Проблем със страничните стъкла
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
2 мнения
• Страница 1 от 1
- zafirovp
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW и VAG
Проблем със страничните стъкла
Здравейте,
Имам проблем със стъклата. Когато тръгна да свалям докрай стъклото на шофьорската врата чрез задържане на бутона се получава едно щракане от моторчето, точно когато стъклото се свали докрай. Все едно превърта моторчето. Също така не ми работи функцията за затваряне, чрез по-силно натискане. Копчето си работи, пробвах да го разменя, щрака си два пъти, пластинките вътре също за здрави.
Дали със смяна на моторчето, ще се оправи?
Копчето за аварийните ми е пуканто. И без това трябва да го сменям, мога ли да сложа такова със блокиране на прозорците? Ще се побере ли във барчето и лесно ли се свързва?

Благодаря
Имам проблем със стъклата. Когато тръгна да свалям докрай стъклото на шофьорската врата чрез задържане на бутона се получава едно щракане от моторчето, точно когато стъклото се свали докрай. Все едно превърта моторчето. Също така не ми работи функцията за затваряне, чрез по-силно натискане. Копчето си работи, пробвах да го разменя, щрака си два пъти, пластинките вътре също за здрави.
Копчето за аварийните ми е пуканто. И без това трябва да го сменям, мога ли да сложа такова със блокиране на прозорците? Ще се побере ли във барчето и лесно ли се свързва?

Благодаря
- Atsalov
- Ацалов
-
- Кара: Колело
- Мечтае да кара: Лодка в морето
Re: Проблем със страничните стъкла
zafirovp написа:Здравейте,
Благодаря
Бутона който е на снимката е от Е39/46 и няма да стане,а този символ на него е за централно заключване.Според мен,електрически няма как да го изпълниш като идея. Щракането на стъклото може да идва от изронен зъб на механизма в края или от износена ос на механизма,която да дава луфт и тогава да прещраква крайния зъб.А това става ако не е регулирано стъклото или водачите са износени много. Пробва ли да запаметиш крайно горно и крайно долно положение???Става със задържане на бутона за няколко секунди в края на 2 те посоки.
2 мнения
• Страница 1 от 1