Как се програмира ключа с дистанционното?

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Как се програмира ключа с дистанционното?

Мнение от Popov » 06 Окт 2006, 18:24

Колеги помогнете ,кажете как се програмира ключа с дистанционното?
Четох в аутодата ама първо да съм отключил колата с дистанционното ама как да стане като то не действа нито един бутон?И нещо което ме притеснява...на огледалото нямам топче а мисля че от там лови сигнала?А ключа отключва всички врати + багажник + жабка + паля с него.Батерия има като натисна бутон мига диода ама колата не реагира?Има 3 бутона 1 заключва 2 отключва 3 светлина :help: И мерси предварително за отзивчивостта!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e90 320d

Мнение от hyena » 07 Окт 2006, 2:16

И на мен ми светеше диода, но въпреки това, батерията беше за смяна.
"Защо карам бързо...защото улиците са опасно място и не обичам да се задържам дълго на тях..."

кандидат ентусиаст
Аватар

Мерси

Мнение от Popov » 07 Окт 2006, 9:59

Мерси! Днес ще купя нова батерия и ще я сложа дано е от това!После ще кажа дали се е оправила работата ;)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 306 Hp 600 Nm

Re: Мерси

Мнение от _FIRMATA_ » 07 Окт 2006, 14:26

Popov написа:Мерси! Днес ще купя нова батерия и ще я сложа дано е от това!После ще кажа дали се е оправила работата ;)

Колега, не знам как е при Е36-цата на при Е34-ката батериите в ключа са 2! Плоски по 3V и виж на оригиналните какво пише, защото май има различни размери в дебелината на самата батерия!
Ма мяза на оригиналдъ бря .... не виждам свински опашки, следователно не е измислено във Враца - следователно никъде по света не може да е измислено

Мойта не се кутира по тия параметри, а със сигурност не е от Враца, значи или има други мушингии или вин таблицити ви са перде кириз

Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Батерията е здрава

Мнение от Popov » 07 Окт 2006, 17:39

Батерията е здрава показва 3,09V и новата показва същото ама промяна няма не действа!Помагайте?

Назад към E36