зимни гуми ГУДРИЧ
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
33 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- Enslaving_Lecher
- ентусиаст
-
- Кара: E83 LCI, Е60
- Мечтае да кара: BmW F06 M
Re: зимни гуми
sladkotobe4e написа:искаш да кажеш че на тия джанти мога да сложа гуми с тоя размер или и джантите трябва да сменям
добре ама 15" нали са по малки от 17" няма ли да има разлика във височината на колата
а къде мога да намеря готини тасове за BMW
225/45/17 = 195/65/15, т.е. 15 цола джанта с гума на 65 височина поставя колата на същото отстояние от земята както и джанта 17 цола с гума на 45.
А аз да питам зимата в снега сваляте ли си тасовете (с цел да не се натрупва сняг по колелото или нещо такова) или не?
- sladkotobeb4e
- младши ентусиаст
-
- Кара: e36 94
- Мечтае да кара: X5
Re: зимни гуми
Enslaving_Lecher написа:sladkotobe4e написа:искаш да кажеш че на тия джанти мога да сложа гуми с тоя размер или и джантите трябва да сменям
добре ама 15" нали са по малки от 17" няма ли да има разлика във височината на колата
а къде мога да намеря готини тасове за BMW
225/45/17 = 195/65/15, т.е. 15 цола джанта с гума на 65 височина поставя колата на същото отстояние от земята както и джанта 17 цола с гума на 45.
А аз да питам зимата в снега сваляте ли си тасовете (с цел да не се натрупва сняг по колелото или нещо такова) или не?
значи трябва да си взема и джанти
а от къде ще си намеря хубави тасове , защото такива джанти без тасове изглеждат ужасно
- KickingKing
- ентусиаст
-
Lok-Tar!
Оп ей ме на от някоко дена с новите гуми. Гледам да не ги дера много а и не съм карал кой знае колко, но създават впечатление, че държат добре. Все пак не мога нищо да кажа докато не мине 1 месец от зимата примерно. Мисля, че няма да съжалявам за парите си
Оп ей ме на от някоко дена с новите гуми. Гледам да не ги дера много а и не съм карал кой знае колко, но създават впечатление, че държат добре. Все пак не мога нищо да кажа докато не мине 1 месец от зимата примерно. Мисля, че няма да съжалявам за парите си

Изяж бобър - спаси дърво!

По-добре да търсиш в google earth къде си пил, отколкото да видиш в youtube как!
33 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3