поднася ми надясно през дупки

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: й, и утре е ден.
Мечтае да кара: Active Autowerke.

Re: поднася ми надясно през дупки

Мнение от arr0gance » 16 Яну 2012, 21:57

Мисля,че може да е и от тампоните проблема,все пак хубаво е да се погледне.Бих купил стар амортесьор от някоя кола внос,пред някой нов боклук.Мойта кола като я купих я покарах 1г след,което амортесьорите сдадоха,след това тампоните,всичко си беше заводско,нямаше нищо сменяно.Жалката реалност,15г една кола се кара някъде си и няма проблем,стъпва в БГ и след година 2 всичко е за смяна,давай пари винетки,данъци и тн. :mhihi:
От 3г карам билщайн б2 май се водят,не следя много много дупките и проблеми нямам за сега,май е въпрос на какви ще попадне човек.Междодругото карам амортесьорите от 2г с мтех пружини,уж трябва да са се измъчили повече?
Някой остаряхме, някой си станахте направо дърти.

Потребител
Аватар
Кара: E30 m20b20
Мечтае да кара: E30 M3
Детайли за колата: Харчи и не върви.

Мнение от c3ka7a » 17 Яну 2012, 0:16

Имах същия проблем от амортесиорите е .
0879892005 Цецо

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: '06 е60 530i & '96 e36 328i
Мечтае да кара: e60 M5

Мнение от AcTePuKc » 05 Фев 2012, 19:26

Аз пък залагам на тампоните на задните носачи.По простат причина че няма как от изтървал аморт да дарпа колата наляво или надясно.До сега не съм имал такива симптоми при изтървали аморт.Преди 2 години така,влизам в дупка и колата потегля в някава посока и проблема беше точно в тампоните на задните носачи.А ако по самият аморт е оамзан това значи че е изтърва,но примерно от него колата може да се люлее или да не е стабилна на пътя.
П.П.Нека колегата каже когато отстрани проблема какво е било!
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 Coupe 325tu
Мечтае да кара: Shelbi GT 500

Мнение от Rudisan » 05 Фев 2012, 20:41

Василев написа:Здравейте .
когато завивам леко наляво и мина през някоя дупка , колата ми се тресе и леко поднася надясно .
миналата седмица я гледаха майстори .. смениха един шарнир , изкараха го че е заминал , но пак ми поднася .
аз като я загледах и видях че десния ми амортисьор е заминал - изтекъл е .

въпросът ми е според вас възможно ли е затова да ми тресе надясно за да съм сигурен и да търся предни амортисьори ..

100% амортисьор, и аз така си мислих с тампоните на магарето смених и пак си занасяше на страна в дупката напълно напразно беше тази смяна. след смяна на амортисьорите задните се опарви
Изображение

Пловдивски Джигит
Аватар
Кара: Е38 728 IA

Мнение от Киров » 06 Фев 2012, 18:58

От амортисьор е колега, миналото лято и моята беше така но след смяна на амотрисьорите всичко си се управи :yes: :yes:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: '06 е60 530i & '96 e36 328i
Мечтае да кара: e60 M5

Мнение от AcTePuKc » 07 Фев 2012, 1:01

Ама то какво става .Ние си пишем тука пък той колегата даже май не следи темата.Да каже поне какво е станало,какъв е бил проблема?
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Нещо между 320-ка и М3
Мечтае да кара: S62B50

Мнение от STOPSKI » 07 Мар 2012, 17:35

на мене ми носеше така задницата в завои или като дам газ колата самичка си завиваше с задните гуми сякаш много жива беше смених тампоните на задните носачи бяха се скъсали сега се появи друго носене като карам на сух асфалт и като има пясък пак шава и все си мисля че е от шарнирните втулки на носачите мисля и тях да сменям пак на няма и 40к :mhihi:

Потребител
Аватар

Мнение от BERLYNA318TDSMADRID » 23 Мар 2012, 22:22

ами да така е колеги това са коли които искат малко по специални грижи !! а и втора употреба не е решение за този проблем !
Аз като съм в ИСПАНИЯ да ти кажа,че под 300евро не мога да си намеря! но в твоя случай си постъпил по най правилния начин че си сменил всичко и по добре !! карй си колата с КЕФ................ :wave: сега нали е добре ?

Предишна

Назад към E36