Централното се прецака е36

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

Потребител
Аватар
Кара: vlaka

Централното се прецака е36

Мнение от ivandro1983 » 20 Апр 2012, 2:04

Колеги излезе ми някакъв проблем с централното,заключвам я,щракат всички врати и веднага се отключва сама,кажете какво да правя,къде да търся проблема???

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E91 LCI/е36 дрифтачка

Re: Централното се прецака е36

Мнение от dicho0o » 20 Апр 2012, 22:19

Някое от копчетата на вратите се е износило,не ти ли светят и лампите в движение?Копчето стои на закопчалката на колонката от вътрешната страна,огледай хубаво и ще видиш едно малко копченце,дано съм помогнал ;) Някой си ги лепят отгоре с малко лепилце,други слагат нещо друго за да наддаде или пък направо сменяш закопчалката от друга кола и всичко е ок ;) Виж има и други такива теми
Изображение
..На завоя заляга ,конете яко напряга ,задницата бяга ,към мантинелата посяга ,педала до метала ,прекъсвача да откача ,да гърми гърнето ,да разцепва небето..

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше Е36, Е46, E61, а сега Passat B8
Мечтае да кара: BMW

Мнение от русиабн » 21 Апр 2012, 7:59

dicho0o написа:Някое от копчетата на вратите се е износило,не ти ли светят и лампите в движение?Копчето стои на закопчалката на колонката от вътрешната страна,огледай хубаво и ще видиш едно малко копченце,дано съм помогнал ;) Някой си ги лепят отгоре с малко лепилце,други слагат нещо друго за да наддаде или пък направо сменяш закопчалката от друга кола и всичко е ок ;) Виж има и други такива теми

Колегата е абсолютно прав, няма смисъл да търсиш проблема на друго място. При мен проблема беше същият. Тъй като най-много се отваря и затваря шофьорската врата пи мен, на нея копчето се беше изяло вече и ми отчиташе че врата е постоянно отворена, поради което веднага след заключване с централното, се отваряше само. Проверката става- отваряш врата Х натискаш копчето и заключваш с централното- ако затвори без проблем- следващата врата. Има и на багажника и на капака такива датчици. Отремонтирането се състои в смяна с друг или залепване на самото копченце вътре. Аз минах със залепването, но минус е, че дори и да отвориш вртата след това лампите в плафоните вътре няма да светят :mhihi:
ЖЕНА БЕЗ ЦИЦИ Е КАТО СЕЛО БЕЗ НАЧАЛНО УЧИЛИЩЕ-НЯМА ОТ КЪДЕ ДА ЗАПОЧНЕШ !
Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW e60 530i SMG

Мнение от PIPERKOV » 21 Апр 2012, 8:39

На мен ми прави така когато ми е слаб акумолатора

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E46XI / W164

Мнение от Драгослав » 21 Апр 2012, 9:08

При мен проблема беше в куплунга с кабели в задната врата отляво.От прегъването и времето изолацията беше изчезнала :D и ставаше късо.

Потребител
Аватар
Кара: vlaka

Мнение от ivandro1983 » 21 Апр 2012, 11:15

dicho0o написа:Някое от копчетата на вратите се е износило,не ти ли светят и лампите в движение?Копчето стои на закопчалката на колонката от вътрешната страна,огледай хубаво и ще видиш едно малко копченце,дано съм помогнал ;) Някой си ги лепят отгоре с малко лепилце,други слагат нещо друго за да наддаде или пък направо сменяш закопчалката от друга кола и всичко е ок ;) Виж има и други такива теми

Под копче на колонката имате в предвид,датчиците за затв орени врати нали?Ако е това при затваряне на вратите нали го натисска на вътре и край.Или неяо бъркам???

Потребител
Аватар
Кара: М43Б18
Мечтае да кара: X 6

Мнение от iv4obmwto » 21 Апр 2012, 13:27

И при мен ми го е правело при слаб акумолатор

Назад към E36