e36 318 tds

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар

e36 318 tds

Мнение от dizelboy » 05 Апр 2007, 11:05

мом4ета в4ера фамилията се здоби с е 36 1.8 тдс рабирасе фамилията е преско4ила завидното мми мнение за закопуването на този афтомобил и на своия глава напълно безрасъдно го е закупила от горубляне :evil: без дори да ме попитат нищо за тази кола при което ми се трапосаха в4ера на оглед и познаите как сам ги плюл 2 4аса :mhihi: колата е запзена изглежда добре оба4еееееееееее за мене тоия мотор е супер шумен трака баш си като дизел дадох му ако гас и турбината яко свири ви кавам смисла много е шумна слушал сам и други дизел4ета по тихиса

мисалтамие спуснете малко инфо къф е проблема в тази целата ситория таз кола е супер шумна баси и даите малко инфо за мотора коне ала бала защото понятие си нямам от този мотрор ,много мее яд защотот тия кухари можеха да я заведат на преглед в камур иили дару те са я купили на своия глава и са 4акам само ядове стех
знам 4е не сам конкретен з апроблема но повярваитеми колата от кам мотора е адцки шумна турбото няма онзи звук на свистене то по4ти вие
ИзображениеИзображение
Изображение

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 05 Апр 2007, 11:09

И като загрее ли е шумна :?: :shock:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Re: e36 318 tds

Мнение от bobolink » 05 Апр 2007, 11:15

dizelboy написа:мом4ета в4ера фамилията се здоби с е 36 1.8 тдс рабирасе фамилията е преско4ила завидното мми мнение за закопуването на този афтомобил и на своия глава напълно безрасъдно го е закупила от горубляне :evil: без дори да ме попитат нищо за тази кола при което ми се трапосаха в4ера на оглед и познаите как сам ги плюл 2 4аса :mhihi: колата е запзена изглежда добре оба4еееееееееее за мене тоия мотор е супер шумен трака баш си като дизел дадох му ако гас и турбината яко свири ви кавам смисла много е шумна слушал сам и други дизел4ета по тихиса

мисалтамие спуснете малко инфо къф е проблема в тази целата ситория таз кола е супер шумна баси и даите малко инфо за мотора коне ала бала защото понятие си нямам от този мотрор ,много мее яд защотот тия кухари можеха да я заведат на преглед в камур иили дару те са я купили на своия глава и са 4акам само ядове стех
знам 4е не сам конкретен з апроблема но повярваитеми колата от кам мотора е адцки шумна турбото няма онзи звук на свистене то по4ти вие

Ако пишеш малко по-четливо и разделяш думите би имал по-голям успех в отговорите!

И аз имам 318TDS, като дадеш газ и турбината свири! Но щом вие при тебе...сигурно имаш проблем!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
Мечтае да кара: BMW M

Мнение от kriso85 » 05 Апр 2007, 16:13

Смени и маслото и сичките консумативи(филтри и прочее) - би трябвало с новото масло да утихне - пък и една диагностика веднага ще покаже дали турбото си е ок. Иначе дизела си е дизел - трака си ;) ;) ;)
"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 318 TDS 96'

Re: e36 318 tds

Мнение от Kiceto » 05 Апр 2007, 16:56

dizelboy написа: даите малко инфо за мотора коне ала бала

Двигателя е 1665 куб.см. и е 90 коня.

При мене турбото ''свири'' , а не ''вие''. Една диагностика би помогнала.
Б - Бързо
М - Мощно
В - Возило

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от His Shadow » 05 Апр 2007, 18:30

Кола жена и свине на късмет :mhihi: мойта Е36-ца като я купувахме отгорубляне направихме пазарлъка преди да чуем мотора :mhihi: джъткам си с кеф никви грижи не ми създава... досега всички коли съм ги взимал на късмет без да ги карам където и да било :winky:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от dizelboy » 05 Апр 2007, 18:46

okk пращам ги на диагностика пак да се оправят кои как може мерси мом4ета
ИзображениеИзображение
Изображение

Назад към E36