Искам халогени!!!!!!!1
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
Искам халогени!!!!!!!1
Здравий те!Колата ми е без халогени. Питането ми е.... какво ми е нужно, за да ги сложа? Ясно е, че трябва да се прокара инсталацията, но ако може да ме светнете по въпроса!
- Kambe
- старши ентусиаст
-
- Кара: Peugeot 307 HDI
Re: Искам халогени!!!!!!!1
Marcus написа:Здравий те!Колата ми е без халогени. Питането ми е.... какво ми е нужно, за да ги сложа? Ясно е, че трябва да се прокара инсталацията, но ако може да ме светнете по въпроса!
Ако погледнеш малко по нагоре където пише Полезни теми и линкове свързани с Е36 ще намериш отговор на твоя въпрос.

Marcus написа:Здравий те!Колата ми е без халогени. Питането ми е.... какво ми е нужно, за да ги сложа? Ясно е, че трябва да се прокара инсталацията, но ако може да ме светнете по въпроса!
ами аз бях пуснал подобна тема преди известно време................ ама не е за човек който не е на ти с електричарските работи, така че и да ти обяснят колегите едва ли ще се справиш сам .................. иначе ти трябва кабелен сноп със всички изводи и букси (+ стойка за реле), реле, и копче за табло (ако става въпрос за компакт), а за купета/седани връзването към таблото не знам как точно става (...по това се различават и двете инсталации)!
П.П. Карай без халогени, така ще имаш повече точки в талона!
- Joro_Paveto
- ентусиаст
-
- Кара: '99 E46 318i; '01 E53 3.0i
В събота слагах на един приятел халогени, та имам пресни спомени...
Реле и заедно със контактите, в които се включва. Бушон номер 15 - 15А и клемите за него. Бутон за халогени и габарит за мъгла. Мултицет за да проследиш кабелите. В бушониерата има кабели за лампата в таблото жълто/кафяв и от бутона към релето - сиво/жълт ако не се лъжа, те са в една черна букса. Схемата за връзване я има в предишната тема, за която писаха колегите.
Общо взето това е.
А трябва да внимаваш откъде ще вземеш маса за релето, че аз намерих един куп кафяви кабели и като се почна първо вместо халогени тръгнаха чистачките, после мигачи...накрая се наложи да вкарвам маса директно от купето, че не можах да намеря "чиста" в бушониерата.
Лека нощ, добър ден, пак съм с моя...
Ето това ти трябва

6 мнения
• Страница 1 от 1