Няколко бързи въпроса (за покупка)
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
15 мнения
• Страница 1 от 1
Няколко бързи въпроса (за покупка)
Здравейте "фанатици"
Много си харесах една 320ка и искам да ви питам нещо.
1.Как да пробвам климатроника дали работи в тия студове?
2.Има масълце по изпускателния колектор който ме притеснава, от кво може да е? (ще я карам в сервиз, ама не първо четене от гарнитура ли, от кво ли може да е)
3.Има система ACS - как се тества дали работи и създава ли проблеми.
4.Направи ми впечетление, че предните дискове изглежда са сменяни а задните са със хубав ръб.Тва ми се види малко чудно, при условие че задните спирачни работя доста по-малко доколкото ми е известно.Инак показва 166х.км.
Друго не се сещам, дано е свястна колицата и да я мятам. 11.96 произведена за 7000 лв я дават което ми се види добре.

Много си харесах една 320ка и искам да ви питам нещо.
1.Как да пробвам климатроника дали работи в тия студове?
2.Има масълце по изпускателния колектор който ме притеснава, от кво може да е? (ще я карам в сервиз, ама не първо четене от гарнитура ли, от кво ли може да е)
3.Има система ACS - как се тества дали работи и създава ли проблеми.
4.Направи ми впечетление, че предните дискове изглежда са сменяни а задните са със хубав ръб.Тва ми се види малко чудно, при условие че задните спирачни работя доста по-малко доколкото ми е известно.Инак показва 166х.км.

Друго не се сещам, дано е свястна колицата и да я мятам. 11.96 произведена за 7000 лв я дават което ми се види добре.
Последна промяна Яро на 05 Фев 2007, 19:10, променена общо 2 пъти
- Alexbmw
- Кукуригуууу
-
- Кара: Луда Баба Яга
- Мечтае да кара: Още по-луда Баба Яга
Хубав избор
ето и малко помощ
1. Като включиш климатика виж дали се включват перката и компресора.
2. Някой по компетентен да каже
3. Даваш й яко газ и пускаш рязко съединителя и ще усетиш
4. Имат ръб щото най-вероятно някой не й е сменил накладките на време
Огледай я хубаво и не бързай с покупката

ето и малко помощ
1. Като включиш климатика виж дали се включват перката и компресора.
2. Някой по компетентен да каже

3. Даваш й яко газ и пускаш рязко съединителя и ще усетиш

4. Имат ръб щото най-вероятно някой не й е сменил накладките на време

Огледай я хубаво и не бързай с покупката

- D.Pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е38
- Мечтае да кара: Е38
По принцип климатика не трябва да влючва под 8 градуса /ако бъркам някой да ме поправи/ трябва да духа доста студено ако работи
2. Гарнитурата на капака на клапаните сигурно е за смяна
3. Може да го пробваш на песачливо място дай и повече газ колата трябва да ти отнема от гаста и в зависимост коя гума превърти се влючва спирачният апарат за да прехвърли усилието на другата
4 Щом са ти износени дисковете отзад тази кола е поне на 300 000км но това да не те плаши той всичкият нов внос е на толкова, карай на диагностика и тогава взимай!!!!!!!!
2. Гарнитурата на капака на клапаните сигурно е за смяна
3. Може да го пробваш на песачливо място дай и повече газ колата трябва да ти отнема от гаста и в зависимост коя гума превърти се влючва спирачният апарат за да прехвърли усилието на другата
4 Щом са ти износени дисковете отзад тази кола е поне на 300 000км но това да не те плаши той всичкият нов внос е на толкова, карай на диагностика и тогава взимай!!!!!!!!
titikaka написа:Щом са ти износени дисковете отзад тази кола е поне на 300 000км но това да не те плаши той всичкият нов внос е на толкова, карай на диагностика и тогава взимай!!!!!!!!
И аз така си мисля, ама пък салона запазен ми се види, кормилцето не е като за 166КМ сякаш.Не е много изяден, ама...
- vitamincpp
- ентусиаст
-
- Кара: e46 330Ci convertible
Ади пък да издържат дисковето по 300 000 км
Ясно ми е че на всички им е идея фикс да изкарат всяка кола на 300 000 км но не се престаравайте 

- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
vitamincpp написа:...
Мога да ти докажа,че моя М40 е на 213К км,имам пълна сервизна книжка на колата.Купена е от човек,не от къща(първи собственик) и е засичана откакто е купена нова,докато я купихме ние всеки път в сервиза на колко км е била...пък ела ми виж салона какъв е

- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
по въпроса за ASC-то няма да може да го провериш с много газ, защото се лъже. по принцип трябва да не боксува и тва е функцята но ако понтиснеш газта и си дръпнеш крака по бърсичко от съединителя, все едно го няма, дори и да работи перфектно.
единствео виж при запалена кола като го натиснеш бутона трябва да се изключи и да светне една жълта лампа межди скоростомера и оборотомера отдолу. като рестартираш двигателя трябва да се е загасила демек включва се по дефолт, тогава пробвай да я пребоксуваш с повече газ, ако работи жълтата лампа трябва да почне да мига, което значи че датчиците работят. другото е виж при бушоните трябва да има отделен блок със бушони под една оранжева обща капачка с надпис ASC
единствео виж при запалена кола като го натиснеш бутона трябва да се изключи и да светне една жълта лампа межди скоростомера и оборотомера отдолу. като рестартираш двигателя трябва да се е загасила демек включва се по дефолт, тогава пробвай да я пребоксуваш с повече газ, ако работи жълтата лампа трябва да почне да мига, което значи че датчиците работят. другото е виж при бушоните трябва да има отделен блок със бушони под една оранжева обща капачка с надпис ASC

- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
При изгасена кола и работа на място мойта стрелка не мож я види къде е..... трябва да тръгнеш и чак тогава "слиза"... сигурно по неявните деления над 30 (дето не се виждат) показва 60-80, когато работи на място... 

- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
Е, с такова скопяване не съм наясно,но се сещам че дори да е в движение колата ,ако скоростта е под 20км/ч стрелката е скрита над надписа 30лт.Някой преди време беше питал защо му горяла толкова много колата... 

- Loewe
- младши ентусиаст
-
по въпроса за ASC-то няма да може да го провериш с много газ, защото се лъже.
Няма кво да се лъже. На 1ва тръгваш с над 4000/обр. в мин. и включено АСЦ -> най-много да превърти леко гумите. Пак същото изпълнение, но с изключено АСЦ -> да има яко въртежи

“M” stands for Motorsport. And there’s no question that these cars have racing in their blood.
- Angel_Georgiev
- ентусиаст
-
Re:
С тези екстри и за този модел - 7000 лв.??? Взимай, че някой ще те изпревари ще се чудиш какво да правиш 

15 мнения
• Страница 1 от 1