Е36 кабрио-малко съвети и помощ

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е30Е36Е39E34<---E63E65

Е36 кабрио-малко съвети и помощ

Мнение от ares2 » 28 Апр 2014, 12:23

на път съм да се сдобия с едно кабрио Е36.
320и 95'
м50б20ванос , кожено рекаро с подгрев.. нищо кои знае какво иначе като визия ..
искам да попитам тези от вас които имат или поне са запознати с този автомобил, дали си струва? труден ли е заподдръжка? много ли ралзики има с останалите седан и купе? и тн
автоматик е .. струва ми се че нещо не ускорява бързо обаче.. и тн
даите просто някои мнения за модела като цяло..
Изображение

Аватар
Кара: бавно
Мечтае да кара: e30 m3

Re: Е36 кабрио-малко съвети и помощ

Мнение от snaiperist0 » 28 Апр 2014, 13:41

кабриото от е36 е най тежко като КГ , 20ката автомат си е мъчение с 1 дума и ще гори 12-15 .
мн гледай уплатненията на тавана и като цяло целия таван че мекия се подържа доста трудно ако нямаш гараж та дори и ако имаш маже се няколко пъти в годината със специални препарати самоче ние даже не го мажем та ако е от Бг по добре Не освен ако не е мн запазена най добре дай някакви снимки или линк към обявата да ти дадем мнение поне по тях.
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!

младши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: ARKTISSILBER METALLIC (309)

Мнение от red_bull92 » 28 Апр 2014, 14:01

Нямам преки наблюдеиня, но понеже питаш за частите от външните всички са взаимозаменяеми с такива от купе единствено без капака на багажника, а вътре имаше разлика в мокета. За други разлики в момента не мога да се сетя, ако има нека някой по-компетентен колега да каже. Успех с покупката :yes:
Кола с предно предаване е като жена с малки цици, върши работа, но не доставя удоволствие!
BMW E36 318is (m42b18) на части -> http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 5#p3958725

Аватар
Кара: BMW ♥
Мечтае да кара: Harley Davidson V-Rod
Детайли за колата: E34 , Е30 скоро.

Мнение от Българският Орел » 28 Апр 2014, 14:17

Много части от купе са взаимно заменяеми с кабриото,хубав автомобил е .Прегледай си мекият таван за щети и ако има нужда го поправи задължително.Внимавай с стъклата на вратите не се дръж за тях защото можеш да развалиш машинките и става страшно,дай снимки на колата да я видим. :bchug: Честита придобивка.
ИзображениеИзображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ares2 » 28 Апр 2014, 15:41

зафорям се един бартер.. просто не зная дали си струва. ще опитам да сложа снимки скоро
гюрука изглежда ок.. но има работа по колата определено
Изображение

Аватар
Кара: бавно
Мечтае да кара: e30 m3

Мнение от snaiperist0 » 28 Апр 2014, 22:43

ако си мислиш че е прекалено добре , недей да го взимаш почти на 100% ще е някой дарак :yes: ремонтите около тавана са скъпи да знаеш влизаш в филм . качи снимките които ти праща да ти помогнем с каквото можем :yes:
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ares2 » 29 Апр 2014, 10:47

днес ще го снимам . то си е при мен.. просто още не съм го взел.
трябва да си дам така гледания и поддържан ИС седан...
но.. просто ми сеработи по нова кола.. от там идва всичко.
но ще се вслушам в съветите ви .. още не сме си стиснали ръцета.. не е спешна сделката
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е21
Детайли за колата: '81 Е21 м10

Мнение от Slavkov_e21 » 01 Май 2014, 2:24

ares2 написа:днес ще го снимам . то си е при мен.. просто още не съм го взел.
трябва да си дам така гледания и поддържан ИС седан...
но.. просто ми сеработи по нова кола.. от там идва всичко.
но ще се вслушам в съветите ви .. още не сме си стиснали ръцета.. не е спешна сделката

Нямам мнение по-различно от останалите (за кабрио).. Много заменими части с купето. двигателя.. пъргав е, як мотор, който не можеш да умориш.. Друг е въпроса, че с автомата е по-различно. Разхода се качва, няма я тази пъргавина в началото и т.н. За тавана, както казаха колегите, много трябва да се внимава в случай че я бартеросаш. Друго другооо.. като цяло, аз поне не бих бартеросал, колата която съм гледал, за която съм се грижил и т.н толкова години, за кола която на практика, не знаеш дали утре няма да те остави някъде :nono: Това си е вече въпрос на избор, но според мен ако наистина не е нещо за изпускане, не си струва :yes: Карай си ИС-ката седанче, което е дефицитно,пък може да купиш кабриото (ако имаш възможност) Аз така бих направил.. Успех :driving: :bchug:
Изображение

Назад към E36