Проблем със страничното стъкло от страната на Шофьора.

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар

Проблем със страничното стъкло от страната на Шофьора.

Мнение от melody1 » 31 Юли 2007, 17:06

Днес като си затварях прозореца нещо много гадно изпука и стъклото ми сякаш се откачи. При свалянето няма проблем, но когато го затварям върви на криво накъдето му падне. Успях да го затворя с ръцете(доста си играх). Механизма не ми е електрически, а е с врътка. Някой има ли идея какво се е разпаднало и къде мога да я закарам да го оправят. :help:

старши ентусиаст
Аватар

Re: Проблем със страничното стъкло от страната на Шофьора.

Мнение от Le Transporteur » 31 Юли 2007, 17:16

melody1 написа:Днес като си затварях прозореца нещо много гадно изпука и стъклото ми сякаш се откачи. При свалянето няма проблем, но когато го затварям върви на криво накъдето му падне. Успях да го затворя с ръцете(доста си играх). Механизма не ми е електрически, а е с врътка. Някой има ли идея какво се е разпаднало и къде мога да я закарам да го оправят. :help:

Счупил си пластмасов водач вероятно.Струва около 4 лева... :arrow:
Освен ако на ръчното механиката не е друга.. :arrow:
"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от melody1 » 31 Юли 2007, 23:34

Заминавам на море. Като се върна ще я разглобя вратата и ще видя какво е. Дано да не е нещо сериозно. Предполагам, че при ел.стъклата нещата са по сложни и по скъпи. :D

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от miass » 01 Авг 2007, 15:32

Аз имах същия проблем, макар че съм с ел.прозорци и ми казаха първо че е водача, който наистина е евтин - 4-5лв, но като отвориха се оказа че ми е паднала една да речем релса, по която се спуска стъклото. Трябва обаче да се отвори за да се види кое, но и при двата случая не е сериозно-релсата също не е особено скъпа.

Потребител
Аватар

по темата

Мнение от LuDaK » 01 Авг 2007, 21:38

от водача е бъди сигурен :mhihi: ;)
БМВ-то си е БМВ

младши ентусиаст
Аватар
Кара: в шоуто на тройките

Мнение от swh_bmw » 02 Авг 2007, 14:03

за 5 минути се отваря, две болтчета и щипки(само внимателно че лесно се чупят). Голяма вероятност е пласмасовия водач, най малкото е един болт който държи стъклото в която позиция искаш, може то да се разхлабило.

Назад към E36