Рестарт на таблото

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

Фюрера
Аватар

Re: .

Мнение от sieg » 26 Юли 2006, 10:27

vesko4114 написа:Моите светлини пулсират, като си усиля музиката на половината.Но почти винаги карам на габарити и халогени, сега на климатик, имам 2 крайни стъпала.....май е нормално при толкова мн. консуматори.А миналата година смених и релето, и една намотка на статора на генератора, и съм го замервал често от тогава-заряда е ОК.Мисля, че единствено ме спасява кондензатор, преди захранването на крайните стъпала, за да обира пиковете.
А проблема с таблото го е имал и предишния собственик на колата ми и се е оправило .... със смяна на таблото:(

Бахти!!! :shock: :shock: :shock:

Музикално деформиран
Аватар
Кара: 330ci

Мнение от Icco » 26 Юли 2006, 13:00

:OT: Ами странно е колега че се чудиш дори дали си за кондензатор щото това е първото нещо което трябва да сложиш като имаш 2 стъпала

ентусиаст
Аватар

Мнение от KickingKing » 03 Авг 2006, 14:42

Lok-Na-Rok!

Зарежете т'ва с музиката е ясен проблем. При мене таблото си се рестартира когато си иска и ме дразни зверски. Един го удря тропа там вика не е от връзка на таблото...

Преди да ми я дадат са и мили двигателя и имам чувството, че след това почна да го прави.
Викат ми ново табло всички. Е да ама табло за 1500 кинта не ми се купува. Така, че ще чакам някви идеи...
Изображение
Изяж бобър - спаси дърво!

Изображение
По-добре да търсиш в google earth къде си пил, отколкото да видиш в youtube как!

ШОП
Аватар
Кара: e87lci

Мнение от BMDrago » 23 Авг 2006, 12:05

тъпото е ,че и на мене ми се рестартира таблото в движение ама километража спря да отчита,та питам: знаете ли как да го подкарам пак и се чудя дали ще стане с рестарт на компютъра от буксата

ентусиаст
Аватар
Кара: e46 330Ci convertible

Мнение от vitamincpp » 23 Авг 2006, 14:38

Оправя се с ново табло :mhihi: Аз си го смених и нямам проблеми вече. Колко неща човърках преди това мислейки си че е от тях. И всеки майстор ми измисляше по нещо различно което уж било прочина за това рестартиране. Търсете си табло втора употреба и се надявайте да не е и то прецакано и всичко е ок.

Фюрера
Аватар

Мнение от sieg » 23 Авг 2006, 15:01

Абе да си взема ново табло, ама откъде, за кви пари и как да съм сигурен че не си е ебало века и то... и то кое всъщност е "таблото" като табло?
Пък и кой гарантира че нема да се окаже нещо друго?
Впрочем, какви са опциите за ново табло? :shock:
жена и кола не въртят ли задница, не ми ги фали...
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: e46 330Ci convertible

Мнение от vitamincpp » 23 Авг 2006, 15:49

Ми то и аз така се чудих докато не ми умря съвсем и се наложи да си търся ново. Опцията е единствено втора употреба според мен защото ново е към 800лв. Във Вари ми казаха че става всяко табло от е36 от 318ис нагоре за моята. Взех табло от компакт от Явор и съм доволен от него засега като изключим че нямам стрелка за моментен разход:( Смених 2 крушки за осветление дето бяха изгорели и подредих крушките на различните индикатори по същия начин като на моето табло и си работи всичко супер. А иначе таблото е целия клъстер с уредите който се вади много лесно след развиване на 2 винта при положение че волана ти е регулируем - ако не е трябва да го вадиш и него. А гаранция за това че новото - старо табло ще е без проблеми няма и си рискуваш едни 150 - 200лв, но според мен си заслужава ( бях луднал с моето как не катастрофирах постоянно следейки кога за пореден път ще ми паднат стрелките незнам :))) А и Sieg провери първо от кои модификации става табло за троята щото виждам че е дизел и мисля че няма да стане табло от бензинова.

ентусиаст
Аватар

Мнение от KickingKing » 23 Авг 2006, 16:09

Lok-Tar!

Заебете тая работа... Ново табло на старо... Ни знаеш колко ще издържи, нито нищо. Нещо всички майстори на БМВ оправят всичко с "купи си ново".
Все още не знам какъв е проблема, но съм сигурен, че е връзки. Нямам време да го оправям за сега но по-натам ще го поръчкам и ще пиша тема като откриеме какво е.
Иначе в дару мисля е около 1500 кинта новото, а на старо е около 150.
Не забравяйте, че повредите може да са от различни неща все пак и не винаги да е едно и също. Понякога им горят процесорите доколкото разбрах, но понякога е само контакт. Вие си решавате, аз лично няма да дам пари просто защото никой не може да го оправи (вече показах, че нещата може и да са другоядче ако някой ми чете темите де :))

Ако все пак решиш мисля, че имам табло за дизел, което става за купе, но не знам за какво друго би станало.
Изображение

Изображение
По-добре да търсиш в google earth къде си пил, отколкото да видиш в youtube как!

Фюрера
Аватар

Мнение от sieg » 23 Авг 2006, 16:15

То моето не е купе, бе приятел... дизел си е, седан... то аз не съм сигурен и че има купе с 2.5tds но това е друга тема...
кви пари му искаш на товя твоето?
жена и кола не въртят ли задница, не ми ги фали...
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Shubret0069 » 23 Авг 2006, 20:31

Аиде и аз да пиша за таблото :mhihi:
Бях пуснал тема " таблото ми прекъсва " но вече не прекъсва а савсем не работи. Единствения уред който работи е скоростомера, които продалжава да прекъсва по същия начин както преди. Преди няколко дни свалих таблото, разглобих го и се оказа, че му е изгорял процесора или каквото е там ( една платка ), която според мен не е причината таблото да прекъсва след като тя вече е изгоряла а скоростомера продалжава да прекъсва. Аз лично мисля, че това прекъсване е свързано с лош акумулатор, алтернатор или лоша връзка някаде в тази система :!: И на мен не ми се вярваше но смених няколко акумулатора и ми направи впечатление,че колкото е по-нов акумулатора толкова по рядко прекъсва таблото.

ШОП
Аватар
Кара: e87lci

Мнение от BMDrago » 24 Авг 2006, 23:40

установих,че и зумера за светлините е спрял да свири така че има напредък значи свалям таблото след като проверя релетата и ако открия проблема ще споделя с вас

ентусиаст
Аватар

Мнение от KickingKing » 25 Авг 2006, 0:17

Lok-Na-Rok!

И при мене го имаше това с зумера... А и май беше докато ми работеше само километража.
Изображение

Изображение

Предишна

Назад към E36