Е36 325TDS колко струва в БГ?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- rollin
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Honda Prelude H23
- Мечтае да кара: S2000
- Детайли за колата: 4WS
Е36 325TDS колко струва в БГ?
Здравейте на всички.
Значи имам едо питане!
За какви пари мога да се сдобия с горепосочения баварец?
Като екстри ме интересува да има климатик(климатроник) и ел пакет.
Казаха ми, че в Дупница имало много коли и съм можел да разгледам, но ми е доста далечко и затова искам да се допитам до вас за цена(горе-долу)
поздрави
Значи имам едо питане!
За какви пари мога да се сдобия с горепосочения баварец?
Като екстри ме интересува да има климатик(климатроник) и ел пакет.
Казаха ми, че в Дупница имало много коли и съм можел да разгледам, но ми е доста далечко и затова искам да се допитам до вас за цена(горе-долу)
поздрави

Car-Audio маниак
SPL TEAM Parvomai
SPL TEAM Parvomai
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
цени народни ... 4-5-6 и после се абонираш за форума Е36 всеки ден да пускаш по нова тема ... ПРОБЛЕМ ПОМАГАЙТЕ 

- rollin
- кандидат ентусиаст
-
bam-bam написа:цени народни ... 4-5-6 и после се абонираш за форума Е36 всеки ден да пускаш по нова тема ... ПРОБЛЕМ ПОМАГАЙТЕ
и защо така бе човек?Ти ме плашиш още преди да съм я взел?Какво толко им се чупи та всеки ден да съм заровен във форума?
Кажете предимствата и недостатъците.
Car-Audio маниак
SPL TEAM Parvomai
SPL TEAM Parvomai
- маречков
- ентусиаст
-
- Кара: е34,е39, МL320, е70 4.8 и F 15
rollin написа:bam-bam написа:цени народни ... 4-5-6 и после се абонираш за форума Е36 всеки ден да пускаш по нова тема ... ПРОБЛЕМ ПОМАГАЙТЕ
и защо така бе човек?Ти ме плашиш още преди да съм я взел?Какво толко им се чупи та всеки ден да съм заровен във форума?
Той не те плаши.
Дава ти вариант. Аз карам е39 525 тдс, еми мое да гори и 4.5 на 100, ама тоя разхад само веднъж съм го видял, щото нямам нерви да я карам като баба. Иначе в града е от 8 до 15 на 100

Съвет

- rollin
- кандидат ентусиаст
-
Мерси за съвета
Значи казахами за някаква електроника която се прецаквала когато колата навърти около 250-300хил. километра и че била доста скъпа!
Това било масов проблем при този мотор.Аз съм чувал как работи едно такова - мотора му липсваха оборотите на празен ход(не гаснеше, но и не работеше спокойно)
Колко струва ремонта на това?Някой знае ли?

Значи казахами за някаква електроника която се прецаквала когато колата навърти около 250-300хил. километра и че била доста скъпа!
Това било масов проблем при този мотор.Аз съм чувал как работи едно такова - мотора му липсваха оборотите на празен ход(не гаснеше, но и не работеше спокойно)
Car-Audio маниак
SPL TEAM Parvomai
SPL TEAM Parvomai
- маречков
- ентусиаст
-
- Кара: е34,е39, МL320, е70 4.8 и F 15
rollin написа:Мерси за съвета![]()
Еееееееееее, това е много сложен въпрос, от 200 до.......
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
rollin написа:bam-bam написа:цени народни ... 4-5-6 и после се абонираш за форума Е36 всеки ден да пускаш по нова тема ... ПРОБЛЕМ ПОМАГАЙТЕ
а плашим те ... ти си я земи пак после ше имаш уплах от сервизи нон стоп

мани майтапа искаш ли убава кола не праи компромис треа да лъщи и да работи като Сейко 5 ако не бегаи с 200 да нема са тука има леко забележка там има .. ми представи си как е подържана да има

а си представи невидимите забележки колко ще са ако колата има доооста забележки които някои си казват е ко толко за 5 бона толко и после имат клубна карта да пишат по повече думи и да не им се карат за спам

Никой не те плаши - обясняват ти, че евтиното излиза скъпо - купуваш я за 6 и после даваш още 3 и ако господ е с теб ще стане кола от нея! По добрия вариант е да си вземеш за повече пари, но да си ги заслужава - за целта преди да купиш нещо отивай в камор или дарукар дай 100 лв и да и направят цялостен преглед 

- rollin
- кандидат ентусиаст
-
9 мнения
• Страница 1 от 1