ПОМОГНЕТЕ!!!
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
15 мнения
• Страница 1 от 1
- vasilus_rs
- Потребител
-
ПОМОГНЕТЕ!!!
Здравейте проблемът ми е следният вчера разглобих всмукателните траби и реших да проверя във какво състояние са инжекторите като ги свалих се оказа че на три от инжекторите липсват разпръсквачи а на четвъртият беше супер прегорял и със едно съвсем леко докосване се раздроби!!! Та искам да ви попитам дали се продават само разпръсквачи и каде? ПРЕДВАРИТЕЛНО БЛАГОДАРЯ!!!!
АГУто Е НАЙ ГОЛЯМАТА ПРОСТОТИЯ ИЗМИСЛЯНА НЯКОГА ОТ ЧОВЕК
АКО УВАЖАВАТЕ АВТОМОБИЛИТЕ СИ НИКОГА НЕ ГИ НАКАЗВАЙТЕ СЪС
АГУ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Re: ПОМОГНЕТЕ!!!
vasilus_rs написа::evil: АГУто Е НАЙ ГОЛЯМАТА ПРОСТОТИЯ ИЗМИСЛЯНА НЯКОГА ОТ ЧОВЕК
Не мога да ти помогна по въпроса,обади се в някой магазин и попитай.
А относно втората част от поста ти - да така е и това го знаят само хора които са патили!

- turbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: МПС-та
- Мечтае да кара: самолет
Само да вметна по отношение на АГУ-то, че никой никого не кара да си слага газ на колата, а всеки сам си решава какво да прави. Другото е, че дори и да има газова колата нищо не пречи да си я караш на бензин.
П.П.: Да не говорим колко варианти на газови уредби има и колко варианти на монтаж има. То е едно оразмеряване на изпарителя като за мотора, то са тайм адванс просецори, то са едни лабда контроли и т.н.

П.П.: Да не говорим колко варианти на газови уредби има и колко варианти на монтаж има. То е едно оразмеряване на изпарителя като за мотора, то са тайм адванс просецори, то са едни лабда контроли и т.н.

БМВ на газ не може ли? Ето тук ти прочети и отново помисли!
552 к.с. GAS POWERED
Video -> AC Schnitzer GP3.10; Video -> AC Schnitzer GP3.10 "There are days in your life..."

Video -> AC Schnitzer GP3.10; Video -> AC Schnitzer GP3.10 "There are days in your life..."
- vasilus_rs
- Потребител
-
Батенце много си се объркал газта си е газ както казва един мой познат ако е трябвало колата да се движи с газ мислиш ли че швабите нямаше да са ги направили серийно производство с АГУ? да поясня че когато караш на газ инжекторите не впръскват горивото може да е съвсем малко но бензинът охлажда инжекторите а моята грешка се състой точно в това че сложих и карах цели три години АГУ сега плача ама кой ми е виновен то е казано човек се учи от грешките си
Разпръсквачите просто изгарят когато бензинът не минава през тях
аз предпочитам да се возя по малко но геройски и да използвам всичките 115 мустанга под капака ане онези мърши на газ
ВСИЧКО ЕВТИНО ИЗЛИЗА СКЪПО
Разпръсквачите просто изгарят когато бензинът не минава през тях
аз предпочитам да се возя по малко но геройски и да използвам всичките 115 мустанга под капака ане онези мърши на газ

ВСИЧКО ЕВТИНО ИЗЛИЗА СКЪПО

- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
vasilus_rs написа:Батенце много си се объркал газта си е газ както казва един мой познат ако е трябвало колата да се движи с газ мислиш ли че швабите нямаше да са ги направили серийно производство с АГУ? ...
швабите имат масово достатъчно добри заплати, за да не мислят много разхода

ако се разровиш, има сигурно 50/50 доволни и недоволни от АГУ -> заключението е че има значение качеството - като марка и монтаж
- vasilus_rs
- Потребител
-
не мога да повярвам след като вече ми ги няма и четрита разпръсквача колата взе да върви като луда! аз си мислех че ще вземе да се дави ама не.
А за газта всеки има свое собствено мнение!
А за газта всеки има свое собствено мнение!

- vasilus_rs
- Потребител
-
ООО та значи имат кинти ВЕРНОйе ОООО та газта е икономична да ама е до време!!
А ти приятел защо като искаш икономия караш такъв звяр '95 E36 320i 24V coupe
при мен газовата вече е история всеки си има глава на раменете да му мисли!!!

- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
пак оффтопик сори на автора а и гледам е доволен
василус - ако си разбрал че съм с газ си в грешка, а ако е сарказъм - исках и по-голям двигател, но не смятах и не смятам да давам излишни и то немалко пари на държавата за неадекватния акциз

василус - ако си разбрал че съм с газ си в грешка, а ако е сарказъм - исках и по-голям двигател, но не смятах и не смятам да давам излишни и то немалко пари на държавата за неадекватния акциз

- vasilus_rs
- Потребител
-
Батенце перфектен ти е возът а това за акциза до като си мълчим те ще мислят че може още да ни тъпчат и ще измислят още милион простотий за който да плащаме. МАЛКО ЛИ НИ ОБРАХА ГАДОВЕТЕ!!!

- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
каква ти е газовата некоя за 300 лв ?
щото има бая хора с инжекциони и са супер доволни така че неможе да кажеш общо мнение .. газовите съкс ... щото голфа ни е 6та година с газова и не е трепнал и то за 300 лв ... та така голф рулз
щото има бая хора с инжекциони и са супер доволни така че неможе да кажеш общо мнение .. газовите съкс ... щото голфа ни е 6та година с газова и не е трепнал и то за 300 лв ... та така голф рулз

- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Имал съм две БМВ-та на газ. Едното Е36 318 с М40. За 4 години експлоатация на газ не съм имал нито един проблем с колата произтичащ от работата и на газ.
Втрото беше Е36 318 ИС пак с газова. И там никакви грижи. Колата си върви колкото на бензин, а харчи на половина
Като си слагате беларуски газови уредби за по 300 лв ще имате ядове. Не рядко съм виждал хора да правят сбирщайни от 5 различни газови. Е при това положение няма как да не береш ядове после. За всяка кола си има точно определен изпарител, плочка и т.н. От Жигула на БМВ не става
Ето част от колите в компанията ми, които също са на газ (част от тях вече са продадени, но не са давали ядове с газовите):
Е36 318 ис (на Маймуната)
Е30 318 М40
Е36 325
Е34 535
Е36 320
Втрото беше Е36 318 ИС пак с газова. И там никакви грижи. Колата си върви колкото на бензин, а харчи на половина

Като си слагате беларуски газови уредби за по 300 лв ще имате ядове. Не рядко съм виждал хора да правят сбирщайни от 5 различни газови. Е при това положение няма как да не береш ядове после. За всяка кола си има точно определен изпарител, плочка и т.н. От Жигула на БМВ не става

Ето част от колите в компанията ми, които също са на газ (част от тях вече са продадени, но не са давали ядове с газовите):
Е36 318 ис (на Маймуната)
Е30 318 М40
Е36 325
Е34 535
Е36 320

- vasilus_rs
- Потребител
-
Абе какви са тия глупости газовата ми беше испратена от италия LOVATO Та какво ще ми говорите глупости газта си е газ как и да я монтират все си е просточа карайте голфовете на газ те сигурно са мноо яки
нема а коментирам повече карайте ако искате на въглища все ми е тая!!!

- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
vasilus_rs написа:Абе какви са тия глупости газовата ми беше испратена от италия LOVATO
А от каква кола я бяха свалили там

vasilus_rs написа:газта си е газ как и да я монтират
Ей тук грешиш много, но не виждам смисъл да ти обяснявам

- BMWALPINA
- и аз незнам
-
- Кара: E36 325i
15 мнения
• Страница 1 от 1