губи те4ност

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 520д F10
Мечтае да кара: М5
Детайли за колата: чисто нова

губи те4ност

Мнение от lybo 73 » 24 Авг 2009, 17:42

здравеите колеги може ли някой да ми каже от каде може да губи антифриз прави ми локва пот колата отгоре ниама проблем някаде от долу е ама нямям канал да погледна.ако някои може да каже от каде е ще съм му много благодарен.мерси прдварително.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от munio_ » 24 Авг 2009, 17:43

еми колега така на сляпо няма как да ти кажем,може да е от много места
По-добре отвързана маймуна,от колкото вързано прасе !

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW e36 318is COUPE M42

Re: губи те4ност

Мнение от PNR » 24 Авг 2009, 17:54

lybo 73 написа:здравеите колеги може ли някой да ми каже от каде може да губи антифриз прави ми локва пот колата отгоре ниама проблем някаде от долу е ама нямям канал да погледна.ако някои може да каже от каде е ще съм му много благодарен.мерси прдварително.

ако не те мързеше да поровиш малко и да ползваш търсачката щеше да си намерил дота теми
ето ти една тема на един коелга на който колата му губела по 10л от младост до центъра :shock:

http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... sc&start=0
PNR@abv.bg
София
0888779546

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от metodi80 » 24 Авг 2009, 19:11

Колега , първо не е лошо под аватара си да напишеш каква е колата или пък , когато питаш в дадена тема нещо да кажеш какъв точно двигател ....
"Слабите " места на охладителната система на Е36 са :
1. Радиатор и по точно гумените О-пръстени на преливника
2. Тройник - намира се от зад на главата , м/у купето и задната част на двигателя
Иначе другте вариянти са : да имаш охлабени връзки на маркучите , да ти тече радиатора от друго място , уплътнението на воданта помпа да е "сдало багажа" , пластмасовия корпус на термостата да се е напукал и да тече от там ...
При всички случаи ние тука може само да хвърлиме по един боб ..... Вдигаш колата на крик (щом нямаш канал ) и лягаш от долу и гледаш ....

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от munio_ » 24 Авг 2009, 19:14

metodi80 написа:Колега , първо не е лошо под аватара си да напишеш каква е колата или пък , когато питаш в дадена тема нещо да кажеш какъв точно двигател ....
"Слабите " места на охладителната система на Е36 са :
1. Радиатор и по точно гумените О-пръстени на преливника
2. Тройник - намира се от зад на главата , м/у купето и задната част на двигателя
Иначе другте вариянти са : да имаш охлабени връзки на маркучите , да ти тече радиатора от друго място , уплътнението на воданта помпа да е "сдало багажа" , пластмасовия корпус на термостата да се е напукал и да тече от там ...
При всички случаи ние тука може само да хвърлиме по един боб ..... Вдигаш колата на крик (щом нямаш канал ) и лягаш от долу и гледаш ....
точно така
По-добре отвързана маймуна,от колкото вързано прасе !

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Хилядолетен сокол

Мнение от NikiNikolov » 25 Авг 2009, 9:01

Да добавя и пластмасовата тръба която излиза от лявата страна на ДВГ-то и отива към маркучите на парното.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: '04 BMW 330i // '96 BMW 320i
Мечтае да кара: '96 BMW M3

Мнение от BiTurbo » 25 Авг 2009, 17:00

NikiNikolov написа:Да добавя и пластмасовата тръба която излиза от лявата страна на ДВГ-то и отива към маркучите на парното.

мисля че това е точно упоменатия от metodi80 тройник (точка 2 от неговия пост)
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 520д F10
Мечтае да кара: М5
Детайли за колата: чисто нова

Мнение от lybo 73 » 25 Авг 2009, 17:26

колеги извинявам се за темата 4е нее както трябва :uups: .открих проблема,водна помпа от там сьлзи.ще купувам нова вие можете ли да ми кажете каква и от каде.ас сам от плевен.ако някои колега от плевен знае да помоге от каде да си взема.мерси предварително и пак се извиняжам.

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E39 520 I Touring
Детайли за колата: 2.2 i ; 170 PS ; 09.2003

Мнение от ned_gm28 » 25 Авг 2009, 20:58

BiTurbo написа:
NikiNikolov написа:Да добавя и пластмасовата тръба която излиза от лявата страна на ДВГ-то и отива към маркучите на парното.

мисля че това е точно упоменатия от metodi80 тройник (точка 2 от неговия пост)

Грешиш!Тази тръба се намира зад и малко под масленият филтър (при М 40).

Назад към E36