Спортен филтър на е36 дебитомер

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E36

Спортен филтър на е36 дебитомер

Мнение от Besnia2005 » 07 Юни 2013, 15:39

Не знам как да формулирам заглавието на темат за т'ва просто написах нещо... :bchug:

Става дума за дебитомера, нали като се махне обикновената кутия, слагаме спортен филтър и за да не виси във въздуха се използват планки, до тука всичко ясно и точно по учебник. Обаче като сложихме планката я монтирахме единия край за купето, а другия с болт навит направо в дебитомера, смисъл нали в самия дебитомер има 3-4 резби дето не знам за какво се ползват честно казано, но предполагам не пречи да седи там един болт и да фиксира планката ? Но той като се появи едно притеснение реших да питам и тука, че да съм сигурен на 100%
Въпроса след тази встапителна част е : Има ли проблем да се ползват тези резби в дебитомера за фиксиране и държане или да го правя като при мене с цялостна скоба и плакна през целия дебитомер ? Аз лично не виждам проблем и ми се стори мн удобно с тия резби и ако има проблем да се ползват за такова нещо моля да ми кажете, защо има проблем и защо подяволите са там, ако не може да се ползват за такова нещо, мерси ! :)
Не е важна колата, важно е задкормилното устройство :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: the real 5er
Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe

Re: Спортен филтър на е36 дебитомер

Мнение от Dirty M5 driveR » 07 Юни 2013, 18:22

Не си казал с какъв двигател си, но при М50 дебитомера е един и същ за е36 и е34. При е34 тези отвори с резби са за едни болтчета, които държат филтърната кутия за еебитомера. При е36 като свалях дебитомера не видях подобно нещо. Тъй че навивай каквото ти е необходимо там и не се притеснявай.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E36

Re: Спортен филтър на е36 дебитомер

Мнение от Besnia2005 » 07 Юни 2013, 18:47

Да и аз така предположиш :) Мерси :bchug: :bchug:
Не е важна колата, важно е задкормилното устройство :)

Назад към E36