Ел. Огледала греят постоянно
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
29 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- bmw_e36_fen
- младши ентусиаст
-
bam-bam написа:bmw_e36_fen написа:Вие сте некви термометри явноАз лично на 30 градуса от вън 50 вътре в черния кожен салон не усещам като ме горят с цигара пък тея огледала
bam-bam написа:как усети че греят ?
Елементарно когато Termo Spot-а им е изчезнал значи са готови за ползванеТефал ти мислиш за всичко !
баце дай малко на български като за малоумни
termo-spot е технология измислена от Тефал ... Когато тигана се нагрее точката посредат става червена

- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
Dancho_VS написа:Момчета,възможно ли е да не са ми огледалата с подгряване!Защото при дъждовете ми бяха изпотени!Ако имам как да разбера дали са повредени?![]()
Подгряването не е серийна екстра

"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
Le Transporteur написа:KIRO написа:Не греят постоянно. Направени са така, че като запалиш колата да се изсушат и след това сами спират. Не са вързани към никакви модули и никакви датчици. При всяко палене са направени да изсушат огледалото за определено време.
Що нещо не можеш да ме навиеш.Значи изсушават, каката да си оправи грима и после 500 км. сняг ,а по огледалата м'гла..ибати екстрата
бе то така ама пък и некак си тъпо ми се вижда да греят нон стоп дори и лятото при 50 градуса навън ... какъв е смисала ...

- Sivako
- младши ентусиаст
-
- Кара: F20 116d / F01 750i xDrive
- Мечтае да кара: Колело
Хора вие не сте ли сваляли огледалата?
Имат си някакво съпротивление и в зависимост от температурата пропускат ток примерно колкото е по студено толкова по малко е съпротивлението и съответно пускат повече волтаж и огледалото се загрява и обратното.
Тествайте като си свалите стъклото на огледалото закачате мултицет на входовете за подгряване слагате го да мери съпротивление и почвате да затопляте стъклото или да го охлаждате сами ще видите разликата (дано да съм бил полезен)
Имат си някакво съпротивление и в зависимост от температурата пропускат ток примерно колкото е по студено толкова по малко е съпротивлението и съответно пускат повече волтаж и огледалото се загрява и обратното.
Тествайте като си свалите стъклото на огледалото закачате мултицет на входовете за подгряване слагате го да мери съпротивление и почвате да затопляте стъклото или да го охлаждате сами ще видите разликата (дано да съм бил полезен)

- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
bam-bam написа:Le Transporteur написа:KIRO написа:Не греят постоянно. Направени са така, че като запалиш колата да се изсушат и след това сами спират. Не са вързани към никакви модули и никакви датчици. При всяко палене са направени да изсушат огледалото за определено време.
Що нещо не можеш да ме навиеш.Значи изсушават, каката да си оправи грима и после 500 км. сняг ,а по огледалата м'гла..ибати екстрата
бе то така ама пък и некак си тъпо ми се вижда да греят нон стоп дори и лятото при 50 градуса навън ... какъв е смисала ...
bam ,аз също не съм съгласен че трябва да греят постоянно ,не мисля че е така измислено ,най малкото е разход на ток

"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
Le Transporteur написа:bam ,аз също не съм съгласен че трябва да греят постоянно ,не мисля че е така измислено ,най малкото е разход на токгориво,но не можах да се съглася че притоплят само при запалване ..

колко консумация на ток имат 2 нагревателя с размери 10х13 бе човек

Ето снимката http://img78.imageshack.us/my.php?image ... 002nv1.jpg
А това най-вероятно е да го контролира някое реле за време.
А това най-вероятно е да го контролира някое реле за време.
.
Огледалата си греят постоянно и няма да ти изгорят, не се притеснявай, моите 3 год. са така. Парят винаги, сменях ги на 1та година тъй като ми ги откраднаха/счупиха старите и новите са все така горещи нон-стоп.
- ТУРБО
- луд с палатка
-
- Кара: Хората да залягат
- Детайли за колата: кихащо кабрио
Мойте май са вързани към тия на задния прозорец защото само като натисна копчето тогава се загряват!
29 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2