им е термостата на колата...

- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Домързя ме да чета всички заяждания, но наистина при запалване на фаровете, осветлението на уредите се приглушава. И това е "екстра", която имат повечето автомобили от 20 г. насам... 

Never mistake motion for action...
- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
Променете си тона,иначе заключвам.
Марто,имай малко уважение.Най малкото щото Владо е доста по-голям от
теб и са му ясни доста повече неща
Марто,имай малко уважение.Най малкото щото Владо е доста по-голям от
теб и са му ясни доста повече неща

- Se7ven
- ентусиаст
-
- Кара: BMW X5, Е60, Е30
- Мечтае да кара: с талон
- Детайли за колата: БМВ
Така,
това се нарича Даймер и даже го има и на CD-тата, когато се запалят светлините приглушава светенето. Има го и в Е-36 със сигурност 

21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2