бензиномер
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
бензиномер
Интересува ме някой знае ли лампата за бензина на отделен датчик ли е,или спрямо стрелката светва.Защото свалях стрелките и сега показва малко повече от колкото е,та дали мога да разчитам че поне лампичката си светва когато трябва .
BMW-"Шофирай с удоволствие"

Re: бензиномер
Не е на отделен датчик.krasman написа:Интересува ме някой знае ли лампата за бензина на отделен датчик ли е,или спрямо стрелката светва.Защото свалях стрелките и сега показва малко повече от колкото е,та дали мога да разчитам че поне лампичката си светва когато трябва .
значи стрелката определя кога да светне лампата,така ли да разбирам? 

BMW-"Шофирай с удоволствие"

- NikShtain
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E60 M57TU2D30 235hp
- Мечтае да кара: Chevrolet Chevy Impala Coupe
- ayaks90
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E60 528xi
- Мечтае да кара: M10
- Детайли за колата: Panda
Да взема и аз да питам нещичко отностно тази лампа.... аз нямам въобще лампа на бензиномера мисля че имам само звуков сигнал но мн ме заблуждава понеже този звуков сигнал ми е един и същ за няколко неща и направо откачам особенно ако се вуртя някаде и не обарна внимание на бензиномера ще ходя с тубата до колонката..... та дали има някакъв начин да си направя нещо като лампичка или се смяна табло ?
- NikShtain
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E60 M57TU2D30 235hp
- Мечтае да кара: Chevrolet Chevy Impala Coupe
А проверил ли си диод ли е там крушка ли е дали не е изгоряла.Ти какво си газ бензин/метан бензин? Смисъл въпроса ми е дали имаш и 2-ро гориво.За да наблюдаваш не е приоритет да наблюдаваш стрелката.А дори и да не светва се предполага,че имаш стрелка като влезе в червения сектор е време
ПС: Мога да ти предложа един варянт.Взимаш едно шише от минерална вода (за предпочитане банкя 1,5) или фанта 2л защото са с по-здрави шишета.Сипваш приятната течност в тях и затягаш хубаво капачката и мяташ в багажника при резервната гума има точно място за такава бутилка.Защото са все пак никога не се знае.Пък всички сме изпитвали неудобството да свърши в много неподходящ момент горивото.Каквато и да е колата 2л ти усигоряват поне 10км спешно придвижване до някоя колонка

ПС: Мога да ти предложа един варянт.Взимаш едно шише от минерална вода (за предпочитане банкя 1,5) или фанта 2л защото са с по-здрави шишета.Сипваш приятната течност в тях и затягаш хубаво капачката и мяташ в багажника при резервната гума има точно място за такава бутилка.Защото са все пак никога не се знае.Пък всички сме изпитвали неудобството да свърши в много неподходящ момент горивото.Каквато и да е колата 2л ти усигоряват поне 10км спешно придвижване до някоя колонка

- ayaks90
- кандидат ентусиаст
-
NikShtain написа:А проверил ли си диод ли е там крушка ли е дали не е изгоряла.Ти какво си газ бензин/метан бензин? Смисъл въпроса ми е дали имаш и 2-ро гориво.За да наблюдаваш не е приоритет да наблюдаваш стрелката.А дори и да не светва се предполага,че имаш стрелка като влезе в червения сектор е време![]()
хахахха

- vanka7a
- ентусиаст
-
- Кара: E36 318iS; Е46 320Cd; E92 335i
- Мечтае да кара: На хубави и гладки пътища...
Не вярвам да нямаш лампа 

- Gancho
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е61 530 Д/ Е34 525 тдс
- Мечтае да кара: M6 разбира се
Колега я пусни една снимка да го видим този бензиномер без лампа
на Е36

- ayaks90
- кандидат ентусиаст
-
еми даси взема колата от майстора че и правим трансплантация от 2.0 на 2.8 и ще направя една снимчица (за жалост ще е от IPhona-ми понеже нямам фотоапарат)
10 мнения
• Страница 1 от 1