Проблем с парното!

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Проблем с парното!

Мнение от mirmidon » 14 Ное 2006, 14:22

От няколко дни съм забелязал, че имам проблем с парното. Като го пусна си работи нормално, но след време (може след 1 мин. а може и след 1 час, по някой път и след 3 часа не става) започва да се чува някво тракане отзад посредата на кокпита. Трака все едно има вентилаторче на което перката е пластмасова и е закрепена на желязна ос и все едно няма смаска (еи такова някво стържене). Като го пусна на 4-та степен изчезва, появява се само на по-бавните степени. Някой има ли напредстава има ли там някав вентилатор който да обдухва или ...???
B M W и всички останали!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E 91 325d
Мечтае да кара: Z8

Re: Проблем с парното!

Мнение от laary » 19 Ное 2006, 20:10

mirmidon написа:От няколко дни съм забелязал, че имам проблем с парното. Като го пусна си работи нормално, но след време (може след 1 мин. а може и след 1 час, по някой път и след 3 часа не става) започва да се чува някво тракане отзад посредата на кокпита. Трака все едно има вентилаторче на което перката е пластмасова и е закрепена на желязна ос и все едно няма смаска (еи такова някво стържене). Като го пусна на 4-та степен изчезва, появява се само на по-бавните степени. Някой има ли напредстава има ли там някав вентилатор който да обдухва или ...???

Вентилатора на парното ти подпира в някоя пласмаса и при моя компакт беше так.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Каквото ми попадне .
Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
Детайли за колата: Лачена 39_ка .

Мнение от AGT » 19 Ное 2006, 22:51

При мен пък започва да просвирва много дразнещо.Смазахме го оправи се за няколко дни и после пак същата работа .Не знам вече какво да го правя :(
Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "

Назад към E36