Въпрос за петна по М43

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: 97' E36 m43b18 sedan
Мечтае да кара: E34

Re: Въпрос за петна по М43

Мнение от svilgg » 02 Фев 2012, 10:51

ами , да ти кажа честно аз откакто съм взел колата повече пари съм дал по шукарии , салони ,джанти , външен вид и тнт , отколкото да си взема едно 2,8 примерно.

за следващата ми съм решил отсега , пак ще е е36 , ще ида до англия , ще си взема едно с перфектни ламарини , салон и мотор , пък обръщането хич не ме притеснява
аз преди 3 години броих за моето една много сериозна сума , ама тогава толкова вървяха , ко да направя

ааа , сега относно темата , моето е със същите петна , ясно някакво лаково покритие , ама след всяко миене на мотора с обезмаслител и гореща вода , пада по малко , предполагам на следващото миене няма да има и следа от него.
най странното е че същото го имаше и по гумените маркучи , и ме съмнява че се е получило от тия дето купих колата от тях (на горубляне) , а те нали я бяха измили и глиджосали отвсякъде , и после предположих че нещо с което са пръскали мотора да лъщее е причинило тези налепи
Изображение
Изображение
АЗ ЖИВЕЯ ТУК :kuku:

Пловдивски Джигит
Аватар
Кара: Е38 728 IA

Мнение от Киров » 02 Фев 2012, 12:50

И аз да се включа моето М44 си го взех преди четири години с петна и до сега няма никъкъв проблем , около капачката нямаше ама след като му направих сам първата смяна на масло вече има и там улято :mhihi: :mhihi: така че колега взимай смело и карай и това е :yes: :yes: Успех :winky:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E36 318i ; E46 330d

Мнение от Double_D » 22 Фев 2012, 20:23

Смело колега, моята 318 я карам 4 години ве4е, когато я купувах имаше същите петна и все още ги има, а колата си върви перфектно....
Това е от заводската смазка или както искаш го наречи.... това не бива да те тревожи ама никак даже....

Предишна

Назад към E36