тропане фантом МРАЗЯ МАЙСТОРИ
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- michev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1996 318i, 1987 318i M10B18
- Мечтае да кара: E30 M3
- Детайли за колата: 1996-та е36 318 М43В18, 2000-а Е36 компакт М43В19, 1987-ма Е30 М10В18 Л-джет
Подобен проблем имах и аз и се оказа кормилната щанга, луфта бе малък в ябълката и не се усещаше при преглед на подемник, но при свалена щанга бе ясно осезаем
only rear wheel drive
- BateValcho
- кандидат ентусиаст
-
Батка, имах подобно чукане и си строших главата да зяпам под колата. Нищо не разбрах. Един ден качвам една мацка (сега това е жена ми) и тя като чу тропането вика: Яааа, май ти се е разтегнала мека връзка. Останах опулен като жабок, но проверих и се оказа, че е точно това. Тракаше ми при завой и при спиране. Меката връзка е преход от колекторите към тръбата на ауспуха, провери я за всеки случай!
- Mr.President
- младши ентусиаст
-
BateValcho написа:Батка, имах подобно чукане и си строших главата да зяпам под колата. Нищо не разбрах. Един ден качвам една мацка (сега това е жена ми) и тя като чу тропането вика: Яааа, май ти се е разтегнала мека връзка. Останах опулен като жабок, но проверих и се оказа, че е точно това. Тракаше ми при завой и при спиране. Меката връзка е преход от колекторите към тръбата на ауспуха, провери я за всеки случай!
И ако е от нея какво се прави, в смисал пречи ли да се кара така ?
- BateValcho
- кандидат ентусиаст
-
Ne prechi, no drazni i moze da se usili tropaneto. Prosto auspuhovata tryba opira v edna shtanga pod kolata. No ako e tova problema, mislq, che s 35-40 kinta shte go opravish.
------------------------------------------------------------------------------------
Пиши на кирилица !!!
bmwdriver
------------------------------------------------------------------------------------
Пиши на кирилица !!!
bmwdriver
- carcrasher
- Потребител
-
И ако е от нея какво се прави, в смисал пречи ли да се кара така ?[/quote]
е нали и отзад тропа де! провери ли шенкелните втулки или на горните носачи към купето? много често се разбиват, а докато не ги свалиш- нямя хващане!
е нали и отзад тропа де! провери ли шенкелните втулки или на горните носачи към купето? много често се разбиват, а докато не ги свалиш- нямя хващане!
ЕЕЕ, АМА УЖАСНО СЪМ ГОТИНА!!
Момчета поради незнание на разни майстори и догатки на други проблема се реши по изпитания стар и типичен за мен начин
смених всичко
. шарнирите и биалетките.
Та проблема отпред отпадна. Отзад пак си пука нещо и може и там така да реша проблема, защото явно инъче нама как щом всичко на вид е идеално.

Та проблема отпред отпадна. Отзад пак си пука нещо и може и там така да реша проблема, защото явно инъче нама как щом всичко на вид е идеално.
А меката връзка я бях сменил и нея, тоест и двидателя е почти целия нов, без турбото блока и главата
.
Така че вече съм цар в отстраняването на проблеми
:):). Просто сменям всичко и проблемите изчезват
само че така е малко скъпичко
, но и най добрия подход не може без недостатъци
НО ПЪК ЕФИКАСНООООООООООО
:):):):):)

Така че вече съм цар в отстраняването на проблеми

НО ПЪК ЕФИКАСНООООООООООО

22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2