халогени

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320 д

халогени

Мнение от schuschu » 26 Сеп 2009, 21:32

може ли да се подвържат халогени на релето за задните светлини за мъгла ?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Re: халогени

Мнение от kiko » 26 Сеп 2009, 21:35

може

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от metodi80 » 26 Сеп 2009, 21:38

schuschu написа:може ли да се подвържат халогени на релето за задните светлини за мъгла ?

Много на скоро имаше точно ,ама точно такъв въпрос ..... Казх го там , ще го кажа и тук колега - не те съветвам да го правиш по причина , че може да ти се запали инсталацията .... за повече подробности потърси с търсачката тази тема , за която ти казвам , там съм обяснил повече .... В полезни теми има няколко (мисля три ) теми в които се обяснява как да се вържат халогените.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от schuschu » 26 Сеп 2009, 21:39

а като параметри на релето, ще изържи ли и халогените и задните светлини, едновременно ?

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от schuschu » 26 Сеп 2009, 21:47

или само халогените, елиминирайки задните светлини !

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от metodi80 » 26 Сеп 2009, 21:48

schuschu написа:а като параметри на релето, ще изържи ли и халогените и задните светлини, едновременно ?

Аааа ... чакай ... ти говориш дали можеш да подвържеш халогените към релето , а не към бутона за задни светлини , днеска от работа ,чета ама м/у редовете .....

Ето ти тема на която съм посочил схема :
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 28#1396728

На схемата се вижда , че релето за предините и задните светлини за мъгла е едно (това е релето, намиращо се най -ляво на схемата , до което има надпис "противотуманъх фар" !
Та отговора на твоя въпрос е - да , можеш да го вържеш към това реле , то така и трябва да бъде направено ....

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от schuschu » 26 Сеп 2009, 22:02

аз твойта тема съм я чел, но явно и аз съм чел между редовете, доколкото си спомням ставаше въпрос за добавяне на реле и инсталация на двойния бутон( четвърти кабел), за кола която няма инсталация за халогени. явно пак ще трябва да я прочета внимателно. но все пак за по-опростен начин за свързване на халогените не мога ли да си ползвам единичния бутон като елиминирам задните светлини, само да пусна кабели към предните халогени.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от metodi80 » 26 Сеп 2009, 22:08

schuschu написа:аз твойта тема съм я чел, но явно и аз съм чел между редовете, доколкото си спомням ставаше въпрос за добавяне на реле и инсталация на двойния бутон( четвърти кабел), за кола която няма инсталация за халогени. явно пак ще трябва да я прочета внимателно. но все пак за по-опростен начин за свързване на халогените не мога ли да си ползвам единичния бутон като елиминирам задните светлини, само да пусна кабели към предните халогени.

Ми принципно може , но както казах още в началото (всъщност явно съм те разбрал) - не те съветвам , ще си натоварш инсталацията ...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от schuschu » 26 Сеп 2009, 22:13

ми явно ще трябва да си карам по реда следвайки темата дори и ел.чар да я прави, между другото страхотна тема. благодаря за вниманието.

Назад към E36