Обороти и запалване
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
Обороти и запалване
от 1-2 дена като подам газ на 1 и 2ра предавка,оборотите се качват много бързо,ускорението е много мижаво,да не говорим че излиза звук като от фабрика за тенекиени кофи!!!какъв може да е проблема?освен това при запалване,в последния момент,преди да се възпламени горивото се чува един такъв стържещ метален звук.Мислех че може да се е разкачило ел.моторчето на стартера,но то си е на мястото и вече нямам идеи!ако някой се сеща нещо да го сподели
благодаря предварително!

- Митко Ганчев
- старши ентусиаст
-
- xela
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше: E39 -540 iA, E34 - 525 TDS
- Мечтае да кара: E30 - M3
Палиш, вдигаш 50 км/ч, включваш трета скорост и със спирачката сваляш до към 10км/ч. Ако започне да се тресе или изгасне значи не си за съединител, но ако колата се движи що годе нормално значи си ти е за смяна!
- Митко Ганчев
- старши ентусиаст
-
Другия вариант е да държиш спирачките натиснати или да дръпнеш ръчната и да опиташ да потеглиш. Ако не загасне зна4и съединителя е издухал:) поправете ме ако греша:)
- LAST RIDE
- ентусиаст
-
- Кара: дизелaка да пропушва
- Мечтае да кара: НА БАБА ЯГА МЕТЛАТА :D:D
Mitko19 написа:Другия вариант е да държиш спирачките натиснати или да дръпнеш ръчната и да опиташ да потеглиш. Ако не загасне зна4и съединителя е издухал:) поправете ме ако греша:)
това със спирачката повече ми напомня на дрифтене

- xela
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше: E39 -540 iA, E34 - 525 TDS
- Мечтае да кара: E30 - M3
- flober
- младши ентусиаст
-
- Кара: G30
според мен наи лесно да разбереш дали колицата иска съеденител е да се опиташ да потеглиш по нагорнище на 3 предавка , и не се притесняваи толкова не е скъп ремонта и смяната
11 мнения
• Страница 1 от 1