Проблем с е36 320i
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
- .:The Player:.
- Потребител
-
- Кара: BMW E36 320i Coupé
- Мечтае да кара: BMW E36 M3 Evo Coupé
Проблем с е36 320i
Здравейте , колеги имам няколко извесни проблема с моето е36 320i купе 96ста година от както съм го купил и така се реших да попитам във форума за тях . Единия от тях следния , като запаля колата всичко си е ОК и след известно време като по-карам по някои път малко след като потегля ми светват лампите на таблото с уредите ABS , TC и Аербега . След което нямам нито тракшън нито ABS , а аербека гасне лампата след време . Другия проблем е с check контрола на бордния комп. моят е най-големия ! Като натисна Check нищо не става просто светва дисплеия за 1-2 секунди гасне ето пример с клип от YouTube и незнам дали така трябва да е , но май не : http://www.youtube.com/watch?v=QjMV-H3zUcQ Третия е такъв че на борда има копче TIMER това мисля че печка , настойвам часа в които да се пусне следовалтено се пуска започва да духа от всякаде но студено - като е загряд мотора работил преди това изклиучен духа топло . Вапроса ми е ако зависи от мен да си го оправя или ако нещо е по сложно да го откарам на маистор . По належащо ми за ТС и АБС защото сега зимата е кофти без тях
Благодаря предварително и очаквам отгори на проблема просто си нямам идея защото така се е получило за което ще съм много благодарен ако ми помогне или насочите към решението на проблема . Подрави 

BMW Enthusiasts : We live with our cars ... Enjoy the ride !
- delas_328
- ентусиаст
-
- Кара: 24 Клапанова гад!!!
- Мечтае да кара: М3 Е36 3.2
Re: Проблем с е36 320i
Що не вземеш да отидеш до някъкво сервизче ,нали не вярваш че някой през форума ще ти оправи колата ,това са сериозни проблеми !
По-добре известен пияч, отколкото анонимен алкохолик!
- MPOWERfan
- младши ентусиаст
-
- Кара: E61/530XD
- Мечтае да кара: на по-евтино гориво.
.:The Player:. написа:Здравейте , колеги имам няколко извесни проблема с моето е36 320i купе 96ста година от както съм го купил и така се реших да попитам във форума за тях . Единия от тях следния , като запаля колата всичко си е ОК и след известно време като по-карам по някои път малко след като потегля ми светват лампите на таблото с уредите ABS , TC и Аербега . След което нямам нито тракшън нито ABS , а аербека гасне лампата след време . Другия проблем е с check контрола на бордния комп. моят е най-големия ! Като натисна Check нищо не става просто светва дисплеия за 1-2 секунди гасне ето пример с клип от YouTube и незнам дали така трябва да е , но май не : http://www.youtube.com/watch?v=QjMV-H3zUcQ Третия е такъв че на борда има копче TIMER това мисля че печка , настойвам часа в които да се пусне следовалтено се пуска започва да духа от всякаде но студено - като е загряд мотора работил преди това изклиучен духа топло . Вапроса ми е ако зависи от мен да си го оправя или ако нещо е по сложно да го откарам на маистор . По належащо ми за ТС и АБС защото сега зимата е кофти без тяхБлагодаря предварително и очаквам отгори на проблема просто си нямам идея защото така се е получило за което ще съм много благодарен ако ми помогне или насочите към решението на проблема . Подрави
Една диагностика колега и ще си каже защо светват лампичките.

E36/E39/E39/E46/E39/E61/E87/61
- S7
- старши ентусиаст
-
- Кара: G05 xdrive 40i
- Мечтае да кара: трезвен
Твърдо си за диагностика 

- Потребител
-
Мерси много за отговора и аз така си мислех че трябва да стане
Трябва да отида в някой сервиз с читав диагностик да каже
Относто за печката отговор на колегата MPOWERfan искам да поясня че колата ми е внос от Италия и борда е на италиянски ако има значение това . Значи натискам копчето TIMER и ми излизат два надписа които по мои наблудения е включи и изключи , натискам SET|RES се пуска и гасне по този начин само се пуска и гасне ! А като натисна 2 или 3 пути имам две алтернативни времена за настойка на час и пускане на печката . Печката си се писка когато трябва духа ама студено
Ако някой знае някой добър сервиз или диагностик в Перник и София в краен случай да пише

- MPOWERfan
- младши ентусиаст
-
- Кара: E61/530XD
- Мечтае да кара: на по-евтино гориво.
.:The Player:. написа:Мерси много за отговора и аз така си мислех че трябва да станеТрябва да отида в някой сервиз с читав диагностик да каже
Относто за печката отговор на колегата MPOWERfan искам да поясня че колата ми е внос от Италия и борда е на италиянски ако има значение това . Значи натискам копчето TIMER и ми излизат два надписа които по мои наблудения е включи и изключи , натискам SET|RES се пуска и гасне по този начин само се пуска и гасне ! А като натисна 2 или 3 пути имам две алтернативни времена за настойка на час и пускане на печката . Печката си се писка когато трябва духа ама студено
Ако някой знае някой добър сервиз или диагностик в Перник и София в краен случай да пише
![]()
И на моя борд копчетата са му на италиански,езика си го смених вече.

E36/E39/E39/E46/E39/E61/E87/61
- NoMoreRules
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW e36 320i Coupe, BMW e46 ci
- Детайли за колата: шест цилиндров звяр
и при мен е така.Когато натисна копчето TIMER започва да духа парното макар и на изгасена кола.Някой разбра ли за какво става на въпрос с това копче?
Само че едно е да отворят талона с 316,а под капака ония туч м50, дето и кьорав да си пак ще го чуеш :mhihi:
- BiTurbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: '04 BMW 330i // '96 BMW 320i
- Мечтае да кара: '96 BMW M3
При Ckeck диспелея ти светва, защото е слаган допълнително, не е излязла оригинално с него и са навързани всички функции (разход, рейндж и т.н.), но не и check control-a 

- Потребител
-
Сигорно е така колега нз но май борда си е оргинален . А за копчето TIMER ваобщеси нямам идея ... АБС и ТК си ги оправих беше датчика на сервото на спирачките 

- М.Тодоров
- Потребител
-
- Кара: e36 320i ///M
- Мечтае да кара: BMW e60 ///M5
И при мен е така.Светна ми ABS-a и направо изчезна.Като я загася и запаля отново ми изгасва ABS и пак си го имам,но след 5-10мин. каране пак ми светва и изчезва.Колата е 320 купе ванус 1995г.

- Потребител
-
Диагностика и еветуално някой датчик на колелата то ше си каже като я сакачат на компа 

- bimer
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e36 320i
този таймер е за пускане на климатика да ти охлади колата в жегите,и не е препоръчително да се пуска 2 пъти последователно изтощава акомулатора.а за другите проблеми колегите са ти казали каво да направиш.MPOWERfan написа:.:The Player:. написа:Здравейте , колеги имам няколко извесни проблема с моето е36 320i купе 96ста година от както съм го купил и така се реших да попитам във форума за тях . Единия от тях следния , като запаля колата всичко си е ОК и след известно време като по-карам по някои път малко след като потегля ми светват лампите на таблото с уредите ABS , TC и Аербега . След което нямам нито тракшън нито ABS , а аербека гасне лампата след време . Другия проблем е с check контрола на бордния комп. моят е най-големия ! Като натисна Check нищо не става просто светва дисплеия за 1-2 секунди гасне ето пример с клип от YouTube и незнам дали така трябва да е , но май не : http://www.youtube.com/watch?v=QjMV-H3zUcQ Третия е такъв че на борда има копче TIMER това мисля че печка , настойвам часа в които да се пусне следовалтено се пуска започва да духа от всякаде но студено - като е загряд мотора работил преди това изклиучен духа топло . Вапроса ми е ако зависи от мен да си го оправя или ако нещо е по сложно да го откарам на маистор . По належащо ми за ТС и АБС защото сега зимата е кофти без тяхБлагодаря предварително и очаквам отгори на проблема просто си нямам идея защото така се е получило за което ще съм много благодарен ако ми помогне или насочите към решението на проблема . Подрави
Една диагностика колега и ще си каже защо светват лампичките.А я кажи малко повече за печката,защото и на моя борд има копче "time" но си е таймер.
Кажи как точно работи печката?
- Потребител
-
И на мен така ми казаха че е охладител , но не вярвах за какво може да служи тоя охладител като навън е 32 градуса и вътре не се седи ... Мерси все пак ! Поздрави 

13 мнения
• Страница 1 от 1