проблем с горивната помпа на 318tds
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Много ОТ стана по темата вече...
Помпа за 200лв си бях намерил от приятел, който работеше в сервиз в Германия по това време, може и да я е свалил от някой, знам ли... Цента такава ли е или не тук и в чужбина идея нямам щото други оферти не съм и търсил.
АЗ ЛИЧНО ПРЕДПОЧИТАМ КОЛА ДА НЕ КАРАМ ОТКОЛКОТО ДА СИ КУПУВАМ ЧАСТИ ВТОРА УПОТРЕБА, ИМАМ СИ И ПРИЧИНА ЗА ТОВА- КУПИХ СИ БАС КАСА С УСИЛВАТЕЛ ОТ "ИЗВЕСТЕН НА ВСИЧКИ ВАС ОНЛАЙН ТЪРГОВЕЦ В САЙТА, СЕЩАЙТЕ СЕ КОЙ Е САМИ.. " КОЙТО МИ Я И МОНТИРА, СЛЕД НЯКОЛКО МЕСЕЦА КАБЕЛЪТ И СЕ ЗАПАЛИ И МИ ОБГОРИ И ОПУШИ ЦЯЛАТА КОЛА, А ВЪПРОСНИЯ ЧОВЕК НЕ НАМЕРИ ДОРИ ПОЛОВИН ЧАС СВОБОДЕН ДА ДОЙДЕ ДА МАХНЕ КАБЕЛА, ТАКА, ЧЕ ЗАСТРАХОВАТЕЛИТЕ ДА НЕ ВИДЯТ КАКВО Е ПРИЧИНИЛО ПОЖАРА
И СЪОТВЕТНО НИЩО НЕ МИ БЕШЕ ПЛАТЕНО ОТ КАСКОТО, ТА ТАЯ ТУБА МИ ИЗЛЕЗЕ КОЛКОТО ЦЯЛОСНО КАР АУДИО АЛПИН ДА РЕЧЕМ + ДВД- ТА И Т.Н... ТВА ДОБРЕ, АМА АКО МИ БЕШЕ МОНТИРАЛ СПИРАЧКИ
ИЛИ АМОРТИСЬОРИ..
???
Помпа за 200лв си бях намерил от приятел, който работеше в сервиз в Германия по това време, може и да я е свалил от някой, знам ли... Цента такава ли е или не тук и в чужбина идея нямам щото други оферти не съм и търсил.
АЗ ЛИЧНО ПРЕДПОЧИТАМ КОЛА ДА НЕ КАРАМ ОТКОЛКОТО ДА СИ КУПУВАМ ЧАСТИ ВТОРА УПОТРЕБА, ИМАМ СИ И ПРИЧИНА ЗА ТОВА- КУПИХ СИ БАС КАСА С УСИЛВАТЕЛ ОТ "ИЗВЕСТЕН НА ВСИЧКИ ВАС ОНЛАЙН ТЪРГОВЕЦ В САЙТА, СЕЩАЙТЕ СЕ КОЙ Е САМИ.. " КОЙТО МИ Я И МОНТИРА, СЛЕД НЯКОЛКО МЕСЕЦА КАБЕЛЪТ И СЕ ЗАПАЛИ И МИ ОБГОРИ И ОПУШИ ЦЯЛАТА КОЛА, А ВЪПРОСНИЯ ЧОВЕК НЕ НАМЕРИ ДОРИ ПОЛОВИН ЧАС СВОБОДЕН ДА ДОЙДЕ ДА МАХНЕ КАБЕЛА, ТАКА, ЧЕ ЗАСТРАХОВАТЕЛИТЕ ДА НЕ ВИДЯТ КАКВО Е ПРИЧИНИЛО ПОЖАРА

- petio
- младши ентусиаст
-
- Кара: 550d xdrive
проблема си остава :))
здравейте пак. имах проблеми с нета и затова ме нямаше. та проблема си остана въпреки три резервоара с добавки, смяна на всички филтри и т.н. Офертата от 700 лв. не е за цяла помпа, а за електронен регулатор към нея. и това за рециклиране на моята, а нова 1100лв. Ако знаете къде мога да я намеря втора ръка бих рискувал. Много странно е че не го прави непрекъснато, може и по веднъж на ден може и да не го направи нито веднъж, може и на всяко кръстовище 900-600 и ужас много е гадно. и като подадеш газ малко се оправя.
- BateValcho
- кандидат ентусиаст
-
И на мен ми казаха, че ми е прецакан електронния блок за управление на ГНП. Симптома е, че центровката по време на работа на двигателя се мени. А понякога, когато спирам на скорост и изключа предавката, колата започва да работи все едно двигателя от време на време превърта по-трудно. За цена, по информация от Камор ауто - нов ел. блок струвал около 1000 лв и можело да ми го сменят в Супер - дизел. Абе, пичове! Тия да не са някаква партия нещо? Приемчика на Камор ни праща в Супер-дизел и после си делкат...
Впрочем, някой знае ли точно къде е този блок за управление, да го сваля и разгледам лично за всеки случай?
Впрочем, някой знае ли точно къде е този блок за управление, да го сваля и разгледам лично за всеки случай?
- dr-who
- ентусиаст
-
- Кара: E46 Touring 330xi
- Мечтае да кара: F10 M5
bum_bum написа:Много ОТ стана по темата вече...
АЗ ЛИЧНО ПРЕДПОЧИТАМ КОЛА ДА НЕ КАРАМ ОТКОЛКОТО ДА СИ КУПУВАМ ЧАСТИ ВТОРА УПОТРЕБА, ИМАМ СИ И ПРИЧИНА ЗА ТОВА- КУПИХ СИ БАС КАСА С УСИЛВАТЕЛ ОТ "ИЗВЕСТЕН НА ВСИЧКИ ВАС ОНЛАЙН ТЪРГОВЕЦ В САЙТА, СЕЩАЙТЕ СЕ КОЙ Е САМИ.. " КОЙТО МИ Я И МОНТИРА, СЛЕД НЯКОЛКО МЕСЕЦА КАБЕЛЪТ И СЕ ЗАПАЛИ И МИ ОБГОРИ И ОПУШИ ЦЯЛАТА КОЛА, А ВЪПРОСНИЯ ЧОВЕК НЕ НАМЕРИ ДОРИ ПОЛОВИН ЧАС СВОБОДЕН ДА ДОЙДЕ ДА МАХНЕ КАБЕЛА, ТАКА, ЧЕ ЗАСТРАХОВАТЕЛИТЕ ДА НЕ ВИДЯТ КАКВО Е ПРИЧИНИЛО ПОЖАРАИ СЪОТВЕТНО НИЩО НЕ МИ БЕШЕ ПЛАТЕНО ОТ КАСКОТО, ТА ТАЯ ТУБА МИ ИЗЛЕЗЕ КОЛКОТО ЦЯЛОСНО КАР АУДИО АЛПИН ДА РЕЧЕМ + ДВД- ТА И Т.Н... ТВА ДОБРЕ, АМА АКО МИ БЕШЕ МОНТИРАЛ СПИРАЧКИ
ИЛИ АМОРТИСЬОРИ..
???
чували сме за този случай

--