Как се държи на газ ???
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
42 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- ~Мишо~
- старши ентусиаст
-
- Кара: видимо доволен
- Мечтае да кара: само за удоволствие...
- Детайли за колата: E36 318i - Вярната!
E30 316i - Непокорната
ML 400 CDI - Мецанко
И аз мисля така,тук се ползва всеки повод за да се хитруваПриятелю, ти нали живееш в България? Ами, че тук всеки ама ВСЕКИ и всячески се мъчи, опитва, стреми да избяга от отговорността за гаранцията. Защо за ламбда сондата да е друго? За пример само ще ти кажа, че едни приятел с Ауди 80 "яйце" с моноинжекция и най-евтиния вариант за газова по едно време караше само на газ близо 8 месеца поради изгоряла бензинова помпа (говорим студ, пек само газ). Та неговата сонда се оказа, че е перфектно работеща, когато ей така за спорта решихме да я премерим. Няма мързелива, няма ленива, няма изгоряла. Работеше си като часовник на бензин, а на газ показваше почти през цялото време преобогатена смес. Това след 4 години каране с газова уредба.

- Вот такая жизнь, эх, несправедливая!... Я вам обещаю, проживу её красиво я!
Чукане в рейката - отстраняване
Семерина на коляновия вал (предна) - подмяна
Отстраняване теч на масло от филтърната кутия + смяна лагери на генератор
Стартер М43 малко снимки как излиза на светло...
Резервоар и бензиномери - общо устройство
- horhef
- младши ентусиаст
-
- Кара: каручки
газ
Вече 5000км карам с газов инжекцион и нямам никакви проблеми, колата си върви както на газ така и на бензин пък ако ми хрумне цъквам си на безнизи и си карам само на бензин и по никакъв начин няма промяна от преди. на тези който се оплакват, че не им върви на ги ще им кажа само да си проверчт колата на бензин как са им тоци кабели и т.н. другия вариянт е нескопосано направен ги.
а и това, че двигателя се скапвал на газ са пълни глупости това ми е 4-та кола на газ и досега всичките си работят перфектно
))
а и това, че двигателя се скапвал на газ са пълни глупости това ми е 4-та кола на газ и досега всичките си работят перфектно

Аз пък не мога да разбера какъв е смисъла след като си дал пари за кола с определени качества след това да даваш още пари за да променяш тези качества, т.е. ако някой иска икономична кола защо направо не си купи такава ?
Няма такова животно колата да бъде едновременно бърза, икономична, сигурна, евтина, с евтина поддръжка и т.н.
Няма такова животно колата да бъде едновременно бърза, икономична, сигурна, евтина, с евтина поддръжка и т.н.
- ~Мишо~
- старши ентусиаст
-
- Кара: видимо доволен
- Мечтае да кара: само за удоволствие...
- Детайли за колата: E36 318i - Вярната!
E30 316i - Непокорната
ML 400 CDI - Мецанко
Еми не на всички тате им зарежда бензина...Аз пък не мога да разбера какъв е смисъла след като си дал пари за кола с определени качества след това да даваш още пари за да променяш тези качества, т.е. ако някой иска икономична кола защо направо не си купи такава ?

- Вот такая жизнь, эх, несправедливая!... Я вам обещаю, проживу её красиво я!
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
vladiverm написа:Еми не на всички тате им зарежда бензина...Аз пък не мога да разбера какъв е смисъла след като си дал пари за кола с определени качества след това да даваш още пари за да променяш тези качества, т.е. ако някой иска икономична кола защо направо не си купи такава ?
каза ли им го

- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
!
1-рацерите(опелджии) карат на бенз(нъл са бабаити с бегуни) и кат им обадя за разход на газ,бягат си леят куршум
2-разбирам да караме някви м-ки,че да е смешно на газ,ами то навъртени им по 200к и нагоре и ся ша са прайм на гъзета на бенз
3-трая си прайш сметката,а не всичко по колата да се дава(по-добре на газ ама техн здрава,отколкото на бенз и със стотици неизправности
4-колко от вас са си купили къща(в смисъл изкарват добри пари и не мислят за разходите
5-ако мога и на лайна ще я карам да ми е евтино,то навсякъде ни ебават с цени-енерго,вик,парно,моб оператори и т.н.(баси,кога зех първата кола,бенза бе 0.76лв...
2-разбирам да караме някви м-ки,че да е смешно на газ,ами то навъртени им по 200к и нагоре и ся ша са прайм на гъзета на бенз
3-трая си прайш сметката,а не всичко по колата да се дава(по-добре на газ ама техн здрава,отколкото на бенз и със стотици неизправности
4-колко от вас са си купили къща(в смисъл изкарват добри пари и не мислят за разходите
5-ако мога и на лайна ще я карам да ми е евтино,то навсякъде ни ебават с цени-енерго,вик,парно,моб оператори и т.н.(баси,кога зех първата кола,бенза бе 0.76лв...
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- snooperchi
- младши ентусиаст
-
- Кара: G30 540iX
Добре колеги да ви питам и аз за 316ка незнам точно М4* какво се води .. но е 1.6i Има ли такива газови уредби който запазват разхода ? аз съм чел за такива по форумите но още немога да повярвам... И Как ще е по-добре газова на резервната гума или бутилка в багажното ? и да попитам спъва ли се много колата ,че в крайна сметка нищо неразбрах... ( И колко точно може да е това спъване) ? колата предимно градско я карам затова за газ се замислям ..
snooperchi написа:Добре колеги да ви питам и аз за 316ка незнам точно М4* какво се води .. но е 1.6i Има ли такива газови уредби който запазват разхода ? аз съм чел за такива по форумите но още немога да повярвам...
Има такива уредби да ,аз съм с такава и разхода е еднакъв с бензина, просто трябва да се ръснеш за нещо марково и в кадърен сервиз.
С измикярски части не е работа

- snooperchi
- младши ентусиаст
-
- Кара: G30 540iX
Ами то така и така няма да му сложа АГУ за 300лв .... то се е видяло,че ще има и 1000отпреде.. :] поне като ще се изръсвам да има кяр аз затова питам за такава уредба, а твойта на резервната гума ли е или... ?///Vasko написа:snooperchi написа:Добре колеги да ви питам и аз за 316ка незнам точно М4* какво се води .. но е 1.6i Има ли такива газови уредби който запазват разхода ? аз съм чел за такива по форумите но още немога да повярвам...
Има такива уредби да ,аз съм с такава и разхода е еднакъв с бензина, просто трябва да се ръснеш за нещо марково и в кадърен сервиз.
С измикярски части не е работа

42 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3