Монтаж на ел.стъкла
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
- Мечтае да кара: Е38 740IL
Монтаж на ел.стъкла
Въпроса ми е следния,мисля да вземам компакт но няма ел.стъкла може ли да му се сложат ел.стъкла сложна ли е процедурата,какво трябва да се смени.
- Nik4oZ
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E36 Coupe Hellrot
Re: Монтаж на ел.стъкла
Може да се сменят. Аз замислям този проект на мойто... Май целия механизам се сменя . аз като ги гледах с преправяне няма да стане . Нека някой по компетентен да разясни. 

Lurking in the shadows
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
И аз се надявам някой по компетентен да каже ама ей на няма кой.
- bavarec111
- Потребител
-
- Кара: BMW
- Мечтае да кара: BMW G-Power
- Детайли за колата: М3 Е36
купуват са механизмите за вратите заедно с копчетата и платките и така
мисля че всичко излиза кам 100 лева

LiTtLeRoCk написа:Въпроса ми е следния,мисля да вземам компакт но няма ел.стъкла може ли да му се сложат ел.стъкла сложна ли е процедурата,какво трябва да се смени.
тва бялото дет се оказа купе ли

иначе по вапроса отиваш в някоя морга и си купуваш целите стъклоповдигачи заедно с машинките + 2 копчета и си ти.
от седана са същите като на компота.цялата работа ще ти излезе към 200 лв.

- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
uli4nika написа:LiTtLeRoCk написа:Въпроса ми е следния,мисля да вземам компакт но няма ел.стъкла може ли да му се сложат ел.стъкла сложна ли е процедурата,какво трябва да се смени.
тва бялото дет се оказа купе ли![]()
иначе по вапроса отиваш в някоя морга и си купуваш целите стъклоповдигачи заедно с машинките + 2 копчета и си ти.
от седана са същите като на компота.цялата работа ще ти излезе към 200 лв.
Не колега не е за това щом е купе е ясно,че ням да е то ставаше въпрос за едно друго компактче което е без ел.стъкла.
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Първо не се подвеждай, че на седана са същите, съвсем различни са
Второ ще ти струва колкото намериш механизмите с моторчетата+инсталацията и копчетата + труд.
Ако си ги сложиш сам без последното.
На седаните са сравнително ефтини да речем 100лв. всичко за двете предни врати, но на компактите цената е по две, защото няма толкова много компакти на части и просто са по дефицитни.
Труда по монтажа, когато аз слягах на комбито беше 50лв. само за връзването на жицата, механичния монтаж го бях направил аз.

Второ ще ти струва колкото намериш механизмите с моторчетата+инсталацията и копчетата + труд.
На седаните са сравнително ефтини да речем 100лв. всичко за двете предни врати, но на компактите цената е по две, защото няма толкова много компакти на части и просто са по дефицитни.
Труда по монтажа, когато аз слягах на комбито беше 50лв. само за връзването на жицата, механичния монтаж го бях направил аз.

- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
Ами на ме ми остана само да ви благодаря за всички съвети и мнения.
vld написа:Първо не се подвеждай, че на седана са същите, съвсем различни са![]()
аз пък не съм съгласен с теб колега,не ми се спори излишно просто вече съм я правил тая гимнастика,първо мислех че стъклоповдигачите на кола със и без ел. машинки са едни и същи и дадох 140 лв за 2 машинки,само че уви нищо общо,после отидох от една морга свалиха ми хората от един седан целите стъклоповдигачи заедно с машинките,защото поотделно неможело дадох още 200 лв. и всичко заспа

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Аз пък имами двете коли и съм ги разглобявал и много добре знам вътр карантиите дали са еднакви 

10 мнения
• Страница 1 от 1