ECU Обучение
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- PIPERKOV
- ентусиаст
-
- Кара: BMW e60 530i SMG
ECU Обучение
Чувал съм че след сваляне на акумулатора се правело някакво обучение на ЕКУ-то, вярно ли е,как става това и защо се прави.
Мерси
Мерси
- Urt
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: го из просото!
- Детайли за колата: E46 330d
Re: ECU Обучение
Ти не трябва нищо да правиш, като закачиш акумулатора и тръгнеш то само ще стане и не те занимава.
- BMW_M42
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е 36
- Мечтае да кара: заварениа диф на заварена гас
всеки път като откачиш батерията си забравя настроиките и си задава такива каквито са като си я купиш от шоурума
демек двигателя има малко износване и трябва компа да си се настрои гориво аванс празен ход такива работи
затова честа практика е да се разкача че все се набива някоя грешка(примерно от 20г. датчици) и компа като върне аванса примерно
става тъпо

демек двигателя има малко износване и трябва компа да си се настрои гориво аванс празен ход такива работи
затова честа практика е да се разкача че все се набива някоя грешка(примерно от 20г. датчици) и компа като върне аванса примерно
става тъпо
Кръвта е най-важното гориво! Инициатива на BMW Клуб България
- jorfii
- младши ентусиаст
-
- Кара: e-36 вече и е39
- Мечтае да кара: х6 ама има време
Имаше една много хубава тема по въпроса и аз я търсих тия дни ама не я намерих нещо май трябваше да я оставиш да загрее после се кара във всякакви режими бързо бавно до прекъсвач и т.н. не мога да намеря темата някой ако знае?
- pgv64
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: BMW850 5,7 ALPINA
jorfii написа:Имаше една много хубава тема по въпроса и аз я търсих тия дни ама не я намерих нещо май трябваше да я оставиш да загрее после се кара във всякакви режими бързо бавно до прекъсвач и т.н. не мога да намеря темата някой ако знае?
Караш си нормаааално ! Тя сама си се нагажда след малко каране!Аз например не съм усещал никаква разлика когато съм откачал акомулатора!

- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
pgv64 написа:jorfii написа:Имаше една много хубава тема по въпроса и аз я търсих тия дни ама не я намерих нещо май трябваше да я оставиш да загрее после се кара във всякакви режими бързо бавно до прекъсвач и т.н. не мога да намеря темата някой ако знае?
Караш си нормаааално ! Тя сама си се нагажда след малко каране!Аз например не съм усещал никаква разлика когато съм откачал акомулатора!
Колегата, точно това описва, но не го осъзнава, защото е задълбал в някаква теоретична материя.

- BABHOMED
- ентусиаст
-
- Кара: E34 М50B25
- Мечтае да кара: E34 V12
- Детайли за колата: 1995г.Е34 М50В25TU
При ЕКУ не съм забелязал разлика след разкачане на акумулатора но има разлика в поведението при АСК (автоматичната кутия при нея има адаптация) ....
Гарван граче над безмълвното поле,души се лутат загубили надежда.Щитове и саби с предсмъртни вопли в тишината кънтят.

- M10
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1602, E30 pre-face, E36 coupe
- Мечтае да кара: зил 130
Има разлика, усеща се при правен мотор и стокова електроника 

8 мнения
• Страница 1 от 1