Проблем с централно
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- nedbmw
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW Е46 facelift
- Мечтае да кара: Е90
- Детайли за колата: E46 318i N42 143h.p.
Проблем с централно
Абе някой да му се е случвало да не му се отключват задните врати.На мене ми ги прави някакви такива номера от време на време.Колата ми е Е-36, 91г. набор и когато си поиска особенно зимно време първо не отключваше задна дясна ,а сега и задна лява ,а по някога и едновременно двете. След повторно заключване и отключване и се оправя.Алармата ми е слагана в БГ,ама ме съмнява тя да ми прави тези номера няма логика да не отваря само задните врати.Прегледал съм връзските м/у колонката и дясната врата и не открих нищо подозрително.Съмнява ме да не е нещо модула за централното дето се намира доло в дясно,или пък нещо автоматчетата дето са на бравите някъде да не правят хубав контакт ама до там още не съм стигнал.Та някой да знае нещо по този терзаещ ме въпрос от де може да е?
Страх ме е някой път, като отварям и някой дето се качва отзад в колата, като не го знае тоя проблем и да дръпне да отваря,а пък тя заключена и да му остане дръжката в ръката. 

- shengi
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320d 136
- Мечтае да кара: e30 m3
Re: Проблем с централно
Ако беше някоя от Ваг групата кола досега да си сменил 100 дръжки.Бмв като цяло не са им проблемни дръжките.Махни корите на задните врати махни буксата която отива към ел моторчето и с мултицет примери дали ходи напрежение до там.Ако ходи самите моторчета са заминали ако не ходи търсиш проблема по веригата.

- nedbmw
- младши ентусиаст
-
За веригата е трудно да се установи, защото не го прави всеки път,аз съм описал, какви симптоми има повредата.По вероятно да е от ел задвижките на бравата, ако нещо имат замърсявания вътре в тях,или в механизма на бравата и да не им достига сила да отключат,особенно когато е по студено,абе знам ли трябва да се ровя някой ден по обстойно.
- anton868
- Потребител
-
- Кара: E36 М42
- Мечтае да кара: М5, Х5
- Детайли за колата: 318 is M42
провери си снопа кабели дето минават при багажника като го отвориш в ляво на самиа капак има сноп изолиран. С макетно ношче режеш леко изоцията от( горе на долу) на снопа и виж там как е положението. При мен имаше подобен проблем с централно и проблема беше там.
- mgate
- младши ентусиаст
-
- Кара: 318тдс комби
проблема е в машинките и ето линка към твоето решение http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=67724
- nedbmw
- младши ентусиаст
-
Браво бе колега mgate
от де я изрови тая тема направо ме осветли за моя проблем,сигурно е от тези ключета дето са вградени в задвижката ,някой ден ще се позанимавам, ама ще е сигурно като се стопли времето.Но първо трябва да видя по еладжийските магазини дали има такива ключета,ако пък не се намират имам едно БМВ на части ще взема неговите
Нали така. 

- mgate
- младши ентусиаст
-
- Кара: 318тдс комби
nedbmw написа:Браво бе колега mgateот де я изрови тая тема направо ме осветли за моя проблем,сигурно е от тези ключета дето са вградени в задвижката ,някой ден ще се позанимавам, ама ще е сигурно като се стопли времето.Но първо трябва да видя по еладжийските магазини дали има такива ключета,ако пък не се намират имам едно БМВ на части ще взема неговите
Нали така.

- nedbmw
- младши ентусиаст
-
Аз имам резервни колега от кола 95г.така ,че най вероятно няма да се занимавам с присаждане на копчета.Но благодаря пак за информацията, която получих от теб. 

8 мнения
• Страница 1 от 1