няколко дребни проблема...
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- F-14
- младши ентусиаст
-
няколко дребни проблема...
първо: НЕ ПАЛИ как требе - върти върти и аха да запали и спре.После пак и пали ОК.
Второ. На скапаната конзола за парното работи само 4. 1,2,3 не работят.а вентилатора е супер тъпо да ми вее на 4 постоянно.
Трето: не свети копчето за сваляне на лявото стъкло.какво ли трябва да разглобя че да го оправя?
Четвърто: Климатика и на топло и на студено духа все ТОПЪЛ въздух.Бих казал че е гей...
Ръчната хваща на седемдесет и пети зъб.Това трябва да се корегира с около 70 зъба надолу.ама не знам откъде...
еми тва е.
Благодаря предварително
Второ. На скапаната конзола за парното работи само 4. 1,2,3 не работят.а вентилатора е супер тъпо да ми вее на 4 постоянно.
Трето: не свети копчето за сваляне на лявото стъкло.какво ли трябва да разглобя че да го оправя?
Четвърто: Климатика и на топло и на студено духа все ТОПЪЛ въздух.Бих казал че е гей...
Ръчната хваща на седемдесет и пети зъб.Това трябва да се корегира с около 70 зъба надолу.ама не знам откъде...
еми тва е.
Благодаря предварително

1) 95 % идва от дюзите проблема понеже пикаят в цилиндъра
2)сам знаеш какво може да е
3)и това същото
4) клапанът е развален..честито..може и да се оправи ама...питай Пенчев..и за ръчната вместо да го регулираш може да смениш и накладките на ръчната спирачка в барабана for starters
..иначе както е ръчната и я дърпаш,точно под лоста вътре в коженото се намират две болтчета и навиваш и навиваш докато хване
2)сам знаеш какво може да е
3)и това същото
4) клапанът е развален..честито..може и да се оправи ама...питай Пенчев..и за ръчната вместо да го регулираш може да смениш и накладките на ръчната спирачка в барабана for starters

- Ultimate_driver
- младши ентусиаст
-
относно 2 трябва да се смени модула със степените за въздуха.Най-вероятната причина е запушен филтър за климатика, смени филтъра задължително.Има тема по случая потърси я!За копчето няма стряшно и моето не свети
Свали кожуха на скоростите за да има6 достъп до копчето, изключи го от жичките влизащи в него.според мен най-вероятната причина то да не свети и изгорялата "лампичка" вътре
Ето линка http://nolimit.to/MYM3/interiorswitch/i ... switch.htm

- F-14
- младши ентусиаст
-
относни копчето на парното - казаха ми днес че е кондензатор някакъв.Не може ли някак по селската да го оправя?
- ivopicha
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E61 530D
- Мечтае да кара: BMW 760Li
- Детайли за колата: сива, 06.2004 г.
По селската- на Москвич-а. Това е BMW
Не вярвам, че 20 лв. примерно ще те сбъркат.Направи го както трябва, за да си нямаш ядове после!

- F-14
- младши ентусиаст
-
ivopicha написа:По селската- на Москвич-а. Това е BMWНе вярвам, че 20 лв. примерно ще те сбъркат.Направи го както трябва, за да си нямаш ядове после!
това въпросно БМВ е такова невероятно разочарование за мен че не може да бъде и повече.
както и да е - 20 лв имах пред вид като казах селско изпълнение...
Re: няколко дребни проблема...
относно тази конзола за парното ...
до педала за газта .махаш кората която е над педалите от дясно имаш
една букса и към нея има една простотия издърпваш буксата зедно с простотията .това нешто го почистваш хубаво с препарат накрая го пръскаш контактен спреи и го монтираш обратно
до педала за газта .махаш кората която е над педалите от дясно имаш
една букса и към нея има една простотия издърпваш буксата зедно с простотията .това нешто го почистваш хубаво с препарат накрая го пръскаш контактен спреи и го монтираш обратно
..............................................................
Внимателно избърсвам със спирт място на стената, където да се утепам с глава у бетона!
Внимателно избърсвам със спирт място на стената, където да се утепам с глава у бетона!
9 мнения
• Страница 1 от 1