bmw E36 добавка за задна броня

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

Потребител
Аватар

bmw E36 добавка за задна броня

Мнение от pipe23 » 21 Окт 2015, 19:52

Два пъти някой ми краде добавката тип М на задната броня. Уморих се да купувам постоянно и да слагам и после някой да ми я краде. :D Ако купя тази задна броня http://www.megaparts.bg/product/brony-z ... pe---zadna , дали мога да сложа тази добавка на мястото на моята ? Изпращам ви и снимка на колата ми. Благодаря
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Re: bmw E36 добавка за задна броня

Мнение от bum_bum » 21 Окт 2015, 19:54

Нье.
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от pipe23 » 21 Окт 2015, 20:09

А дали мога да сменя моята броня с тази? Или да си купя нова добавка, но дали има как така да се сложи, че да не може да бъде открадната отново ?

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 325TDS

Мнение от wan0s » 21 Окт 2015, 20:25

Аз като взех моето бмв, моето беше без дифузьора ("добавката" за задна броня), като купих абсолютно същата като тази от мегапартс (само дето не е така изтормозена, като тази) и си беше съвместима, какъв ще е проблема да замести М дифузьора, с обикновения? Според мен ще стане - дори ще пасне много добре, защото лично на мен не ми харесват тези М дифузьори...

Оо, сега обърнах внимание каква е твоята броня... Няма да стане...
Изображение
Изображение - Signup and earn! :)

Потребител
Аватар

Мнение от pipe23 » 21 Окт 2015, 20:55

Искам пак да сложа същият дифузьор, но знам, че отново някой ще го открадне, ако не го сложа по такъв начин, че да не може да бъде откраднат.В olx намерих задна броня за 30 лв., а този дифузьор тип М струва 80лв. Според Вас как да постъпя - да сменя цялата броня или да купя само дифузьор и по какъв начин мога да го поставя, за да не ми го откраднат пак ? :( :cry:

младши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: ARKTISSILBER METALLIC (309)

Мнение от red_bull92 » 21 Окт 2015, 22:13

Със сигурност няма да стане твоята е М броня, а добавката е за обикновена броня. По- добре потърси китайски м дифузьор поне да не се набиваш с много пари. :yes:
Кола с предно предаване е като жена с малки цици, върши работа, но не доставя удоволствие!
BMW E36 318is (m42b18) на части -> http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 5#p3958725

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 21 Окт 2015, 23:34

То китайски за М броня не мисля, че има изобщо.

Или си сложи обикновена броня, че да не им инересен за гепене или като го смениш го липи, занити, завинти или нещо подобно. Но пак няма гаранция, че няма да го потрошат.
Изображение

Аватар
Кара: бавно
Мечтае да кара: e30 m3

Мнение от snaiperist0 » 22 Окт 2015, 9:54

bum_bum написа:То китайски за М броня не мисля, че има изобщо.

Или си сложи обикновена броня, че да не им инересен за гепене или като го смениш го липи, занити, завинти или нещо подобно. Но пак няма гаранция, че няма да го потрошат.

има и за М броня и за ст.броня :yes:
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39М54В30

Мнение от zvetiko » 22 Окт 2015, 10:03

bum_bum написа:То китайски за М броня не мисля, че има изобщо.

Направо е сигурно, че ще го направят- нищо не губят да пробват. Бях споменавал във форума за действителен случай- преди години на един съсед с Мерцедес, за да вземат касетофона, който го беше укрепил против кражба, го отсякоха заедно с таблото- щетите бяха за няколко хиляди. :confused:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E91 325d
Мечтае да кара: отново E36 318is

Мнение от k.milanov » 22 Окт 2015, 13:34

Нитенето не е решение, чупиха я на един приятел като видяха че е занитена.... Гадно племе са, като не могат да я вземат ще ти я счупят да я нямаш и ти. Сега не знам кое е по тъпо, да си намериш колата разграбена или потрошена :dunno:

Потребител
Аватар

Мнение от pipe23 » 22 Окт 2015, 18:34

след като се събудих видях, че някой е откраднал GT спойлера от колата ми. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: кво му падне...
Мечтае да кара: М6 G-power

Мнение от jorko7120 » 22 Окт 2015, 21:09

pipe23 написа:А дали мога да сменя моята броня с тази? Или да си купя нова добавка, но дали има как така да се сложи, че да не може да бъде открадната отново ?

Гледам, че не държиш особено да си с М броня, така че търси си обикновена броня в твоя цвят тази продай и спи спокойно :)
За Хелуин
Flash написа:Децата в Перник, като почукат на вратата на някой, вместо "номер или лакомство", казват "ракия или бой". :mhihi:

Изображение

Назад към E36