Смяна стопмашинка
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
Re: Смяна стопмашинка
За кое точно ти трябва помощ? Лягаш при педалите, сваляш я и я сменяш 

Tux0 Ca !

- pgv64
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: BMW850 5,7 ALPINA

- ils
- Потребител
-
- Кара: BMW 320i Touring
- Детайли за колата: Сток Е36-ца.
Аз моята даже си я рециклирах като смених нагорялите пъпки с нови сребърни, но операцията изисква спечифични инструменти 

- fedoracore
- старши ентусиаст
-
ils написа:Аз моята даже си я рециклирах като смених нагорялите пъпки с нови сребърни, но операцията изисква спечифични инструменти
е чак пьк спечифични

- metodi80
- старши ентусиаст
-
fedoracore написа:ils написа:Аз моята даже си я рециклирах като смених нагорялите пъпки с нови сребърни, но операцията изисква спечифични инструменти
е чак пьк спечифични

Дам ,то часовникарските отверки са "специфични" инструменти ...

Те .....
Тоя раздел "полезни" за нищо се няма , а за търсачката пък хептен ...
viewtopic.php?t=158281
- ils
- Потребител
-
- Кара: BMW 320i Touring
- Детайли за колата: Сток Е36-ца.
metodi80 написа:fedoracore написа:ils написа:Аз моята даже си я рециклирах като смених нагорялите пъпки с нови сребърни, но операцията изисква спечифични инструменти
е чак пьк спечифични
![]()
Дам ,то часовникарските отверки са "специфични" инструменти ...![]()
Те .....
Тоя раздел "полезни" за нищо се няма , а за търсачката пък хептен ...
viewtopic.php?t=158281
Напълно в духа на форума

В линка от "полезни" не видях никъде нищо за смяна на пъпките с нови. Ако мислите, че става с часовникарски отверки

- metodi80
- старши ентусиаст
-
ils написа:
Напълно в духа на форума![]()
В линка от "полезни" не видях никъде нищо за смяна на пъпките с нови. Ако мислите, че става с часовникарски отверки
Какво му е на духа на форума ,бе пич.... ?!
Пъпките се сменяват с нови с подходящи кримпващи(пресоващи) клещи и медни или сребърни телурити за пресоване .....
Ето как изглеждат моите клещите :

Само дето цената на тия "специални" келщи е 35 лв и не си залужава да се купуват , освен ако няма да се ползват и за други подобни цели , по добре човека да иде да си купи машинката !
Специални инструменти ли ....

- Zlatiyan_Genchev
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е39 M52B20 TU
- Мечтае да кара: Е39 M5
Здравейте,скоро си купих от Найси кар от едно блъснато е36 стоп машинка,която е здрава,само че забелязах,че тя е с 4 гнезда а не с 2 както е на моята.Иначе в 2-те влезна щепселчето ама нищо нестава.Да имате представа дали стават тези с 4 те или не? .Моята машинка неуспях да е разкача от пластината,затова отворих задния край,обаче сега като е затворих няма това съпротивление на буталцето.Не съм е счупил просто се отвори рязко.Ток не дава отзад на стоповете,да знаете къде може да е проблема.Трябва да минавам в Кат да сменям номера и трябва стоповете да станат изправни,ако трябва някой колега от Пловдив да се разберем на ЛС да го оправим,ще се възнагради услугата ,вместо да давам по майстори сумати пари и да ме лъжат?
- mgate
- младши ентусиаст
-
- Кара: 318тдс комби
lpfc1990 написа:Здравейте,скоро си купих от Найси кар от едно блъснато е36 стоп машинка,която е здрава,само че забелязах,че тя е с 4 гнезда а не с 2 както е на моята.Иначе в 2-те влезна щепселчето ама нищо нестава.Да имате представа дали стават тези с 4 те или не? .Моята машинка неуспях да е разкача от пластината,затова отворих задния край,обаче сега като е затворих няма това съпротивление на буталцето.Не съм е счупил просто се отвори рязко.Ток не дава отзад на стоповете,да знаете къде може да е проблема.Трябва да минавам в Кат да сменям номера и трябва стоповете да станат изправни,ако трябва някой колега от Пловдив да се разберем на ЛС да го оправим,ще се възнагради услугата ,вместо да давам по майстори сумати пари и да ме лъжат?
колегите по-горе са те оринтирали да ползваш търсачката ,не напразно си правят труда да пускат теми с пояснения как се ремонтира и сваля стоп машинка ,а относно за тази с четирите пина става просто другите два са за темпомата ,два от пиновете дават верига когато е натиснат педала (за стоповете) ,а другите два когато не е натиснат(за темпомата)

11 мнения
• Страница 1 от 1