airbag#4

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

Потребител
Аватар

airbag#4

Мнение от gesev » 08 Окт 2006, 20:13

привет на всички имам проблем с airbag значи колата е 325tds97 с 4srs и ми свети лампата на air та ходих на диагностика и казаха 4е нямало вразка с някав си да4ик за страни4ниа air които бил някаде отпред отдясно в краката оба4е аз немога да го намеря та някои да знае кадее тоя дачик штото аман от срециалисти дето само опават пари

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 08 Окт 2006, 20:52

тоя датчик се намира във вратите(предните) :winky: :winky: има едни... ЦЪКАЙ ТУКА след дръжката на вратата онзи "правоъгълник" ти е еър бега... Dimo да ме извинява,че ползвам негова снимка,но това се сетих първо..
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

Потребител
Аватар

Мнение от gesev » 08 Окт 2006, 21:47

да бе братми ама това е airbaga пак аз тарся некав дачик които никои незнае кадее някаде маи в ппрага или около прага ама немога да си срежа колицата за некав дачик аз си рових ама за ся ништо аве тоия да4ик управлявал страничните вазглавници!

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 08 Окт 2006, 21:59

това вече е друга бира и аз не незнам :uups: ...мойта колица е от първите и нямам такива шукарий..прегледаи си все пак бушоните,пусни едно лс на Dimo ,той може и да знае...
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 09 Окт 2006, 0:48

Аз до колкото разбрах е в колонката между вратите, а иначе в самата врата датчик няма ;) но има няколко кабела отиващи в самия еърбег, ако някой от тях е прекъснат може да ти дава грешка, що не я заведеш в Дару и да приключиш, вярвам че няма да вземат скъпо за тва, ама може да питаш колко ще излезе ;)
Изображение

Потребител
Аватар

Re: airbag#4

Мнение от Mopi » 16 Окт 2006, 17:13

gesev написа:привет на всички имам проблем с airbag значи колата е 325tds97 с 4srs и ми свети лампата на air та ходих на диагностика и казаха 4е нямало вразка с някав си да4ик за страни4ниа air които бил някаде отпред отдясно в краката оба4е аз немога да го намеря та някои да знае кадее тоя дачик штото аман от срециалисти дето само опават пари

Пич датчика не е в колонката,праговете или вратата а е под тапицериятя на пасажерската седалка
УСПЕХ :)

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 16 Окт 2006, 19:59

Под тапицерията на шоферската седалка трябва да има датчик ама не за удар, а за наличието на пасажер и в случай на инцидент, ако няма никой на седалката би трябвало да не се отвори еърбега! :roll:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: G30

Мнение от flober » 16 Окт 2006, 20:03

Dimo написа:Под тапицерията на шоферската седалка трябва да има датчик ама не за удар, а за наличието на пасажер и в случай на инцидент, ако няма никой на седалката би трябвало да не се отвори еърбега! :roll:

точно

ентусиаст
Аватар
Кара: e46 330Ci convertible

Мнение от vitamincpp » 16 Окт 2006, 22:32

Само че не е в шофьорската седалка ами на дясната -- представяте ли си какво ще е това произшествие без шофьора :lol:

ентусиаст
Аватар
Кара: 330Ci SMG, Suzuki GSX-R 750cc

Мнение от _BoBI_ » 17 Окт 2006, 9:23

vitamincpp написа:Само че не е в шофьорската седалка ами на дясната -- представяте ли си какво ще е това произшествие без шофьора :lol:

:mhihi:

Абе и в двете седалки има сигурно не спорете :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: G30

Мнение от flober » 17 Окт 2006, 17:04

значи колегате беше опоменал че става дума за пасажерското място тъка че.. а в седалката на водача със сигорност няма що се предполага че колата няма и неможе да се движи без шофьор :D

Назад към E36