бензинова помпа
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
бензинова помпа
Някой може ли да каже как точно се маха бензиновата помпа, че ме беше страх да я махам да не оклепам всичко с бензин...
Ако на някой му е интересно що ще се занимавам да я махам - май е заминала. Ток до нея стига но не се чува нищо като дам на контакт. Като реша да паля само стартера се чува - въобще никакви намеци че ще запали някога
Ако на някой му е интересно що ще се занимавам да я махам - май е заминала. Ток до нея стига но не се чува нищо като дам на контакт. Като реша да паля само стартера се чува - въобще никакви намеци че ще запали някога

- PIPERKOV
- ентусиаст
-
- Кара: BMW e60 530i SMG
Маха6 задната седалка,развива6 десния фланец,отка4а6 кабелите,отка4а6 мърку4ите и вади6.Но няма на4ина да не поълее6 с бензин така4е не се притесняваи
Работата не е на добре... дойдоха едни момчета и с тях вързахме помпата директно и работи - няма ток до компютъра обаче. Стана тъмно така че не се занимавахме повече утре ще ходя да я гледат пак ама се моля да е прекъснал тока до там... само да не се окаже че е заминал.
Все пак да се подготвя психически - някакви цени за този компютър да знает и трудно ли се намира?
Все пак да се подготвя психически - някакви цени за този компютър да знает и трудно ли се намира?
- ///MILEN
- младши ентусиаст
-
- Кара: E30 31? , E34 525 TDS , E34 525 IX
- theraven_nz
- младши ентусиаст
-
- Кара: F15
Имах същия проблем, едно бяло реленце е при мен, но да ме убиеш не мога да ти кажа майстора отде го извади. Иначе и аз се бях настроил на бензинова помпа, даже си бях взел нова Бош, добре, че успях да я върна 

---
утре явно ще падне разправия... ще кажа за това реле и за датчика на коляновия вал (той между другото къде се намира)... и мен не ми се вярва компютъра така изведнъж да замине (снощи си джитках цяла вечер без проблем - днес беше мъртво) ама на помпата подадохме директно ток и тя си напомпа обаче колата не запали - т.е. бензин в нея е имало но явно ни искра е правила нито нищо затова се усъмнихме в компа че въобще нищо не прави...
Последна промяна jk на 05 Окт 2006, 23:10, променена общо 1 път
- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
не разбрах изтествал ли си бушона / релето но...
при мен специално (бях пуснал ей тази тема) беше заминала самата бензинова, като откачих под седалката буксата на помпата, и дадох на втори контакт, си подаваше ток (едно тестерче-лампа под 2.50 кинта от всяка бензиностанция)
на капака на бушоните има схема схемата кой кой бушон е, 15А беше май - провери първо бушони/релета, и ще минеш тънко ако са те..
при мен специално (бях пуснал ей тази тема) беше заминала самата бензинова, като откачих под седалката буксата на помпата, и дадох на втори контакт, си подаваше ток (едно тестерче-лампа под 2.50 кинта от всяка бензиностанция)
на капака на бушоните има схема схемата кой кой бушон е, 15А беше май - провери първо бушони/релета, и ще минеш тънко ако са те..
- furnata
- ентусиаст
-
- Кара: Е46 sedan
jk написа:© написа:датчик на коляновия вал
май ще се окажеш правв 17:00 ще ходя да ми правят една диагностика и ще се види...
Баси ако е тва е гадно аз го сменях цифра е (и аз съм с купе)
НЕВОЛЯТА УЧИ........

12 мнения
• Страница 1 от 1