Колеги дайте майстор за преодухване на дюзи
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
Колеги дайте майстор за преодухване на дюзи
Осанових че имам бензин в маслото...
Моля ви колеги, дайте майстор за преодухване на дюзи за софия

Тия павета мн лзгави бе...
- Liceto''X''
- кандидат ентусиаст
-
на ул.Козлодуй и ул.Дунав почти на ъгъла се пада има един сервиз там срещу 15 лв.на дюза ше ти ги почистят с ултразвук
- Burningparis
- ентусиаст
-
- Кара: 320 I
добре де и моето масло мирише на бензин, ама то нали като се кара на къси разстояния е нормално. ко приам в този случай, хората го описват като кондез на бензин дето се изпарява, като се кара по-дълго.
пък и вече имам 2 опаковки добавка от Камор.

Re: Колеги дайте майстор за преодухване на дюзи
visipe написа:Осанових че имам бензин в маслото...
Мисля, че ти писах вече, но не съм сигурен.
Като идваш от Центъра към Люлин по "Царица Йоана" пресичаш крастовището което води за кооператето и от ляво ти е люлинската пощата. Веднага след нея има пряка на ляво, завиваш и срещу теб виждаш жълт сервиз.
Момчето е наш човек, казваш, че си от форума и те обработва или ти казва кога ще те обработи. Носи си и горивен филтър ако ли не, той ще ти вземе. Желателно е да го смениш.
- Mr.President
- младши ентусиаст
-
Burningparis написа:добре де и моето масло мирише на бензин, ама то нали като се кара на къси разстояния е нормално. ко приам в този случай, хората го описват като кондез на бензин дето се изпарява, като се кара по-дълго.пък и вече имам 2 опаковки добавка от Камор.
И аз съм със същия проблем, че даже колата ми прекъсва, когато загрее ама като я изфорсирам се оправя и си карам нормално. Няма проблем с оборотите... мисля си че може да са дюзи, но също си мисля, че може да е палеца, не се сещам за друго, защото повечето неща са проверени, но днеска си купих една добавка към бензина за прочистване на всичко по двигателя.. сякаш малко по-добре е но още не мога да разбера, защото не съм карал много, но ако се подобри работата на двигателя и спре да прекъсва, когато е загряла значи проблема е ясен къде е.
GOD IS A DJ
LIFE IS A DANCEFLOOR
LOVE IS THE RHYTHM
YOU ARE THE MUSIC
LIFE IS A DANCEFLOOR
LOVE IS THE RHYTHM
YOU ARE THE MUSIC
5 мнения
• Страница 1 от 1