Регулират ли се вратите против овисване?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
Регулират ли се вратите против овисване?
Реголират ли се вратите против овисване? Едната врата ми се затваря перфектно, но шофиорската трябва по силно да я тресна за да се затвори. Има ли оправия?
- Митко Ганчев
- старши ентусиаст
-
Тия неща, за които се закопчава машинката на вратата като се затовори, те са едни железа на рамката. Държат се на два шестограма и се местят като ги отхлабиш. Проблема е че за да почне да се затваря по-лесно, издърпваш въпросната джаджа малко навън. Обаче ако ги дръпнеш много така пък при затворена врата е възможно вратата да ти изглежда леко отворена. Направи няколко опита;)
- theraven_nz
- младши ентусиаст
-
- Кара: F15
Mitko19 написа:Тия неща, за които се закопчава машинката на вратата като се затовори, те са едни железа на рамката. Държат се на два шестограма и се местят като ги отхлабиш. Проблема е че за да почне да се затваря по-лесно, издърпваш въпросната джаджа малко навън. Обаче ако ги дръпнеш много така пък при затворена врата е възможно вратата да ти изглежда леко отворена. Направи няколко опита;)

---
- RAFF
- младши ентусиаст
-
щом вратата е увиснала няма как да я оправиш с метода който ти е посочил колегата.първо се увери че вратата наистина виси ще ти кажа как да я оправиш.
- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
- vitamincpp
- ентусиаст
-
- Кара: e46 330Ci convertible
Мен пък ми се струва понякога че като минавам през дупки и ми хлопва шофьорската врата - едно тупване леко такова, но не съм сигурен че е от нея. Може и нещо по окачването да е въпреки че ми гледаха колата отдолу и всичко е ок. Възможно ли е да е от вратата понеже го чувам отляво но не толкова назад за да е от колелото мисля, а и лявата ми врата се затваря една идея по леко от дясната.
- Митко Ганчев
- старши ентусиаст
-
Ами това дето писах си е точно за по-лесно затваряне, защото на практика намаляваш разстоянието от машинката до това, за което се захваща. Но мисля че и на колегата точно това му е проблема. Обаче все нещо трябва да го е породило, при мен един дебил ми подчукна калника и предполагам че го е вкарал лека навътре и затова почна да се затваря по-трудно. Не вярвам да се получи от нищо...
- LAST RIDE
- ентусиаст
-
- Кара: дизелaка да пропушва
- Мечтае да кара: НА БАБА ЯГА МЕТЛАТА :D:D
да не пускам нова тема
Имам подобен проблем с задните порти, незнам как точно да го обясня но се получава някакво затруднение от пантите иначе залепват перфектно но трябва да ги бутам до последно.От раздвижване ли се нуждаят от к'во ли? смазвал съм ги ма все тая (проблема ми е при двете врати еднакво)
Имам подобен проблем с задните порти, незнам как точно да го обясня но се получава някакво затруднение от пантите иначе залепват перфектно но трябва да ги бутам до последно.От раздвижване ли се нуждаят от к'во ли? смазвал съм ги ма все тая (проблема ми е при двете врати еднакво)
Заменям си усилвателя!!
viewtopic.php?f=64&t=228928
коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават...
viewtopic.php?f=64&t=228928
коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават...

8 мнения
• Страница 1 от 1